Pool-oma tehtud kaheks jaotatud kava.
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Pool-oma tehtud kaheks jaotatud kava.
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
PumaZ.
-
AutorPostitused
-
august 5, 2009 at 7:38 p.l. #17882
PumaZ
MemberSee on Oti kava mis on suhteliselt palju muudetud mu enda poolt. On see korralik kava?
august 5, 2009 at 8:57 p.l. #211443Bulletproof
Membermis eesmärk kava kasutamisel?
biitsepsile-triitsepsile sul ainult 3 harjutust. oled selle kava järgi teinud ka? lihase toonuseks peaks piisama, kuid kasvuks mitte.
august 5, 2009 at 9:49 p.l. #211459Capricorn
MemberBiitseps töötab ploki tõmmete puhul samuti päris korralikult ja triitseps igasuguste surumiste juures. Minu arust saavad piisavalt koormust sellise kavaga. Võibolla ühe biitsepsi harjutuse teeks ikka kas kangi või hantlitega. Üldse eelista hantleid ja kangi trenažööridele. Ma tavalist jõutõmmet ja jõutõmmet sirgete jalgadega mõlemat küll ei teeks ühes trennis. Kui sirgete jalgadega tõmme on reie kakspea ja tuhara koormamiseks ning tavaline tõmme selja sirutajale, siis arvest selelga et sirgete jalgadega tõmme mõjub samuti väga tugevalt sirutajale. Siiski võiks ka õla külgosale teha kas plokil või hantlitega. Tagaosale saab ka plokil või hantlitega teha kui soovi on.
august 6, 2009 at 4:52 e.l. #211473PumaZ
MemberEesmärk oleks lihase kasvatamine, selle kava järgi olen teinud umbes 3 nädalat.
august 13, 2009 at 7:02 e.l. #213039Jalkapoiss
MemberSee on Oti kava mis on suhteliselt palju muudetud mu enda poolt. On see korralik kava?
pane see õige tema poolt koostatud kava ka siia.
august 13, 2009 at 7:48 e.l. #213049tereummikust
Memberpane see õige tema poolt koostatud kava ka siia.Ma usun, et sa leiad selle Treeningkavade alt.
august 13, 2009 at 7:49 e.l. #213050maxcar
Memberkui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.
august 13, 2009 at 7:53 e.l. #213053Raivo Piiber
Memberkui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.Mis reegel see on?
august 13, 2009 at 8:10 e.l. #213059xintoc
Memberkui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.Military press on siis küll ülimõttetu.
august 13, 2009 at 8:14 e.l. #213062matti
Memberkui massipeal oled väljas siis kava on enam-vähem aga rinda ja õlga ei tehta samalpäeval.Tehakse küll, see on isegi soovitav tegelikult
august 13, 2009 at 8:22 e.l. #213065Kristjan-Johannes Konsap
MemberAlgajate kava puhul on vätimatu, et lihased nagu rind ja õlg satuvad samale päevale, kui kava ainult 2ks jaotatud on. Ega algajate kava eesmärk polegi hullu lihasmassi kasvatada, vaid pigem harjutada keha koormustega, närvisüsteemi treenimine jne, kohe ei saagi hüpata proffide kava peale ja loota, et see mulle nüüd ideaalselt sobib ja sellega hakkan kohe jubedalt kasvama.
Edasijõudnute puhul oleks muidugi hea rinda ja õlga eraldi päeval teha, muidu ei saa õlga maksimaalsete raskustega treenida, kui see juba eelnevast rinnatrennist väsinud on.
august 13, 2009 at 8:31 e.l. #213066Vilps
MemberAlgajate kava puhul on vätimatu, et lihased nagu rind ja õlg satuvad samale päevale, kui kava ainult 2ks jaotatud on. Ega algajate kava eesmärk polegi hullu lihasmassi kasvatada, vaid pigem harjutada keha koormustega, närvisüsteemi treenimine jne, kohe ei saagi hüpata proffide kava peale ja loota, et see mulle nüüd ideaalselt sobib ja sellega hakkan kohe jubedalt kasvama.Edasijõudnute puhul oleks muidugi hea rinda ja õlga eraldi päeval teha, muidu ei saa õlga maksimaalsete raskustega treenida, kui see juba eelnevast rinnatrennist väsinud on.
Kui täiesti algajatest rääkida, kes näiteks täna astuvad esimest korda jõusaali, siis vähemalt mina olen arvamusel, et nad ei peakski kava jaotama hakkama.
treeningu vähemalt kuu aega paar korda nädalas terve keha iga trenniga, just neil põhjustel, mis ise nimetasid. Ma ei näe sel splitimisel alguses mõtet.
august 17, 2009 at 11:59 e.l. #213905PumaZ
MemberOkei tänud, kes vastasid, ei kasuta seda kava enam.
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.