Skip to main content

Jõujoogid, pulbrid jm.

Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Jõujoogid, pulbrid jm.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • Autor
    Postitused
    fitness123
    Member

Keegi oskaks öelda mulle mida(mis toodeteid?) ja kuidas kasutada, et kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama panna?

Ette tänades Rene.

Mart Muru
    Member

kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama

Steroidid <_<“>

Soovitan siiski õiget toitumist ja kõvat trenni …

Anonüümne
    Guest

Keegi oskaks öelda mulle mida(mis toodeteid?) ja kuidas kasutada, et kõige kiiremini ja efektiivsemalt lihaseid kasvama panna?

Ette tänades Rene.

No kõige tähtsam on ikka toitumine , esialgselt oleks parim investeering toitumiskava. Muidu soovitaksin tooteid , kus on juba palju erinevaid aineid sees , nagu näiteks HT-R . http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=971

Peale trenni peaks kindlasti võtma ca 30g valku 60grammi süsivesikutega , HT-R is jääb süsivesikuid natuke puudu niiet võid sinna juurde panna 2 supilusikatäit Dextrot. Selle eest on seal sees ka kreatiini ,glutamiini beta-alaniini ja midagi veel mida ma ei mäleta hetkel , ühesõnaga väga 5+ asi .

R.T
    Member

No kõige tähtsam on ikka toitumine , esialgselt oleks parim investeering toitumiskava. Muidu soovitaksin tooteid , kus on juba palju erinevaid aineid sees , nagu näiteks HT-R . http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=971

Peale trenni peaks kindlasti võtma ca 30g valku 60grammi süsivesikutega , HT-R is jääb süsivesikuid natuke puudu niiet võid sinna juurde panna 2 supilusikatäit Dextrot. Selle eest on seal sees ka kreatiini ,glutamiini beta-alaniini ja midagi veel mida ma ei mäleta hetkel , ühesõnaga väga 5+ asi .

Ise kasutan ka HT-R, jõudu annab päris hästi juurde, lihasmassi tuleb ka vaikselt.

fitness123
    Member

Tänud, et vastasite

Küsimus nüüd selles, et

kui ostan HT-R’i ja dextro, kuidas, kui palju, millega ja millal ma neid tarbin?

Mis vahe on vadavalkudel ja valkudel?

oks
    Member

20G HT-R ja samapalju Dextrot võtaksin mina.

Võtsin vahepeal niisama HT-R’i.

Siis öeldi, et võta 3 teelusikatäit kuhjaga ja pane sheikerisse ning lisa 400ml vett.

fitness123
    Member

Siis öeldi, et võta 3 teelusikatäit kuhjaga ja pane sheikerisse ning lisa 400ml vett.

Aga millal? Ainult enne trenni ja peale trenni?

Enne kossutrenni ei ole mõtet seda kasutada, et ainult enne jõusaali?

R.T
    Member

Aga millal? Ainult enne trenni ja peale trenni?

Enne kossutrenni ei ole mõtet seda kasutada, et ainult enne jõusaali?

Peale trenni.

fitness123
    Member

Peale trenni.

Ning kogus selline nagu oks ütles on sobilik?

20 g HT-Rist saad Sa vaid 10g valku.

Korraga oleks piisav ~30g valku. Seega peaks HT-Ri korraga tarbima ca 60g, sest pool lisandist on valk.

Dextrot või Malto6 või juurde panna vastavalt vajadusele, ~3 spl.

Tarbida vahetult peale trenni, 30 min jooksul.

Võid võtta ka enen trenni, kui tavatoidule lisandit eelistad. Sellisel juhul ca 1 tund enne trenni.

Vadak on üks valguliik. On veel kaseiin, mis on aeglasemalt imenduv valk ja modustab enamiku piimas leiduvast valgust, albumiin on munavalk jne.

fitness123
    Member

20 g HT-Rist saad Sa vaid 10g valku.

Korraga oleks piisav ~30g valku. Seega peaks HT-Ri korraga tarbima ca 60g, sest pool lisandist on valk.

Dextrot või Malto6 või juurde panna vastavalt vajadusele, ~3 spl.

Tarbida vahetult peale trenni, 30 min jooksul.

Võid võtta ka enen trenni, kui tavatoidule lisandit eelistad. Sellisel juhul ca 1 tund enne trenni.

Vadak on üks valguliik. On veel kaseiin, mis on aeglasemalt imenduv valk ja modustab enamiku piimas leiduvast valgust, albumiin on munavalk jne.

HT-R saab siis küll paari nädalaga otsa.

Kuidas sa ise tarbinud oled? Samamoodi?

Ei tea kas on mõtet, aga kui võtta peale/enne kõva kossutrenni soovitad sa rohkem malto6’t või dextroti ?

HT-R vist peale kossutrenni ei ole mõtet kasutada?

oks
    Member

Dextro – viinamarja suhkur,dextros ainult 100g kohta 92G süsivesikuid, muud midagi.

Ette tänades Rene.

Tead, kui sul puudub vähimgi arusaam sellest, mis asi on valk, millal võtta toidulisandeid ja MIKS, siis ei ole sul neid ka vaja. Kui sul tekib konkreetne vajadus mingi konkreetse asja vastu, siis ongi õige aeg kasutama hakata. Praegu oleks see raha raiskamine.

Anonüümne
    Guest

20 g ht-r -i on maru vähe , kui käia 3 korda nädalas jõusaalis , siis mina võtaks iga kord peale trenni 100g , jätkub peaaegu terveks kuuks , 1 trenn vähem arvestades, et kuus on 4 nädalat

Kui on raha ja tahad areneda võimalikult kiiresti, siis soovitaks võtta HT-R-ile lisaks 60 min enne trenni AC-C 30 -40 grammi , http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=543

EDIT: Aga et kõik see kraam ka aitaks on esmatähtis et toitumine oleks paigas <_<“>

Madis232
    Member

Tead, kui sul puudub vähimgi arusaam sellest, mis asi on valk, millal võtta toidulisandeid ja MIKS, siis ei ole sul neid ka vaja. Kui sul tekib konkreetne vajadus mingi konkreetse asja vastu, siis ongi õige aeg kasutama hakata. Praegu oleks see raha raiskamine.

absoluutselt õige

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 35 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.