Jõusaal + 3X Nädalas raske trenn
- This topic has 25 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
jrx.
-
AutorPostitused
-
august 17, 2009 at 9:14 e.l. #18018
lightning
MemberMind paneb mõtlema et kas jõusaalis on tolku kui mul taipoks 3x nädalas 19.30 (T,K,N) , trenn kestab kuskil 2-3 tundi ja võtab ikka tõsiselt läbi. Unega on mul tipp topp ~10 tundi, söömisega samuti.4 päeva jääb üle,aga keha tahab puhata ka. Või on mingisugune muu variant .Näiteks E,R,L,P käia jõusaalis või käia paar tundi enne taipoksi minekut.
august 17, 2009 at 9:23 e.l. #188573daemonium
MemberMind paneb mõtlema et kas jõusaalis on tolku kui mul taipoks 3x nädalas 19.30 (T,K,N) , trenn kestab kuskil 2-3 tundi ja võtab ikka tõsiselt läbi. Unega on mul tipp topp ~10 tundi, söömisega samuti.4 päeva jääb üle,aga keha tahab puhata ka. Või on mingisugune muu variant .Näiteks E,R,L,P käia jõusaalis või käia paar tundi enne taipoksi minekut.Koormus kipub jah päris suureks minema.Siin oleks vaja spetsialisti,kes asjad täpselt paika paneks.
august 17, 2009 at 9:28 e.l. #213863jrx
MemberKas sa teed seda jõukat taipoksi jaoks või mingi muu eesmärgiga?
august 17, 2009 at 9:48 e.l. #213869tereummikust
MemberMind paneb mõtlema et kas jõusaalis on tolku kui mul taipoks 3x nädalas 19.30 (T,K,N) , trenn kestab kuskil 2-3 tundi ja võtab ikka tõsiselt läbi. Unega on mul tipp topp ~10 tundi, söömisega samuti.4 päeva jääb üle,aga keha tahab puhata ka. Või on mingisugune muu variant .Näiteks E,R,L,P käia jõusaalis või käia paar tundi enne taipoksi minekut.Milline taipoksi trenn sul 2-3 tundi kestab? Mis klubis treenid? Väga huvitav
august 17, 2009 at 10:54 e.l. #213889Aimuu
Memberotsusta mis sulle tähtsam ja kärbi mittetähtsamast. 1-2 päeva puhkuseks
august 17, 2009 at 11:21 e.l. #213897lightning
MemberMilline taipoksi trenn sul 2-3 tundi kestab? Mis klubis treenid? Väga huvitav
august 17, 2009 at 3:42 p.l. #213959daemonium
MemberHaapsalus,see asi on suht uus mulle (1/2 kuud ainult käidud) mingit klubi ei ole.Ja on küll 2-3 tundi ,alla selle peaaegu mitte kunagi.Käin jõusaalis et saada keha ilusti vormi ja et rinnalt surumist arendada.
Kui püüad mõlemas maksimumi,siis teatud ajahetkel hakkavad taipoks ja rinnaltsurumine teineteist segama;nii et üks peab jääma primaarseks.
august 17, 2009 at 7:39 p.l. #214012aivo1359
MemberEks noores eas taha kõik palju saavutada ja tahta.Elu on õpetanud teisiti.Parem on ühte asja korralikult teha,kui mitut poolikult.Tuleb teha õige valik.
august 17, 2009 at 8:13 p.l. #214021tereummikust
MemberTaipoksis võib hakata segama vaid suurem kaal (lihasmassi arvelt), kui on plaanis võistelda. Ma ise tegelenud taipoksiga ka juba varsti 2 aastat aktiivselt. Õnneks isegi enne jõusaali pöördumist olin juba absoluutkaalus, taipoksis siis super heavyweight’is, nii et kaotada pole midagi. Kui juba kõige raskemas kaalus olla, siis pigem üritada juba olla raskem ja tugevam, kui teised!
august 18, 2009 at 6:23 e.l. #214076lightning
MemberTaipoksis võib hakata segama vaid suurem kaal (lihasmassi arvelt), kui on plaanis võistelda. Ma ise tegelenud taipoksiga ka juba varsti 2 aastat aktiivselt. Õnneks isegi enne jõusaali pöördumist olin juba absoluutkaalus, taipoksis siis super heavyweight’is, nii et kaotada pole midagi. Kui juba kõige raskemas kaalus olla, siis pigem üritada juba olla raskem ja tugevam, kui teised!
Üldiselt kui tahad taipoksiga kuhugi jõuda, pead põhirõhu panema taipoksile ja võhmatreeningule, näiteks jooksmisele. Kindlasti pead ka natuke jõudu tegema, et löögi tugevust arendada, mis on ääretult ääretult tähtis. Mina soovitaksin sul teha lihtsalt 3x nädalas taipoksi ja 2x nädalas jõusaali (võta siit lehelt 2 päeva kava) ja pööra tähelepanu saalis pigem jõu kui massi arendamisele.
Lisan veel, et räägi oma treeneriga sellest probleemist. Kui treener vähegi asjalik ja mõistlik on, siis ma usun, et jõuate kokkuleppele, et sa trennis näiteks “Jõudu” (kätekõverdused, lõuatõmbed, kükk jne) ei tee, ainult näiteks kõhtu ja alaselga. Treenid käsi ja muid lihasgruppe jõusaalis piisavalt, kõht ja alaselg jäta aga taipoksiks. Samuti kui aega veel üle jääb ja võimalus on, soovitan näiteks 1x nädalas või aegajalt käia ka poksis, et kätetehnikat harjutada, on jube kasulik ja tähtis!
Jõudu!
Nii teengi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ambitsioonid nii suured ka pole , aga Novembris ilmselt võistlema juba.august 18, 2009 at 9:32 e.l. #214131tereummikust
MemberNii teengi
august 18, 2009 at 6:08 p.l. #214262lightning
MemberKui ma ei eksi, peaksid lähimad Harrastajate võistlused toimuma Oktoobri teisel nädalavahetusel Tallinnas sisekaitseakadeemias. Muidugi pole miski veel kindel kindel ja vajab täpsustamist
august 18, 2009 at 7:01 p.l. #214283maxcar
Memberet rinnalt surumist arendada.mis see rinnald surumine annab? ikka kõiki lihas gruppe tuleb treenida. Rinndald surumine ei näita midagi kükid ja jõutõmme on minuarust palju rohkem näitavad kui rinnald surumine.
august 18, 2009 at 7:45 p.l. #214294jrx
MemberPealegi kui vaatad poksijaid-taipoksijaid, siis neil suht vähearenenud rinnalihas võrreldes muu lihaskonnaga.
Rinnalihas on rannalihas:) Aga ega ka selle taga ajamisel iseenesest halba pole.
august 19, 2009 at 4:37 e.l. #214312tereummikust
MemberTaipoksis rinnalihas mingit eelist küll ei anna tõepoolest, pigem juba selg siis – haak tugevam. Sellegipoolest soovitan võtta tavaline 2ks jaotatud kava ja treenida kõiki lihasgruppe nii, nagu kavas ette nähtud!
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.