Skip to main content

Tiibeti piimaseen on saadaval

Avaleht » Forums » Toitumine » Üldine » Tiibeti piimaseen on saadaval

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Niih… kuup2ev on 28 aug ja mul on j2lle seent yle…

Kes tahab, v6tke yhendust.

Anonüümne
    Guest

Tiibeti piimaseen ?

Lexusl
    Member

Kes on huvitatud?

Minu seeneke on j2rjekordselt nii palju kasvanud, et toodab rohkem hapupiima, kui meie perel tarvis.

Mul oli ka see vahepeal, sain tuttava käest.

Kahjuks läks sellega kehvasti. Mulle hakkas tunduma, et igapäev kui vett vahetasin läks see “lõhn” aina ebameeldivamaks. Kohe väga jubedaks.

Ja lõpuks viskasin ära. Ka tundus mulle, et poepiimast ei tule see õige hapupiim.

tereummikust
    Member

Kes on huvitatud?

Minu seeneke on j2rjekordselt nii palju kasvanud, et toodab rohkem hapupiima, kui meie perel tarvis.

Ja alles oli ta nõnda tilluke

Aile
    Member

Ja alles oli ta nõnda tilluke
    Aile
    Member

Mul oli ka see vahepeal, sain tuttava käest.

Kahjuks läks sellega kehvasti. Mulle hakkas tunduma, et igapäev kui vett vahetasin läks see “lõhn” aina ebameeldivamaks. Kohe väga jubedaks.

Ja lõpuks viskasin ära. Ka tundus mulle, et poepiimast ei tule see õige hapupiim.

Lexusl
    Member

Millist vett sa vahetasid
    tereummikust
    Member

No kui ma parajasti hapupiima ei teinud siis hoidsin seda vees. Kui mulle juhtnööre jagati, siis öeldi, et vees võib ka hoida.

Ma ei te ma kasutasin Tere piima ja mul läks ta küll väga imelikuks, piim muutus nagu teraliseks ja ülejäänud vedelik läks nagu läbipaistvaks.

Ei tea ju siis tegin midagi valesti, ei hoolitsenud piisavalt võibolla.

Vees ei soovitaks seent eriti regulaarselt hoida, võib olla harva, kui lihtsalt unustasid piima osta vms. As in plaan B. Kui piima anda, peaks teine küll korralikult toituma, endal vähemalt pole veel probleeme tekkinud.

Aile
    Member

oleks huvitatud, saatsin sõnumi aga äkki oled sa mu msg blokkinud ^ -^

Saatsin ka vastu

Aile
    Member

Tiibeti piimaseen ? tutvustav link ka…

Lexusl
    Member

Vees ei soovitaks seent eriti regulaarselt hoida, võib olla harva, kui lihtsalt unustasid piima osta vms. As in plaan B. Kui piima anda, peaks teine küll korralikult toituma, endal vähemalt pole veel probleeme tekkinud.

Ok, siis on asi selge, oli teine mul vist liiga kaua järest vees

Lexusl
    Member

Juba sain Aile lingist vastused

jorsik
    Member

Mingit teaduslikku juttu ka on selle piimaseene kohta?

Aile
    Member

Mingit teaduslikku juttu ka on selle piimaseene kohta?

Ei ole ise hoolinud… kui ausalt 8elda.

Olen nii v6i naa hapendatud piima jooja. Ise tehes tuleb ta parem ja tunduvalt odavam. Minu jaoks on ta lihtsalt funktsionaalne s88k.

Hola Bola
    Member

Kes on huvitatud?

tere mul ema kah joob seda ma ei tea see nii õudne ju aga mis ta annab nagu tervislikel kaalutustel

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 39 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.