Taastumine?
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Taastumine?
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
behemott.
-
AutorPostitused
-
juuli 29, 2009 at 6:26 p.l. #17796
trancefan
MemberTere. Tegelen rattaspordiga, täpsemalt siis mägirattaga. Trenni teen 3 korda nädalas. Trenni pikkus orjenteeruvalt 2-4 tundi. Ja nüüd probleemist:) Kuna töötan vahetustega siis pole alati võimalik õhtuti treenida, tuleb trenn hommikul teha. Aga peale hommikust trenni (eriti intensiivset) on ülejäänud päev väga kurnatud enesetunne hea on ainult diivanil:) Söön küll peale trenni kohupima või jogurtit ja joon piima aga tundub et taastumisele need eriti kaasa ei aita. Nüüd olen otsustanud proovida korraliku taastujat, vaatab mis juhtub:) Mida soovitate? Kas segada süsivesikud ja valk eraldi või osta valmis taastujat?
juuli 29, 2009 at 6:30 p.l. #210165Bulletproof
Memberise olen pannud süsivesikud ja valgu ühte patta. ja rattasõidu ajal võid loomulikult spordijooki kõrvale juua.
juuli 29, 2009 at 7:37 p.l. #210180trancefan
MemberKestvuspordis jah süsikad tähtsal kohal. Milline suhe võiks valgul ja süsivesikul siis olla? Olen kuulnud et üle 50g valku 100g pulbri kohta ratturitele ei soovitata? Ja trennis ma spordijooki ei tarbi seda ainult võistlustel:) Trennis saab hakkama morsivee ja batoonidega:)
juuli 30, 2009 at 11:46 e.l. #210297ROtter
MemberPärast kolme aastakümmet valitsenud arvamust, et saavutusvõimet aitab kõige paremini tõsta süsivesikuterikas toit, on ilmunud tõendeid, et rasvade osatähtsuse tõus toidus koos õigeaegse s/v vähendamisega avaldab vastupidavusaladel positiivset mõju. Organism hakkab kasutama energiaproduktsioonis rohkem rasvu, samal ajal kui s/v rikas toit muudab ainevahetuse sõltuvaks niigi vähestest glükogeenivarudest.
juuli 30, 2009 at 7:00 p.l. #210362trancefan
MemberMillist taastujat siis valida? Ilusate ja ahvatlevate pakenditega on nad kõik aga tähtsam siiski sisu vist:) Kui oluline valk kestvusalal taastujana on, palju oleks optimaalne 100g pulbris valku?
juuli 30, 2009 at 9:51 p.l. #210388behemott
MemberMillist taastujat siis valida? Ilusate ja ahvatlevate pakenditega on nad kõik aga tähtsam siiski sisu vist:) Kui oluline valk kestvusalal taastujana on, palju oleks optimaalne 100g pulbris valku?arvan et sama tähtis kui rasvad ja süsivesikud-et saada teada palju sul yldse taastumiseks toitu läheb ,vaja kindlaks teha oma kulutatud kaloraazi ja saama selle kiirelt tagasi aga yldiselt on rattasport liigapeen teema et omapead majandada taastumine sõltub paljuski kaua olid anaeroobses treeningus vasatavalt sellele saab igat peale trenni arvutada tarkade rattakombuutritega taastumise ajad ja neid jälgides võtma järgmise trenni ette kui õige aeg,miskipärast kahtlen kas siin on rattaspordi spetsialiste oleks isegi huvitatud rohkem teadma sellest alast
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.