Kas Eestis Niatsiini müüakse?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Kas Eestis Niatsiini müüakse?
- This topic has 16 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2009 at 10:58 e.l. #17971
strato
MemberNiatsiini sooviks osta kuid ei leia kuskilt. Tuleb vist netist tellida.
august 13, 2009 at 11:31 e.l. #213126august 13, 2009 at 11:33 e.l. #213127gmaster
Membermida see ainult b3 tarbimine sulle annab?
august 13, 2009 at 11:39 e.l. #213129strato
MemberSmart ass. Ma ei küsiks seda siin, kui ma poleks googlist juba otsinud.
Kas kellegil kasulikku infot ka on?
august 13, 2009 at 11:40 e.l. #213132strato
Membermida see ainult b3 tarbimine sulle annab?Aitab ainevahetusele kaasa. Kavatsen koos tauriiniga võtta.
august 13, 2009 at 11:49 e.l. #213136gmaster
MemberAitab ainevahetusele kaasa. Kavatsen koos tauriiniga võtta.isiklikult ma küll ei näe mingit põhjust tervest laiast B-vitamiini kompleksist ainult b3 võtmiseks
tsitaat wikist “Normaalselt defitsiiti ei teki juba sellepärast, et inimorganism suudab teda ka ise sünteesida”
august 13, 2009 at 12:20 p.l. #213141AlanBStard
Moderatorisiklikult ma küll ei näe mingit põhjust tervest laiast B-vitamiini kompleksist ainult b3 võtmisekstsitaat wikist “Normaalselt defitsiiti ei teki juba sellepärast, et inimorganism suudab teda ka ise sünteesida”
Eri B-vitamiinidel on eri funktsioonid ja defitsiidi puudumine (defitsiit on suhteline) ei tähenda, et suurtel annustel mingit head või huvitavat mõju poleks.
Niatsiini hobuseannustel on see mõju kindlasti olemas.
Aga hobuseannuste juurde tasub tugevat B-kompleksi võtta küll sest paljud B-vitamiinid vajavad oma reaktsioonide jaoks teisi B-vitamiine ja võivad nende puuduse esile kutsuda.
PS netist ei lasta tellida vitamiini, kus purgil ettenähtud annus on suurem kui Eestis kehtestatud päevanorm.
august 13, 2009 at 1:35 p.l. #213149Siim Kelner
Memberisiklikult ma küll ei näe mingit põhjust tervest laiast B-vitamiini kompleksist ainult b3 võtmisekstsitaat wikist “Normaalselt defitsiiti ei teki juba sellepärast, et inimorganism suudab teda ka ise sünteesida”
Niatsiini tarbitakse koos glutamiiniga, et glutamiini toimet suurendada.
august 13, 2009 at 2:20 p.l. #213154Janar Rückenberg
MemberTundsin niatsiini vastu juba aastaid tagasi huvi, kuna mujal maailmas on see lisand kulturistide seas populaarne, sest omab vaskulaarsust esile kutsuvat efekti. Kulturistid võtavad seda enne lavaleminekut.
august 13, 2009 at 2:22 p.l. #213155Janar Rückenberg
MemberMeil seda jah vist üksiku ainena müügil ei ole!!!
august 13, 2009 at 2:49 p.l. #206075ROtter
MemberEri B-vitamiinidel on eri funktsioonid ja defitsiidi puudumine (defitsiit on suhteline) ei tähenda, et suurtel annustel mingit head või huvitavat mõju poleks.Niatsiini hobuseannustel on see mõju kindlasti olemas.
Aga hobuseannuste juurde tasub tugevat B-kompleksi võtta küll sest paljud B-vitamiinid vajavad oma reaktsioonide jaoks teisi B-vitamiine ja võivad nende puuduse esile kutsuda.
PS netist ei lasta tellida vitamiini, kus purgil ettenähtud annus on suurem kui Eestis kehtestatud päevanorm.
Nikotiinhappe megadooside kestev manustamine võib põhjustada arütmiat, hüpertensiooni, hüperglükeemiat, peptilist haavandit.
august 13, 2009 at 2:50 p.l. #213157ROtter
MemberBefoli koostises on olemas.
august 13, 2009 at 6:41 p.l. #213208AlanBStard
ModeratorNikotiinhappe megadooside kestev manustamine võib põhjustada arütmiat, hüpertensiooni, hüperglükeemiat, peptilist haavandit.Üsna haruldased probleemid minu teada. Samas parandavad need megadoosid kõigil oluliselt nn. kolesterooli- ja muid veresoonkonna tervisenäitajaid, st alandavad LDL-i, homotsüsteiini, CRP-d jne.
august 13, 2009 at 6:43 p.l. #213210AlanBStard
ModeratorBefoli koostises on olemas.Iga B-kompleksi koostises on… aga siin mainitud toimete mõistes ülivähe
august 13, 2009 at 6:48 p.l. #213211ROtter
MemberÜsna haruldased probleemid minu teada. Samas parandavad need megadoosid kõigil oluliselt nn. kolesterooli- ja muid veresoonkonna tervisenäitajaid, st alandavad LDL-i, homotsüsteiini, CRP-d jne.Large doses given to lower cholesterol may produce hyperuricemia, and hepatic abnormalities.
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.