Kava Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kava This topic has 4 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by maxcar. Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) Autor Postitused august 5, 2009 at 3:37 p.l. #17881 MiiisuuMember Kas keegi oskab mulle õelda mingi kava mida ma saaks kangiga teha . Pm mul on kodus tõstmiskang ja see lamamistool kust tõsta . Aga kas keegi oskab öelda mulle mingeid muid harjutusi kangiga . Praegu ma teen rinnalt surumisi , rinnalihast ja selga . Kui te oskate mind aidata siis palun kirjutage mulle siia mingi kava mida ma saaks kodus teha . august 5, 2009 at 3:41 p.l. #211356 PumaZMember Kui võtta tööriistade alt harjutustepank. Siis sealt leiad hajrutuis mida sa saad teha kangiga. august 5, 2009 at 3:44 p.l. #211358 VilpsMember Kas keegi oskab mulle õelda mingi kava mida ma saaks kangiga teha . Pm mul on kodus tõstmiskang ja see lamamistool kust tõsta . Aga kas keegi oskab öelda mulle mingeid muid harjutusi kangiga . Praegu ma teen rinnalt surumisi , rinnalihast ja selga . Kui te oskate mind aidata siis palun kirjutage mulle siia mingi kava mida ma saaks kodus teha . Harjutustepanka soovitan vaadata, nagu eelnevalt mainitud. Kang on ideaalne asi. Kui on piisavalt kujutlusvõimet ja kogemusi sel alal, siis saad terve keha ära treenitud,. august 5, 2009 at 6:16 p.l. #211401 krut949Member sirvi ka Muscle&Fitness ajakirja, seal oli mingis numbris üx koduse treeningu kava koos kangiga ja olid joonised/pildid harjutustest juures. august 5, 2009 at 6:23 p.l. #211404 maxcarMember :)võta keskeld kinni käed vastamisi ja suru treenib triitsepsit Autor Postitused Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total) You must be logged in to reply to this topic. Logi sisse Kasutajanimi: Parool: Keep me signed in Logi sisse