Sangad ja reied
- This topic has 19 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
Rando1.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2009 at 5:28 p.l. #17799
k2tz
MemberMul on juba pikemat aega tekitanud peavalu oma sangad ja reied. Olgu, reied veel kannatan välja mingitmoodi, aga need sangad lihtsalt on nii kohutavad. Küsiksingi siinkohal nüüd, et kuidas saaks nendest lahti ? Mis harjutusi peaks tegema, mis mõjuksid just nendele hästi ? Üldiselt tahaks tervelt oma kehalt natukene rasva vähendada, aga kõige enam sangadelt ja reitelt ! Käin juba nädal aega rulluisutamas ning olen ka plaaninud hakata jooksmas käima.. et siis kuidagi nii, et ükspäev rullitan, teine päev jooksen. Samas võiks veel peale jooksu ja rullitamist mingeid spets harjutusi ju ka sangadele just teha. Kuid millised oleks siis kõige tõhusamad ?
Toitumise tahaks kaa korda saada mingitmoodi. Oeh
juuli 29, 2009 at 5:34 p.l. #210131daemonium
MemberMul on juba pikemat aega tekitanud peavalu oma sangad ja reied. Olgu, reied veel kannatan välja mingitmoodi, aga need sangad lihtsalt on nii kohutavad. Küsiksingi siinkohal nüüd, et kuidas saaks nendest lahti ? Mis harjutusi peaks tegema, mis mõjuksid just nendele hästi ? Üldiselt tahaks tervelt oma kehalt natukene rasva vähendada, aga kõige enam sangadelt ja reitelt ! Käin juba nädal aega rulluisutamas ning olen ka plaaninud hakata jooksmas käima.. et siis kuidagi nii, et ükspäev rullitan, teine päev jooksen. Samas võiks veel peale jooksu ja rullitamist mingeid spets harjutusi ju ka sangadele just teha. Kuid millised oleks siis kõige tõhusamad ?Toitumise tahaks kaa korda saada mingitmoodi. Oeh
Rasvast vabanetakse üldiselt siiski köögis,
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi oma menüüst.
juuli 29, 2009 at 5:48 p.l. #210137k2tz
Memberno ütleme nii, et ma söön siis kui mul on isu. täiesti suvaliselt ajal. Viimasel ajal küll olen hakanud jälgima seda, mida söön, palju söön ja kuna söön. Tahakski korda saada oma toitumine. Kust ma saaksin mingit informatsiooni kuidas oleks õige toituda ?
juuli 29, 2009 at 5:52 p.l. #210138Vilps
Memberno ütleme nii, et ma söön siis kui mul on isu. täiesti suvaliselt ajal. Viimasel ajal küll olen hakanud jälgima seda, mida söön, palju söön ja kuna söön. Tahakski korda saada oma toitumine. Kust ma saaksin mingit informatsiooni kuidas oleks õige toituda ?Kui oled täiesti asjatundmatu, nagu mulje näeb, siis oleks kõige targem sul toitumiskava tellida.
juuli 29, 2009 at 5:56 p.l. #210140k2tz
MemberKui oled täiesti asjatundmatu, nagu mulje näeb, siis oleks kõige targem sul toitumiskava tellida.Olen tõesti asjatundmatu, kuna kunagi pole pidanud oma keha pärast muretsema. Nüüd on asi hullemast hullem lihtsalt. Kust ma saaksin tellida endale toitumiskava ?
juuli 29, 2009 at 5:57 p.l. #210141rasmus16
Memberno ütleme nii, et ma söön siis kui mul on isu. täiesti suvaliselt ajal. Viimasel ajal küll olen hakanud jälgima seda, mida söön, palju söön ja kuna söön. Tahakski korda saada oma toitumine. Kust ma saaksin mingit informatsiooni kuidas oleks õige toituda ?vaata foorumi pealehelt teemat :Toitumine, Dieet ja Toidulisandid
juuli 29, 2009 at 6:02 p.l. #210144k2tz
Membersiiski võiksite kirjutada tõhusaid harjutusi sangadele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 6:10 p.l. #210148oks
Memberalaselja masina peale lähed küljega ja siis ülesse ja alla.
Muidugi tehakse nii, et nägu käib ülesse ja alla, kuid kasutad sellist tehnikat, et külg ees käid ülesse ja
alla, vot see peaks marudalt treenima seda piirkonda.
Kui kerge on võid ka lisaraskusega seda teha !
juuli 29, 2009 at 6:12 p.l. #210149k2tz
Membertoitumine on oluline jahaga spetsiaalsete küljelihaste harjutuste kohapealt mõned head:

Lower your body down until just before your hip touches the ground.Raise your body back up into a side plank position using your underside obliques.

v crunch:

knee drops külgedele, võib teha sirgete jalgadega also.
http://www.trainwithmeonline.com/excimgs/twmoi41_1.jpg

kettaga pöörded

Oo, aitähh. Jättes välja selle toitumiskava, siis kas ma nii ei võiks toituda, et ei söö väga palju rasvaseid ja kalorirohkeid asju, ning toitun korralikult päevas kolm korda ? Mainiks veel ära, et ei soovi endale mingisugust lihast.
juuli 29, 2009 at 6:19 p.l. #210157Raivo Piiber
MemberOo, aitähh. Jättes välja selle toitumiskava, siis kas ma nii ei võiks toituda, et ei söö väga palju rasvaseid ja kalorirohkeid asju, ning toitun korralikult päevas kolm korda ? Mainiks veel ära, et ei soovi endale mingisugust lihast.Lihased on sul nagunii juba olemas. Ja ära kujutagi ette, et nad sul mühinal kasvama hakkavad!
juuli 29, 2009 at 6:23 p.l. #210159Vilps
Membersiiski võiksite kirjutada tõhusaid harjutusi sangadele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige tõhusamad harjutused on “normaalne toitumine” ja aeroobne treening. Lokaalset rasvapõletust, mis näiteks sangadele mõeldud pole olemas.
juuli 29, 2009 at 6:23 p.l. #210160k2tz
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> dadgum no muscles at all????
toitu parem nii et sööd rasva,valku ja süsivesikuid ei söö…eriti ( i know bunch of carb lovers are gonna scream now)..
ja kaloreid söö vahem kui päeva jooksul pöletad.(~80%kaloridefitsiit)
Olgu, aitähh
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 29, 2009 at 6:32 p.l. #210166Archangel
MemberOo, aitähh. Jättes välja selle toitumiskava, siis kas ma nii ei võiks toituda, et ei söö väga palju rasvaseid ja kalorirohkeid asju, ning toitun korralikult päevas kolm korda ? Mainiks veel ära, et ei soovi endale mingisugust lihast.Kulla inimene, mis sa mõtled, et tõstad korra hantlit ja lihamägi olemas? Kui sa järgmised 5 aastat korralikult trenni teed ja toitud ning tõsiselt pingutad siis võibolla saad endale midagi taolist mida sina lihasteks kutsud.
Sellise osalise treeninguga nagu sa arvatavasti tegema hakkad ei tule sul seda lihast kuskilt otsast, pigem kaotad rasva mille alt siis ilused lihased kergelt paistma hakkavad.
Toitumiskava soovitan sellegi poolest tellida, sest nagu näha on siis ei tea sa asjast suurt midagi ning milleks umbes rapsida ja paari kuu pärast ikka veel alguspunktis olla?
Ja lisaks mainin ära, et lokaalsest rasvapõletusest võid ainult unistada. Sa võid oma “sangu” treenida kuni põrgu jäätub ning need ei kao kuhugi. Rasva põletamine on pikk protsess, ning rasv põleb terves kehas ühtlaselt (noh, enamvähem ühtlaselt – mõnest kohast vbl veidi rohkem, mõnest vähem). See, et sa vehid elu eest mingit lihasgruppi teha ei tähenda, et rasv just sealt massiliselt kaduma hakkaks.
Ning lisaks kõigile teadmiseks, et mistahes treening KASVATAB (positiivse kaloraazi juures) lihast – mingi imelik arusaam on inimestel ja just eriti NAISTEL, et kui nt. elu eest jalgu treenida siis tulemuseks on ilusad saledad sääred…. olge nüüd. Kui sa ikka oma jalgu treenid siis muutuvad nad ikka aina suuremaks ja suuremaks (kuigi naistel muretseda eriti ei tasu, kuna kasv on igal juhul suhteliselt aeglane).
Niiet, marss toitumiskava tellima, soovitan trennikava ka veel muretseda ning siis juba trenni. Olen kindel, et professionaalide abiga oled paari kuu pärast oma elu parimas vormis, tunned end suurepäraselt, näed välja suurepärane ning võid kindel olla, et elus on pöördepunkt tehtud…
Edu!
juuli 29, 2009 at 6:37 p.l. #210168asdfghjkl
MemberKõigepealt proovi mõista, miks tekkisid sangad, mida tegid valesti.
Kui ütled, et toitumine polnud korras, siis pole sa veel mõistnud.
Proovi analüüsida, et mis oli asja taga konkreetsemalt.
juuli 29, 2009 at 6:49 p.l. #210170k2tz
MemberKulla inimene, mis sa mõtled, et tõstad korra hantlit ja lihamägi olemas? Kui sa järgmised 5 aastat korralikult trenni teed ja toitud ning tõsiselt pingutad siis võibolla saad endale midagi taolist mida sina lihasteks kutsud.Sellise osalise treeninguga nagu sa arvatavasti tegema hakkad ei tule sul seda lihast kuskilt otsast, pigem kaotad rasva mille alt siis ilused lihased kergelt paistma hakkavad.
Toitumiskava soovitan sellegi poolest tellida, sest nagu näha on siis ei tea sa asjast suurt midagi ning milleks umbes rapsida ja paari kuu pärast ikka veel alguspunktis olla?
Ja lisaks mainin ära, et lokaalsest rasvapõletusest võid ainult unistada. Sa võid oma “sangu” treenida kuni põrgu jäätub ning need ei kao kuhugi. Rasva põletamine on pikk protsess, ning rasv põleb terves kehas ühtlaselt (noh, enamvähem ühtlaselt – mõnest kohast vbl veidi rohkem, mõnest vähem). See, et sa vehid elu eest mingit lihasgruppi teha ei tähenda, et rasv just sealt massiliselt kaduma hakkaks.
Ning lisaks kõigile teadmiseks, et mistahes treening KASVATAB (positiivse kaloraazi juures) lihast – mingi imelik arusaam on inimestel ja just eriti NAISTEL, et kui nt. elu eest jalgu treenida siis tulemuseks on ilusad saledad sääred…. olge nüüd. Kui sa ikka oma jalgu treenid siis muutuvad nad ikka aina suuremaks ja suuremaks (kuigi naistel muretseda eriti ei tasu, kuna kasv on igal juhul suhteliselt aeglane).
Niiet, marss toitumiskava tellima, soovitan trennikava ka veel muretseda ning siis juba trenni. Olen kindel, et professionaalide abiga oled paari kuu pärast oma elu parimas vormis, tunned end suurepäraselt, näed välja suurepärane ning võid kindel olla, et elus on pöördepunkt tehtud…
Edu!
Selgepilt. Nii, aga kust siis saaks tellida seda toitumiskava ja palju hind on? Või üleüldse kas on kuskil mingi koduleht kus saaks infot kogu selle treeningkava ning toitumiskava kohta ? Uurisin seda foorumit, kuid ei leidnud asjakohast vastust…võibolla ei oska ma lihtsalt korralikult otsida.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.