Skip to main content

Mis peaks ühes trennijärgses sheigis olema?

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Mis peaks ühes trennijärgses sheigis olema?

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Autor
    Postitused
    bones
    Member

Olen käinud suvest saati saalis, kasutan siit saadud kava mis jaotatud kahele päevale(esmaspäeva ja reede hommik) ja lisaks käin teisipäev ja neljapäev ju jitsus.

Siiani olen joonud peale igat trenni ühe vadakuvalgu sheigi(sis. natuke alla pool liitrit piima ja 3 kuhjaga supilusikat segu) kus eriti süsivesikuid ja rasvu polegi.

Kas sinna sheiki peaks lisama natuke süsikaid ja äkki midagi veel?

marit
    Member

Olen käinud suvest saati saalis, kasutan siit saadud kava mis jaotatud kahele päevale(esmaspäeva ja reede hommik) ja lisaks käin teisipäev ja neljapäev ju jitsus.

Siiani olen joonud peale igat trenni ühe vadakuvalgu sheigi(sis. natuke alla pool liitrit piima ja 3 kuhjaga supilusikat segu) kus eriti süsivesikuid ja rasvu polegi.

pane moosi ja kohupiima. ja segu ära üldse pane. väga hea saab. veel parem kui varem

samuil
    Member

Trennijärgne koks võiks piirduda 20g valke ja 30g süsikaid kohe peale trenni . See on vajalik vaid taastumise käivitamiseks mitte energiavarude taastamiseks ja 1-1,5 tundi hiljem korralik söök.

Mida veel võiks lisada ? Oleneb eesmärkidest. Kreatiin, BCCA. beta -alanine…

Võiks olla nagu ikka valku ja süsivesikut, 1:2 suhtes, keskmise kaaluga inimesele siis 30g valku ja 60g süsivesikuid.

Taastumist veelgi kiirendada aitavad BCAA, glutamiin…

Anonüümne
    Guest

Mis kogemused siis on peale sheigi tarvitamist nüüd tagantjärge öelda?

Küsitakse sageli, et kuidas pulbreid segada jne, aga hiljem on vaikus.

Siin üks aus kogemus peale pulbrite kasutamist:

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.