jõukombo
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » jõukombo
- This topic has 3 replies, 3 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Leraak.
-
AutorPostitused
-
august 19, 2009 at 5:35 p.l. #18055
Anonüümne
GuestOstsin selle siis eiseltist, beta alanin lõhnab nii nagu alati, kuid HMB FX ja Creatyl Fx lõhnavad nagu mingi totaalne keemia. Ma ei julge neid manustadagi, sest lõhn on lihtsalt niii vänge. Fast creatinil (mono) ma ei peaaegu ei tundnudki lõhna. Kas keegi on julgend neid proovida ka üldse
august 19, 2009 at 5:43 p.l. #214447matti
MemberOstsin selle siis eiseltist, beta alanin lõhnab nii nagu alati, kuid HMB FX ja Creatyl Fx lõhnavad nagu mingi totaalne keemia. Ma ei julge neid manustadagi, sest lõhn on lihtsalt niii vänge. Fast creatinil (mono) ma ei peaaegu ei tundnudki lõhna. Kas keegi on julgend neid proovida ka üldse
?No nad ongi täissünteetilised aine, ehk siis keemia, seega ongi norm kui nad lõhnavad nagu keemia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ausalt ise mõtlen ma ka vahel, et vaevalt,et kõik need uued täissünteetilised super-hüper toidulisandid tervisele oluliselt paremini mõjuvad kui mõistusega manustatud süstitavad steroidid.
Aga see on ainult minu arvamus, ega pretendeeri lõplikule tõele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teemaalgatajale: vaevalt,et need midagi hullu nüüd teevad, võid julgelt võtta
august 27, 2009 at 2:11 p.l. #215874ants16
MemberNo nad ongi täissünteetilised aine, ehk siis keemia, seega ongi norm kui nad lõhnavad nagu keemia
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Ausalt ise mõtlen ma ka vahel, et vaevalt,et kõik need uued täissünteetilised super-hüper toidulisandid tervisele oluliselt paremini mõjuvad kui mõistusega manustatud süstitavad steroidid.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga see on ainult minu arvamus, ega pretendeeri lõplikule tõele.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga teemaalgatajale: vaevalt,et need midagi hullu nüüd teevad, võid julgelt võtta
Ostsin ka jõukombo, no maitse on niiii hull. Kas kellegil on ideid millega seda asja segada võiks? Viinamarja mahl äkki?
Ja unustasin mainida seda, et kas kreatiin-etüül-eestrit peab segama süssaritega et imenduks paremini?
september 19, 2009 at 10:57 e.l. #220505Leraak
MemberOstsin selle siis eiseltist, beta alanin lõhnab nii nagu alati, kuid HMB FX ja Creatyl Fx lõhnavad nagu mingi totaalne keemia. Ma ei julge neid manustadagi, sest lõhn on lihtsalt niii vänge. Fast creatinil (mono) ma ei peaaegu ei tundnudki lõhna. Kas keegi on julgend neid proovida ka üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Creatin mono, on tõesti väga hea ilma maiguta, ilma lõhnata (Lemmik)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)- You must be logged in to reply to this topic.