Suits, alkohol, tervis ja treening
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Vigastused ja haigused » Suits, alkohol, tervis ja treening
Tagged: trenn ja alkohol
- This topic has 850 replies, 335 voices, and was last updated 11 years, 8 months tagasi by
Draakon40.
-
AutorPostitused
-
aprill 9, 2002 at 9:49 e.l. #17962
Anonüümne
GuestKuidas suitsetamine kreatiinikuurile mõjub? Suu suitsetaja ei ole – päevas paar-kolm suitsu.
aprill 9, 2002 at 2:26 p.l. #28942ristos
Membermiks sa neid paari suitsu siis yldse teed ?
aprill 9, 2002 at 6:16 p.l. #28943Anonüümne
Guestsuitsetamine sakib. Nõme komme. Jätke maha
aprill 10, 2002 at 8:06 e.l. #28944Rebane
KeymasterAga mõnele ju järsku meeldib. Sama hea oleks küsida strippari käest, et miks sa strippi teed või mõne teise kuti käest, et mis sa seal jõukas teed. Inimene teeb seda, mis talle meeldib =o)
aprill 10, 2002 at 11:04 e.l. #28945ristos
MemberStrippi tehakse enamsti raha eest. On ka loomulikult erandeid.
aprill 10, 2002 at 12:18 p.l. #28946koll
Memberkuidas ta siis ikkagi mõjub????mina suitsetan ja Tahaks teada
aprill 11, 2002 at 6:19 e.l. #28947Ott Kiivikas
MemberSuitsetamise kahjulikus väljendub siiski rohkem hingamisteedes, ei ole auslt öeldes lugenud ega kuulnud väiteid, et kreatiini puhul peaks suitsetamist vältima. Üldjuhul peetakse seda mõistetavaks, et inimene kes tegeleb spordiga ei suitseta. Ise lõpetasin suitsetamise ligi 9 aastat tagasi kui alustasin kulturismi treeninguid.
aprill 23, 2002 at 12:19 p.l. #29142Sacatini
MemberRäägitakse, et suitsetamine pidavat vähendama kehakaalu, nimelt kaloreid põletama. Kas on see nii??? ja palju tohib tõmmata, et see massi arengule halvasti ei mõjuks?
aprill 23, 2002 at 2:02 p.l. #29143Anonüümne
GuestOli tõstja Perepjolkin, kes enne 200kg tõukamist pani vahetult, enne tõstepõrandale astumist värske mahvi Priimat. Vot nii olid vanasti lood!!
oktoober 2, 2002 at 5:24 p.l. #31362alan
MemberOlen juba kord selline, ajan jälle vett sogaseks, kuid vaagiks seda teemat, võib-olla on see paljudele endistele suitsetajatele juba tuttav. Paljud otsivad just võimalusi suitsetamisest loobumiseks kuid mitte ei õnnestu. Soovitan uutel külalistel innuga saalides käima hakata, sest regulaarne treening on kõige parem vahend sellest halvast kombest loobumiseks või vähemalt piirab seda. kas on mõnel siinolijal ka selliseid tundeid on olnud, jutt puudutab muidugi neid kes on suitsetamisega kokku puutunud? Oodatud on kõik kommentaarid üldse suitsetamise kohta.
oktoober 2, 2002 at 8:15 p.l. #31363hary
MemberSiikohal paslik väjendada ka oma ebatolerantsust: vihkan suitsetajaid ja nimetan neid narkariteks. No vaidle vastu mis asi see siis muud on see on ju pesuehtne sõltuvus. Lihtsalt jäle vaadata kui inimene on tahtejõuetu…ei maksa seletada, et raske maha jätta jne. Mul on kohe ettenäidata 3 tuttavat kes olles juba kroonilised niktiinisõltlased(a la 20 aastat) jätsid pahe päevapealt. Kui mõnda see ikka veel ei veena, soovitan soojalt minna Seli kosuhaiglasse lahtiste uste päevale ja vaadata üle üldkasutatav WC kus kraanikausid veriseid kopsutükke täis ropsitud.
oktoober 2, 2002 at 9:12 p.l. #31364Tom
MemberOlin ka kunagi suitsetaja ja suutsin sellest loobuda just tänu saalis käimisel. Muidu ennem olin ka kõvasti üritanud, aga kasutult! Alles siis kui hakkasin regulaarselt saalis käima õnnestus see täielikult. Kui teed regulaarselt trenni siis kasvab tahe ja loomulikult kasutad ära oma vaba aja. Niimoodi muutub suitsetamine sulle peagi vastikuks ja hakkad oma tervise pärast rohkem muretsema. Kuigi tean ka selliseid poisse, kes on regulaarsed suitsetajad ja samuti saalis käijad….eks iga üks teab ise!
oktoober 3, 2002 at 6:15 e.l. #31365ilo
MemberMa ei tea, kas minu suitsetamisest loobumine on seotud saaliga, aga juhtus see samal päeval, kui alustasin saalis käimist. Suitsetamisest on kõige lihtsam loobuda sellele alternatiivi leides. Saal sobib selleks väga hästi. Ma olen veel selline friik, et paar kuud peale suitsust loobumise keerasin selja ka alkoholile. Mõne arvates ei ole ma selle tõttu normaalne…..ise tunnen ennast hästi.
oktoober 3, 2002 at 6:19 e.l. #31366vambola
MemberSa kipud liiga palju vihkama, oled vist õel inimene. Sõltuvus on haigus. Ja vihata haiget inimest ainult tema haiguse pärast on sama hea kui panna vangi väike laps kes võttis luba kysimata vaagnast kypsist.
oktoober 3, 2002 at 6:38 e.l. #31367Ott Kiivikas
MemberJust täna 9 – aastat tagasi jätsin suitsetamise maha, samal ajal alustasin kulturismitreeninguid.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.