Andke abi palun :P
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Andke abi palun :P
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
xerox.
-
AutorPostitused
-
august 2, 2009 at 6:47 e.l. #17832
Anonüümne
GuestOstsin eile Serious Mass toidulisandi . Seal kirjas et tuleb panna kaks kuhjaga kopsikutäit sheikerisse ja siis 500 – 700 vett.
Minu probleem on see et kaks kopatäis seda serious mass pulbrit täidab sheikeri ääreni täis. Seda oli pm võimatu lahustada , tegelesin sellega mingi 20 minutit ja lõpuks oli see ikka väga paks ja tükkis. Tegin seda eile ka veega , äkki piimas lahustub paremini? Oskab keegi mingit nõu anda äkki.. Aitäh
august 2, 2009 at 7:11 e.l. #210643Archangel
MemberOstsin eile Serious Mass toidulisandi . Seal kirjas et tuleb panna kaks kuhjaga kopsikutäit sheikerisse ja siis 500 – 700 vett.Minu probleem on see et kaks kopatäis seda serious mass pulbrit täidab sheikeri ääreni täis. Seda oli pm võimatu lahustada , tegelesin sellega mingi 20 minutit ja lõpuks oli see ikka väga paks ja tükkis. Tegin seda eile ka veega , äkki piimas lahustub paremini? Oskab keegi mingit nõu anda äkki.. Aitäh
Piimas lahustub ta kordades halvemini…
Probleem on lihtsalt selles, et igasugu õpetused toidulisandite pakkidel pakuvad tavaliselt ikka kenasti üle, palju üks korratäis pulbrit vaja panna on. Eks ikka sellepärast, et sul lisand kiiremini otsa saaks ja uue ostaksid.
Üks kulbitäis on minu meelest ideaalne üheks joogikorraks. Vett pane ka just niipalju, kui ise heaks arvad – otsusta maitse järgi. Endal tuleb tavaliselt pool Sheikerit jooki, vahest rohkem. Ega see valgujook mingi imeasi nüüd ka ei ole ja metsikult seda sisse keerates lööb põhja alt ära lihtsalt. Erinevalt tavatoidust ta suurt kõhtu ei täida seega on suht kerge oma valgu tarbimine nõksa liiale viia – eriti kui toitumine muidu veel korras on.
august 2, 2009 at 7:22 e.l. #210646kimmel
MemberOstsin eile Serious Mass toidulisandi . Seal kirjas et tuleb panna kaks kuhjaga kopsikutäit sheikerisse ja siis 500 – 700 vett.Minu probleem on see et kaks kopatäis seda serious mass pulbrit täidab sheikeri ääreni täis. Seda oli pm võimatu lahustada , tegelesin sellega mingi 20 minutit ja lõpuks oli see ikka väga paks ja tükkis. Tegin seda eile ka veega , äkki piimas lahustub paremini? Oskab keegi mingit nõu anda äkki.. Aitäh
veega on üldse väga sitt juua neid pulbreid,piimaga palju parem
august 2, 2009 at 7:23 e.l. #210647Anonüümne
Guesttean jh veega oli ikka väga rõve…
august 2, 2009 at 8:13 e.l. #210648Archangel
Membertean jh veega oli ikka väga rõve…Jällegi olenevalt kogusest. Väga palju vett teeb lahjaks ning siis tuleb mingi ilge “nagu oleks mingi maitse, nagu ei oleks” löga kokku. Liiga vähe siis on jälle jõhker maitse üledoos.
Piim on hea, aga nagu ütlesin lahustub veel halvemini.
Mahl on üldiselt parim lahendus. Annab süsivesikuid samuti, mis on igati tervetulnud nähtus, kui energiat vaja ning peale trenni taastab paremini.
Tuleb leida ainult õige mahl vastavale pulbri maitsele ja siis lase aga käia
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 9:41 e.l. #210658taliindrek
MemberPaki peal on kirjas mitu grammi mida ja kui palju sisaldab. Arvuta välja palju sul vaja, valku vms vaja on ning siis ongi asi vask. Mahl millega juua, soovitan sulle kindlasti Viinamarja mahla. Seal on kiired süsikad ning maitse ei jää ka väga halb.
august 2, 2009 at 9:55 e.l. #210659Annika Pärtel
MemberPiimaga sheik tee söögikrora asemel, kui väga vaja, peale trenni on oluline valgu kiire imenduvus ja selleks on veega sheik parim.
3-4 spl on normaalne kogus, lisad umbes pool sheikerit vett, loksutad kergelt ja valmis.
august 2, 2009 at 10:56 e.l. #210673tereummikust
MemberMahl millega juua, soovitan sulle kindlasti Viinamarja mahla. Seal on kiired süsikad ning maitse ei jää ka väga halb.Viinamarja mahl on siis eriline, et ta sisaldab kiireid süsikaid? Kõik mahlad sisaldavad kiireid süsivesikuid.
Ma ei tea, olen ise proovinud siiamaani FitWhey’d (maasikas;shokolaad), Hera80’t (piparmünt-shokolaad; ananass; shokolaad), HT-R (maasikas) ja kõik on olnud väga maitsvad ka veega, ei tasu liialt pirtsutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 2, 2009 at 10:58 e.l. #210674taliindrek
MemberViinamarja mahl on siis eriline, et ta sisaldab kiireid süsikaid? Kõik mahlad sisaldavad kiireid süsivesikuid.Ma ei tea, olen ise proovinud siiamaani FitWhey’d (maasikas;shokolaad), Hera80’t (piparmünt-shokolaad; ananass; shokolaad), HT-R (maasikas) ja kõik on olnud väga maitsvad ka veega, ei tasu liialt pirtsutada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>sellessuhtes on eriline, et ainult sellega praktiliselt on kõige parem, n-ö maitse poolest. Seda küll, et see ei peagi ma ei tea mis suurepärane maitse olema, aga kui võimalik, miks mitte?!
august 2, 2009 at 11:51 e.l. #210694haubits
MemberVaevalt, et Serious Mass mahla hädasti lisaks vajab. Veega toda joonud – polnud viga, aga eelistan alati laadseid asju piimaga, puhtalt maitse pärast.
Ise joon vanilje SM’i piimaga peale trenni ja oi kus maitseb hää. Korraga kuhjan natuke alla ühe kopsiku – tundub mõistlik, piima peale ja saabki päris adekvaatse kokteili, kus valku, süsivesikuid jm.
Kaks kopsikut tundub tõesti vähemalt kolmveerand sheikerist olevat, mida naljalt ära ei lahusta vaid tuleks ilmselt teha 2 sheikeritäit.
august 2, 2009 at 11:56 e.l. #210695Archangel
MemberVaevalt, et Serious Mass mahla hädasti lisaks vajab. Piimaga toda joonud – polnud viga, aga eelistan alati laadseid asju piimaga, puhtalt maitse pärast.Ise joon vanilje SM’i piimaga peale trenni ja oi kus maitseb hää. Korraga kuhjan natuke alla ühe kopsiku – tundub mõistlik, piima peale ja saabki päris adekvaatse kokteili, kus valku, süsivesikuid jm.
Kaks kopsikut tundub tõesti vähemalt kolmveerand sheikerist olevat, mida naljalt ära ei lahusta vaid tuleks ilmselt teha 2 sheikeritäit.
Peale trenni ei ole piimaga joomine just kõige mõtekam. Su keha vajab just peale trenni süsivesikuid ja kiiresti imenduvaid valke. Piimaga sheik aga imendub päris päris aeglaselt. Selle piima sheigi võid endale nagu Aktivist soovitas, teha toidukorra asendajaks.
Seega võid teha nii:
Peale trenni koheselt üks mahla või veega valgusheik ning tunnike-poolteist hiljem siis piimaga sheik.
august 2, 2009 at 1:43 p.l. #210712xerox
MemberPeale trenni jah sheik ok, aga 1 kuni 1,5h hiljem juba korralik toidukord.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.