Skip to main content

valk

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » valk

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Autor
    Postitused
    lullu
    Member

selline küssa, et võtan peale trenni whey valku ja siis õhtuti veel enne magama minekut omakorda soja valku, et kas see on nagu üle pingutatud või ei ole?

mõlemaid panen ainult ühe lusika vette.

Ott Kiivikas
    Member

Ühest lusikatäiest saad umbes ( sõltub lusikast kas spl. või tee lusikas) 5 – 10 gr. valku, seda ei saa nimetada üledoseerimiseks. Pigem on see, et meesterahvas võiks saada 30 – 40 gr. valku peale füüsilist koormust ja naisterahvas 20 gr. Nii et võid oma toidulisade kogust pigem suurendada.

Chacal
    Member

Lemoni koti peal on kirjas, et 1,5 – 2 gr keha kilogrammi kohta. See teeb ju 70 kg inimese kohta 105 – 140 gr. Milline see optimaalne kogus siis on? Ise olen üsna algaja.

M.M.
    Member

Seal on mõeldud ööpäevast kogust. Sinul aitab korraga 40 grammist, kui kaalud 70 kg.

Chacal
    Member

Kui nüüd ööpäevane kogus kaheks jagada, kas siis 50 ja 50 gr on mõistlik? Või läheb osa raisku?

M.M.
    Member

Ma ei saa hästi ? aru aga toon näite. Kui sa kaalud 70 kg ja päevas on 5 toidukorda siis iga toidukord peaks sisaldama 30 grammi valku ja ega rohkem suurt ei omasta ka korraga, seega tuleks kokku 150 gr valku ööpäevas jagatuna 70ga teeb 2,1-2,2 gr valku keha kilogrammi kohta ööpäevas.

Chacal
    Member

No kui inimene on turvas siis ta ikka on turvas s.t mina. Tahtsin teada, et kui teha 2 valgu?eiki päevas lisaks 3-le tava toidukorrale, milline peaks olema optimaalne valgupulbri kogus ühel korral.

Cronus
    Member

Vaata erinevate valgupulbrite retsepte toidulisade artiklite alt. Kuna valku peaksid korraga saama ca 30g, siis nt Whey Lemoni puhul on see ca 40g pulbrit, mis on ca 125ml pulbrit. Juurde võiksid süüa ca 60g süsivesikuid – nt segad valgu Arcticuga ja süüd juurde ühe väikse banaani.

lullu
    Member

Ma panen vee sisse 1 selle mõõdu lusika täie nii umbes (30ml) .

lullu
    Member

muide ma ei saa aru kas siis enne trenni on soovitatav ka midagi võtta ve?

lullu
    Member

veel et kas hommikul tuleks ka midagi võtta või aitab mingi kodujuustu ja tuunikala söömisest??

Tman
    Member

Hommikune toidukord peaks ka kindlasti sisaldama ohtralt süsivesikuid

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.