Skip to main content

Kas Eestis Niatsiini müüakse?

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas Eestis Niatsiini müüakse?

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • Autor
    Postitused
    strato
    Member

Niatsiini sooviks osta kuid ei leia kuskilt. Tuleb vist netist tellida.

krut949
    Member
    gmaster
    Member

mida see ainult b3 tarbimine sulle annab?

strato
    Member

Smart ass. Ma ei küsiks seda siin, kui ma poleks googlist juba otsinud.

Kas kellegil kasulikku infot ka on?

strato
    Member

mida see ainult b3 tarbimine sulle annab?

Aitab ainevahetusele kaasa. Kavatsen koos tauriiniga võtta.

gmaster
    Member

Aitab ainevahetusele kaasa. Kavatsen koos tauriiniga võtta.

isiklikult ma küll ei näe mingit põhjust tervest laiast B-vitamiini kompleksist ainult b3 võtmiseks

tsitaat wikist “Normaalselt defitsiiti ei teki juba sellepärast, et inimorganism suudab teda ka ise sünteesida”

AlanBStard
    Moderator

isiklikult ma küll ei näe mingit põhjust tervest laiast B-vitamiini kompleksist ainult b3 võtmiseks

tsitaat wikist “Normaalselt defitsiiti ei teki juba sellepärast, et inimorganism suudab teda ka ise sünteesida”

Eri B-vitamiinidel on eri funktsioonid ja defitsiidi puudumine (defitsiit on suhteline) ei tähenda, et suurtel annustel mingit head või huvitavat mõju poleks.

Niatsiini hobuseannustel on see mõju kindlasti olemas.

Aga hobuseannuste juurde tasub tugevat B-kompleksi võtta küll sest paljud B-vitamiinid vajavad oma reaktsioonide jaoks teisi B-vitamiine ja võivad nende puuduse esile kutsuda.

PS netist ei lasta tellida vitamiini, kus purgil ettenähtud annus on suurem kui Eestis kehtestatud päevanorm.

Siim Kelner
    Member

Niatsiini tarbitakse koos glutamiiniga, et glutamiini toimet suurendada.

Tundsin niatsiini vastu juba aastaid tagasi huvi, kuna mujal maailmas on see lisand kulturistide seas populaarne, sest omab vaskulaarsust esile kutsuvat efekti. Kulturistid võtavad seda enne lavaleminekut.

Meil seda jah vist üksiku ainena müügil ei ole!!!

ROtter
    Member

Eri B-vitamiinidel on eri funktsioonid ja defitsiidi puudumine (defitsiit on suhteline) ei tähenda, et suurtel annustel mingit head või huvitavat mõju poleks.

Niatsiini hobuseannustel on see mõju kindlasti olemas.

Aga hobuseannuste juurde tasub tugevat B-kompleksi võtta küll sest paljud B-vitamiinid vajavad oma reaktsioonide jaoks teisi B-vitamiine ja võivad nende puuduse esile kutsuda.

PS netist ei lasta tellida vitamiini, kus purgil ettenähtud annus on suurem kui Eestis kehtestatud päevanorm.

Nikotiinhappe megadooside kestev manustamine võib põhjustada arütmiat, hüpertensiooni, hüperglükeemiat, peptilist haavandit.

ROtter
    Member

Befoli koostises on olemas.

http://www.vitabalans.fi/ee2.php?k=5357

AlanBStard
    Moderator

Nikotiinhappe megadooside kestev manustamine võib põhjustada arütmiat, hüpertensiooni, hüperglükeemiat, peptilist haavandit.

Üsna haruldased probleemid minu teada. Samas parandavad need megadoosid kõigil oluliselt nn. kolesterooli- ja muid veresoonkonna tervisenäitajaid, st alandavad LDL-i, homotsüsteiini, CRP-d jne.

AlanBStard
    Moderator

Befoli koostises on olemas.

http://www.vitabalans.fi/ee2.php?k=5357

Iga B-kompleksi koostises on… aga siin mainitud toimete mõistes ülivähe

ROtter
    Member

Üsna haruldased probleemid minu teada. Samas parandavad need megadoosid kõigil oluliselt nn. kolesterooli- ja muid veresoonkonna tervisenäitajaid, st alandavad LDL-i, homotsüsteiini, CRP-d jne.

Large doses given to lower cholesterol may produce hyperuricemia, and hepatic abnormalities.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 17 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.