Aidake õigele teele.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Aidake õigele teele.
- This topic has 26 replies, 16 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Mailman.
-
AutorPostitused
-
august 13, 2009 at 2:19 e.l. #17966
Martynys
MemberTervist.
Mina olen Martin(17) ,kaalun 72 kilo ,olen 184cm pikk ning tahaks siis teada täpsemalt toitumise ,treeningkava ja taastumise kohta. Probleem on siis järgmine: olen praegu järjepidevalt teinud trenni kuu aega aga see pole tulemusi andnud. Mulle öeldakse ,et ma pingutan üle ,kuid mul pole pärast trenni lihased helladki. Kaal on koguaeg põhimõtteliselt sama ning lihaste olukord ka. Ma ei ürita just kulturistiks saada aga tahaks ikka korralikke lihaseid küll.
Ma teen päevas vähemalt 2 tundi trenni ning ülakeha treening kavas (minu koostatud) on 14 harjutust ,mida ma kordan vähemalt 5 korda. Jalgadele on siis jooksmine ja kükid jne.
Toitumine on mul paigast ära ning ma tean seda. Mu põhitoit on kartulid hakkliha kastmega.
Tahaksingi siis teada ,et mis harjutusi kuidas ma pean tegema ,kui palju ,mida täpsemalt sööma ja kaua taastuma.
Oleks tore kui saaks siis täpselt ,et mida kui palju teha ,millal koormust tõsta ,mis ajavahemikus teha siis treeningu osas.
Toitumise osas tahaks teada millal süüa ning mida. Ja no puhkamine on puhkamine:D
Ootan huviga!
august 13, 2009 at 3:52 e.l. #213024xintoc
MemberKorralikud lihased võtavad ka korralikult aega ja korralikult pühendumist. Alustada tuleks fitness.ee artiklite lugemisest. Saad täpselt teada, mida süüa ja miks ning millal.
Treeningkava tasuks uuesti üle vaadata.
Alustuseks võin öelda, et tasub otsida poelettidelt valgurikkaid toite(tuunikala, kanaliha, jogurt, hapukoor, pähklid, munad jne – toiduained, milleta ma ise läbi ei aja) ning treeningkava peaks olema võimalikult konkreetne. Süüa tuleb tihti(5-6 korda päevas), aga siiski mõõdukalt. Töötada iga lihasgrupp läbi ning hoolitseda, et oleks piisavalt aega ning sobivad vahendid taastumiseks.
Head uurimist ja arenguteed!
august 13, 2009 at 4:16 e.l. #213027daemonium
MemberTervist.Mina olen Martin(17) ,kaalun 72 kilo ,olen 184cm pikk ning tahaks siis teada täpsemalt toitumise ,treeningkava ja taastumise kohta. Probleem on siis järgmine: olen praegu järjepidevalt teinud trenni kuu aega aga see pole tulemusi andnud. Mulle öeldakse ,et ma pingutan üle ,kuid mul pole pärast trenni lihased helladki. Kaal on koguaeg põhimõtteliselt sama ning lihaste olukord ka. Ma ei ürita just kulturistiks saada aga tahaks ikka korralikke lihaseid küll.
Ma teen päevas vähemalt 2 tundi trenni ning ülakeha treening kavas (minu koostatud) on 14 harjutust ,mida ma kordan vähemalt 5 korda. Jalgadele on siis jooksmine ja kükid jne.
Toitumine on mul paigast ära ning ma tean seda. Mu põhitoit on kartulid hakkliha kastmega.
Tahaksingi siis teada ,et mis harjutusi kuidas ma pean tegema ,kui palju ,mida täpsemalt sööma ja kaua taastuma.
Oleks tore kui saaks siis täpselt ,et mida kui palju teha ,millal koormust tõsta ,mis ajavahemikus teha siis treeningu osas.
Toitumise osas tahaks teada millal süüa ning mida. Ja no puhkamine on puhkamine:D
Ootan huviga!
Oma treeningkava võiksid ikka ära tuua ,
oleks vähemalt näha,miks sul areng puudub.
august 13, 2009 at 6:35 e.l. #213036Alfonze
MemberLisaks oleks hea ka täpsem toidukava, ning kui seda pole, siis midagi kokku panna.
august 13, 2009 at 7:57 e.l. #213054maxcar
Memberega korraliku lihast saa kuuaja ega 6 kuuga ei saa see võttab ikka korralikuld aega ja seerjad peavad olema 10-12 seljuhul.
august 13, 2009 at 7:59 e.l. #213055Raivo Piiber
Memberega korraliku lihast saa kuuaja ega 6 kuuga ei saa see võttab ikka korralikuld aega ja seerjad peavad olema 10-12 seljuhul.Kui sul midagi öelda ei ole, siis ole parem vait!
august 13, 2009 at 8:06 e.l. #213058Vilps
MemberTahad lihast kasvatada, siis pead päevas kõvasti sööma, rohkem kui kulutad. Valku sinu kaalu juures kindlasti ca. 150g kanti. Ürita vähemalt 5 söögikorda päevas saada, iga toidukorra juurde natuke valku. Kindlasti on ka treeningus põhjused. Lihase kasvatamise eesmärgil pole jooksmine hea, sellega jalalihaseid ei saa, kui sa vastupidist arvad. Hoopiski suurendad enda vastupidavust, kui lihtsamalt öelda. Eks kaal ongi sama, sest toitumine on paigast ära.
Kõiges 3-4 korda nädalas jõusaalis higistades saab endale väga head lihased, rohkem pole tavalisel inimesel vaja tehagi. Usu mind ja kindlasti ka teised kinnitavad seda. 14 harjutust on trenni kohta palju, ja samuti 5 korda selle läbitegemine ühes trennis on liig. 8-12 harjutust trenni kohta on üldine soovitus. Pigem loeb kvaliteet, kui kvantiteet. Ära aja suurt mahtu trennis taga. Tee vähem harjutusi, samal ajal andes igas harjuteses endast peaaegu maksimumi.
Võta tööriistade alt endale kava.
Suur abimees on otsingu kastike. Sealt leiad lugemist nädalateks nii toitumise kui ka treeningu kohta.
Pane oma eesmärgid paika, mida saavutada tahad ning sellele vastavalt söö ja treeni.
Edu minu poolt!
august 13, 2009 at 9:08 e.l. #213080Lev
MemberTahad lihast kasvatada, siis pead päevas kõvasti sööma, rohkem kui kulutad. Valku sinu kaalu juures kindlasti ca. 150g kanti. Ürita vähemalt 5 söögikorda päevas saada, iga toidukorra juurde natuke valku. Kindlasti on ka treeningus põhjused. Lihase kasvatamise eesmärgil pole jooksmine hea, sellega jalalihaseid ei saa, kui sa vastupidist arvad. Hoopiski suurendad enda vastupidavust, kui lihtsamalt öelda. Eks kaal ongi sama, sest toitumine on paigast ära.Kõiges 3-4 korda nädalas jõusaalis higistades saab endale väga head lihased, rohkem pole tavalisel inimesel vaja tehagi. Usu mind ja kindlasti ka teised kinnitavad seda. 14 harjutust on trenni kohta palju, ja samuti 5 korda selle läbitegemine ühes trennis on liig. 8-12 harjutust trenni kohta on üldine soovitus. Pigem loeb kvaliteet, kui kvantiteet. Ära aja suurt mahtu trennis taga. Tee vähem harjutusi, samal ajal andes igas harjuteses endast peaaegu maksimumi.
Võta tööriistade alt endale kava.
Suur abimees on otsingu kastike. Sealt leiad lugemist nädalateks nii toitumise kui ka treeningu kohta.
Pane oma eesmärgid paika, mida saavutada tahad ning sellele vastavalt söö ja treeni.
Edu minu poolt!
august 13, 2009 at 3:30 p.l. #213159Martynys
MemberTänan kõigile ,kes on raatsinud vastata ning oma kogemusi jagada effektiivsema tulemuse saavutamiseks.
Kuid siiamaani pole midagi eriti aru saanud ,sest kõik räägivad natuke teineteisele vastu
august 13, 2009 at 3:44 p.l. #213162Anonüümne
GuestTänan kõigile ,kes on raatsinud vastata ning oma kogemusi jagada effektiivsema tulemuse saavutamiseks.Kuid siiamaani pole midagi eriti aru saanud ,sest kõik räägivad natuke teineteisele vastu
august 13, 2009 at 4:05 p.l. #213165navigaator
Member8-12 harjutust trenni kohta?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mis te teete nalja we?Mis siin naljakat? Ise teen samuti igas treeningus 9-10 harjutust.
august 13, 2009 at 4:34 p.l. #213169Anonüümne
GuestMis siin naljakat? Ise teen samuti igas treeningus 9-10 harjutust.Tõsi jah , 10 harjutust ühes trennis suht normaalne ja tavaline…
august 13, 2009 at 4:36 p.l. #213170jaagok
MemberMis siin naljakat? Ise teen samuti igas treeningus 9-10 harjutust.See ongi naljakas, et liiga palju teete. Ma teen üldiselt mingi 4-6 harjutust trenni kohta.
august 13, 2009 at 4:37 p.l. #213172Zann0
MemberKui 2 korda nädalas jõusaalis käia siis ei ole erilist valikut. Kui esimene harjutus on näiteks kükk või jõutõmme siis kuidas peale seda veel 8 harjutust jõuate teha? Mina vähemalt ei jõua
august 13, 2009 at 4:44 p.l. #213174navigaator
MemberNojah, siis peaks ju 5 korda nädalas trenni tegema või 2 korda päevas. Kuidas te küll kasvama hakkate 4-ja harjutusega?
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.