rasvaprotsendi mõõtmise tulemused aparaadi vs kaaluga
- This topic has 15 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
timo116.
-
AutorPostitused
-
august 10, 2009 at 12:27 p.l. #17935
ABG
MemberJust paar nädalat tagasi mõõtsin FitShopis selle kahe käe vahel hoitava aparaadiga rasvaprotsenti, nüüd ostsin endale kaalu, mis mõõdab rasvaprotsenti. Nende kahe tulemuse erinevus on ca 10%.. st FitShopis mõõtes oli 30 koma midagi ja kaaluga 21 koma midagi. Eks seda teemat on muidugi juba arutatud, aga kuidas peaks nendesse teineteisest oluliselt erinevasse tulemusse suhtuma? Kas tõde on kusagil vahepeal?
august 10, 2009 at 12:31 p.l. #212359ants16
MemberJust paar nädalat tagasi mõõtsin FitShopis selle kahe käe vahel hoitava aparaadiga rasvaprotsenti, nüüd ostsin endale kaalu, mis mõõdab rasvaprotsenti. Nende kahe tulemuse erinevus on ca 10%.. st FitShopis mõõtes oli 30 koma midagi ja kaaluga 21 koma midagi. Eks seda teemat on muidugi juba arutatud, aga kuidas peaks nendesse teineteisest oluliselt erinevasse tulemusse suhtuma? Kas tõde on kusagil vahepeal?10% see nüüd küll pole
“>matemaatika selgeks!
august 10, 2009 at 12:38 p.l. #212363ABG
Member10% see nüüd küll pole
“>
matemaatika selgeks!
30-20 = 10, seda mõtlesin, üks aparaat näitas kümne (rasvaprotsendi) võrra väiksemat tulemust. Püüdsin küll numbrite abil selgemaks teha juba postituses, mida mõtlesin
august 10, 2009 at 12:40 p.l. #212365ants16
Member30-20 = 10, seda mõtlesin, üks aparaat näitas kümne (rasvaprotsendi) võrra väiksemat tulemust. Püüdsin küll numbrite abil selgemaks teha juba postituses, mida mõtlesin
Sorry, minupaha
“>august 10, 2009 at 12:40 p.l. #212367Aile
MemberJust paar nädalat tagasi mõõtsin FitShopis selle kahe käe vahel hoitava aparaadiga rasvaprotsenti, nüüd ostsin endale kaalu, mis mõõdab rasvaprotsenti. Nende kahe tulemuse erinevus on ca 10%.. st FitShopis mõõtes oli 30 koma midagi ja kaaluga 21 koma midagi. Eks seda teemat on muidugi juba arutatud, aga kuidas peaks nendesse teineteisest oluliselt erinevasse tulemusse suhtuma? Kas tõde on kusagil vahepeal?Ise pead vaatama, milline t6ep2rasem tundub. Kui suur on reaalne rasvavaba mass…
Kui sa paned meile siia pildi yles, kirjutad juurde, kui palju sa kaalud ja kui pikk oled, siis v6ime me aidata arvata, kuhu see l2hem on.
Samas…keskmist kasvu naise rasvaba mass on tavaliselt v2hem kui 50 kg
“>Kaalul rasva%… v6ib olla liigselt oma “valemites” kinni (kui rasvaba mass on v2ike, yldine kaalunumber on v2ike st kehamassiindeks on ka v2ike…siit tulenevalt annab ka v2iksema rasva%).
Kaliibermeetodil on omad probleemid… Kas keegi marmorjaks kasvatatud lihak2ntsakat on n2inud? Vitseraalset rasva v6i siis ka marmorjat k2ntsakat ei m66da kaliibriga mitte kuidagist…v6i siis lihtsalt on sidekoe erip2ra, et ei anna h2sti nahavolti tangide vahele saada.
august 10, 2009 at 12:48 p.l. #212368ABG
Membertore asjalik vastus Ailel. Profiili pilt on minu oma, kui viitsid sealt vaadata, pikkus 175, kaal 73 .. tahaks muidugi uskuda, et on 20 rasvaprotsent ja et ei ole 25 kg rasva, aga tahtmine on taevariik teadupärast.
august 10, 2009 at 1:07 p.l. #212373Goleteral
Membertore asjalik vastus Ailel. Profiili pilt on minu oma, kui viitsid sealt vaadata, pikkus 175, kaal 73 .. tahaks muidugi uskuda, et on 20 rasvaprotsent ja et ei ole 25 kg rasva, aga tahtmine on taevariik teadupärast.Pildijärgi ütleks küll et sinna 20 ligi, vat et ehk isegi madalam – samas ühe pildi põhjal ei oska õelda.
Kõige targem vast olekski veel kaliibriga kah proovida mööta(3 keskmist möötu igalt kohalt et võimalikult täpne mööt saada) ning siis juba saab edasi oletada kas on 20 või 30 ligi..
august 10, 2009 at 1:10 p.l. #212374Vilps
MemberSelle pildi järgi ütleks, et kui muretsed rasva protsendi pärasti, siis kindlasti ei peaks sa seda tegema. Kõht näeb minu arust väga viis välja:)
august 10, 2009 at 1:11 p.l. #212375Aile
Membertore asjalik vastus Ailel. Profiili pilt on minu oma, kui viitsid sealt vaadata, pikkus 175, kaal 73 .. tahaks muidugi uskuda, et on 20 rasvaprotsent ja et ei ole 25 kg rasva, aga tahtmine on taevariik teadupärast.2ra syvene sellesse numbrisse. Meie jaoks on oluline selle numbri muut (samadel tingimustel m66detud).
Igal inimesel on 6igus olla t2pselt selline nagu talle meeldib
“>Kui mina oleks sina (me ei r22gi siin v6istlemisest…lihtsalt igap2evane vorm), siis ma m6tleks 4-5 kg rasva arvelt maha v6tmise peale… h2sti pikalt ja rahulikult. Pigem kaalu hoidmise tempos…
K2si ja jalg on vist kohad, mis v2ga rasva ei kogu. Siluett on ilus.

V66koht muutub siis n8 mugavaks (seda siis t6esti mitte k6hulihase treenimise vaid polstri v2henemise tulemusena), kui ei ole vahet hoiad sa k6hulihase toonuses v6i ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja sul on head eelused!
Edu!
august 10, 2009 at 2:09 p.l. #212382jrx
MemberMa loodan, et tartu FitShopis homme hommikul mõõdik on… ma just kodus mõõtsin jalamõõdik-kaaluga, siis saaks käeshoitavaga kõrvale kohe paari päeva võrdluses:)
august 10, 2009 at 2:59 p.l. #212390Goleteral
MemberMa loodan, et tartu FitShopis homme hommikul mõõdik on… ma just kodus mõõtsin jalamõõdik-kaaluga, siis saaks käeshoitavaga kõrvale kohe paari päeva võrdluses:)Ma reedel sain Pärnus selle mõõdikuga vaadata ja 0.5% erineva tulemuse andis kaliiber meetodist – ei tea kas lotto või näitabki õigelt, palju kriitikat see mõõdupuu igatahes saanud on millegipärast..
august 10, 2009 at 5:52 p.l. #212402ROtter
Member2ra syvene sellesse numbrisse. Meie jaoks on oluline selle numbri muut (samadel tingimustel m66detud).Igal inimesel on 6igus olla t2pselt selline nagu talle meeldib
“>Kui mina oleks sina (me ei r22gi siin v6istlemisest…lihtsalt igap2evane vorm), siis ma m6tleks 4-5 kg rasva arvelt maha v6tmise peale… h2sti pikalt ja rahulikult. Pigem kaalu hoidmise tempos…
K2si ja jalg on vist kohad, mis v2ga rasva ei kogu. Siluett on ilus.

V66koht muutub siis n8 mugavaks (seda siis t6esti mitte k6hulihase treenimise vaid polstri v2henemise tulemusena), kui ei ole vahet hoiad sa k6hulihase toonuses v6i ei
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…ja sul on head eelused!
Edu!
Kui vähenevad ümbermõõdud, siis muutuvad ka kurvid sirgemaks. Kahte head asja ei saa.
august 10, 2009 at 6:01 p.l. #212403ABG
Membermuuseas, mõõtsin kaalul ka meest, kellega koos Fitshopis käes hoitava aparaadiga rasvaportsenti mõõtsime. Tema rasvaprotsenti näitas vaid 1 võrra väiksem kui 2 nädalat tagasi käsiaparaadil. Meenutuseks siis, minu puhul oli erinevus -10.
Oleks igati huvitav teada, milliseid tulemusi olete saanud erinevate aparaatidega mõõtes, seega jrx, anna tulemustest teada igal juhul
“>august 10, 2009 at 6:09 p.l. #212404nitro force
Membereelmine nädal mõõtsin spartas rasva protsent oli 9,6% ja kui talvel mõõtsin oli vorm tunduvalt parem aga 11,5% nii et suht valesti näitab.
august 10, 2009 at 6:49 p.l. #212406PumaZ
MemberUjulas kus oli kaalu peale vaja ronida, ja seda mõõdikut käes hoida sain 10% suurema rasva %, kui Fitshopis mõõdetud.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.