Skip to main content

Pool-oma tehtud kaheks jaotatud kava.

Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Pool-oma tehtud kaheks jaotatud kava.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • Autor
    Postitused
    PumaZ
    Member

See on Oti kava mis on suhteliselt palju muudetud mu enda poolt. On see korralik kava?

kava.png

Bulletproof
    Member

mis eesmärk kava kasutamisel?

biitsepsile-triitsepsile sul ainult 3 harjutust. oled selle kava järgi teinud ka? lihase toonuseks peaks piisama, kuid kasvuks mitte.

Capricorn
    Member

Biitseps töötab ploki tõmmete puhul samuti päris korralikult ja triitseps igasuguste surumiste juures. Minu arust saavad piisavalt koormust sellise kavaga. Võibolla ühe biitsepsi harjutuse teeks ikka kas kangi või hantlitega. Üldse eelista hantleid ja kangi trenažööridele. Ma tavalist jõutõmmet ja jõutõmmet sirgete jalgadega mõlemat küll ei teeks ühes trennis. Kui sirgete jalgadega tõmme on reie kakspea ja tuhara koormamiseks ning tavaline tõmme selja sirutajale, siis arvest selelga et sirgete jalgadega tõmme mõjub samuti väga tugevalt sirutajale. Siiski võiks ka õla külgosale teha kas plokil või hantlitega. Tagaosale saab ka plokil või hantlitega teha kui soovi on.

PumaZ
    Member

Eesmärk oleks lihase kasvatamine, selle kava järgi olen teinud umbes 3 nädalat.

Jalkapoiss
    Member

See on Oti kava mis on suhteliselt palju muudetud mu enda poolt. On see korralik kava?

kava.png

pane see õige tema poolt koostatud kava ka siia.

tereummikust
    Member

pane see õige tema poolt koostatud kava ka siia.

Ma usun, et sa leiad selle Treeningkavade alt.

maxcar
    Member

kui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.

Raivo Piiber
    Member

kui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.

Mis reegel see on?

xintoc
    Member

Military press on siis küll ülimõttetu.

matti
    Member

Tehakse küll, see on isegi soovitav tegelikult

Algajate kava puhul on vätimatu, et lihased nagu rind ja õlg satuvad samale päevale, kui kava ainult 2ks jaotatud on. Ega algajate kava eesmärk polegi hullu lihasmassi kasvatada, vaid pigem harjutada keha koormustega, närvisüsteemi treenimine jne, kohe ei saagi hüpata proffide kava peale ja loota, et see mulle nüüd ideaalselt sobib ja sellega hakkan kohe jubedalt kasvama.

Edasijõudnute puhul oleks muidugi hea rinda ja õlga eraldi päeval teha, muidu ei saa õlga maksimaalsete raskustega treenida, kui see juba eelnevast rinnatrennist väsinud on.

Vilps
    Member

Algajate kava puhul on vätimatu, et lihased nagu rind ja õlg satuvad samale päevale, kui kava ainult 2ks jaotatud on. Ega algajate kava eesmärk polegi hullu lihasmassi kasvatada, vaid pigem harjutada keha koormustega, närvisüsteemi treenimine jne, kohe ei saagi hüpata proffide kava peale ja loota, et see mulle nüüd ideaalselt sobib ja sellega hakkan kohe jubedalt kasvama.

Edasijõudnute puhul oleks muidugi hea rinda ja õlga eraldi päeval teha, muidu ei saa õlga maksimaalsete raskustega treenida, kui see juba eelnevast rinnatrennist väsinud on.

Kui täiesti algajatest rääkida, kes näiteks täna astuvad esimest korda jõusaali, siis vähemalt mina olen arvamusel, et nad ei peakski kava jaotama hakkama.

treeningu vähemalt kuu aega paar korda nädalas terve keha iga trenniga, just neil põhjustel, mis ise nimetasid. Ma ei näe sel splitimisel alguses mõtet.

PumaZ
    Member

Okei tänud, kes vastasid, ei kasuta seda kava enam.

Viewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.