Tere kreatiini kuur läbi.
- This topic has 13 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Hola Bola.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2009 at 3:39 p.l. #18020
Hola Bola
MemberTere selline küsimus siis , et nüüd kreatiini kuur selja taga ja lihased vett täis aga kas see jääbki nii voi on seda voimalik välja saada kui see on kasulik.
august 17, 2009 at 3:40 p.l. #213956emmimees
MemberKuuri lõpetates peaks vesi ikka välja minema ise…
august 17, 2009 at 5:25 p.l. #213978jaagok
MemberVee väljasaamise peale oleksid pidanud mõtlema enne, kui hakkasid vett koguma.
august 17, 2009 at 5:33 p.l. #213979renku
MemberTere selline küsimus siis , et nüüd kreatiini kuur selja taga ja lihased vett täis aga kas see jääbki nii voi on seda voimalik välja saada kui see on kasulik.Ah, mis Te ajate inimest segadusse. Pole vaja muretseda sellise asja pärast, küll ta vaikselt välja läheb jälle. kui enam ei tarvita kreatiini.
august 17, 2009 at 6:26 p.l. #213989Anonüümne
GuestTere selline küsimus siis , et nüüd kreatiini kuur selja taga ja lihased vett täis aga kas see jääbki nii voi on seda voimalik välja saada kui see on kasulik.btw lihtsalt huvi pärast oskab keegi öelda miuke siis see vett täis lihas välja näeb ? Pehme ja lodev nagu oleks pekine ?
august 17, 2009 at 8:18 p.l. #214025tereummikust
Memberbtw lihtsalt huvi pärast oskab keegi öelda miuke siis see vett täis lihas välja näeb ? Pehme ja lodev nagu oleks pekine ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tunnen ka huvi, enda kõige pikem kreatiinikuur on jõudnud vaid 10ne päevani, siis on pidu vahele tulnud! (suvi)
Nüüd sügisest hakkan korralikult kuuri pidama, aga ei saa aru, mida inimesed mõtlevad selle all, et lihased vett täis. Ehk keegi postitaks mõne pildi või midagi ?august 17, 2009 at 8:27 p.l. #214027Vilps
MemberTunnen ka huvi, enda kõige pikem kreatiinikuur on jõudnud vaid 10ne päevani, siis on pidu vahele tulnud! (suvi)
august 17, 2009 at 8:28 p.l. #214028jaagok
MemberTunnen ka huvi, enda kõige pikem kreatiinikuur on jõudnud vaid 10ne päevani, siis on pidu vahele tulnud! (suvi)
Nüüd sügisest hakkan korralikult kuuri pidama, aga ei saa aru, mida inimesed mõtlevad selle all, et lihased vett täis. Ehk keegi postitaks mõne pildi või midagi ?Aga mul tekib küsimus, miks süüa mingit pulbrit, kui sa ei tea milleks see hea on ja mis on selle kõrvalmõjud. Isiklikult tegin suht kõva eeltöö, enne kui julgesin kread süüa. Täna oli laadimise esimene päev
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 17, 2009 at 8:31 p.l. #214029tereummikust
MemberAga mul tekib küsimus, miks süüa mingit pulbrit, kui sa ei tea milleks see hea on ja mis on selle kõrvalmõjud. Isiklikult tegin suht kõva eeltöö, enne kui julgesin kread süüa. Täna oli laadimise esimene päev
august 17, 2009 at 8:41 p.l. #214034Kristjan-Johannes Konsap
MemberPole see paar võimalikku kilo vee arvelt nii ulmeline vaatepilt ühti. Vesi peaks ise kehast väljutuma, kui kreatiinikuur läbi saab. Spetsiaalselt vett välja saab muidugi erinevate meetoditega, mida kulturistidki parema lavavormi ja kategooriasse sisse pääsemiseks kasutavad. Samas kui ei ole vajadust kuhugi kategooriasse kohe homnepäev mahtuda, siis ma ei näe mõtet enese dehüdreerimises ja töövõime vähendamises, sest lihasest on ju enamik vesi ja miks tahta lihast vägisi väiksemaks teha?
august 17, 2009 at 8:43 p.l. #214038tereummikust
MemberPole see paar võimalikku kilo vee arvelt nii ulmeline vaatepilt ühti. Vesi peaks ise kehast väljutuma, kui kreatiinikuur läbi saab. Spetsiaalselt vett välja saab muidugi erinevate meetoditega, mida kulturistidki parema lavavormi ja kategooriasse sisse pääsemiseks kasutavad. Samas kui ei ole vajadust kuhugi kategooriasse kohe homnepäev mahtuda, siis ma ei näe mõtet enese dehüdreerimises ja töövõime vähendamises, sest lihasest on ju enamik vesi ja miks tahta lihast vägisi väiksemaks teha?Seda ma mõtlengi. Kui tavainimene tarvitab kreatiini ja läheb suuremaks ehk nõnda öelda vett täis, siis miks peaks ta peale kreatiinikuuri tahtma seda vett kohe välja saada? Siin tekib ju vastuolu..
august 17, 2009 at 9:34 p.l. #214047Kristjan-Johannes Konsap
MemberSeda ma mõtlengi. Kui tavainimene tarvitab kreatiini ja läheb suuremaks ehk nõnda öelda vett täis, siis miks peaks ta peale kreatiinikuuri tahtma seda vett kohe välja saada? Siin tekib ju vastuolu..
august 18, 2009 at 4:32 e.l. #214064tereummikust
MemberKreatiini 1 kasulik efekt seisnebki selles, et suurendab lihasraku veesisaldust, mis omakorda suurendab valgusünteesi.Jah, ma olen sellest täiesti teadlik ja nüüd ütlen juba kolmandat korda – Ma tean, mida kreatiin teeb ja milles tema tarvitamise eesmärk toimib, just sellepärast ma ei saagi aru, miks inimesed peale kuuri lõppu umbes küsivad, et “kas vesi ikka ka lihastest välja tuleb

:lol:” Loodan, et nüüd lõpuks on arusaadav.
august 20, 2009 at 10:19 p.l. #214678Hola Bola
MemberAh, mis Te ajate inimest segadusse. Pole vaja muretseda sellise asja pärast, küll ta vaikselt välja läheb jälle. kui enam ei tarvita kreatiini.Ok aitähh hea vastuse eest.
AutorPostitusedViewing 14 posts - 1 through 14 (of 14 total)- You must be logged in to reply to this topic.