Skip to main content

Peale trenni toitumine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Peale trenni toitumine

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • Autor
    Postitused

Küsimus selline, et mida oleks soovitatav algajal süüa peale trenni esimese suurema nälja leevendamiseks ?

Toitun küll enda arust korralikult ei pea lugu rämpstoidust ega muust sodist. Kuid paraku alati kui ma olen jõusaalis lõpetanud tabanud mind paras näljatunne, et sööks midagi. Olen märganud paljusid enda ümber koheselt peale trenni erinevaid vist valke sisaldavaid jooke tarbimas. Kuid ma eeldan, et algajatel pole vast mõtet neid tarbida, kuid midagi võiks ikka esmase nälja peletuseks kaasas olla.

Kas keegi oskab midagi soovitada ?

R.Thompson
    Member

Mina isiklikult söön pärast jõusaali suht korralikult, kas siis mingi praad, supp jne. Valgurikkaid asju soovitaks süüa igal söögikorral, kas siis nt klaas jogurtit, kodujuust, kohupiim jne.

Vilps
    Member

Kohe peale trenni tuleks süüa kiirelt imenduvaid süsivesikuid koos ~30g valguga. Kui toidulisandeid ei tarbi, siis näiteks banaan ja 200g kohupiima.

R.Thompson
    Member

Kas teema algataja väidab, et ei jõua vahetult pärast jõusaali süüa midagi ning soovib midagi jõusaali kaasa võtta?

Perignon
    Member

Kohe peale trenni tuleks süüa kiirelt imenduvaid süsivesikuid koos ~30g valguga. Kui toidulisandeid ei tarbi, siis näiteks banaan ja 200g kohupiima.

Valgupulbrit peale trenni?

Stardust
    Member

Valgurikkaid asju soovitaks süüa igal söögikorral, kas siis nt klaas jogurtit

Mis imelist valgurikast jogurtit sa tarbid?

maxcar
    Member

isiklikuld söön 400g maasika kohupiimapeale trenni kuid peaks ka süsikaid sööma banaani näiteks.

Vilps
    Member

isiklikuld söön 400g maasika kohupiimapeale trenni kuid peaks ka süsikaid sööma banaani näiteks.

Ilmselt see torus olev kohupiim?

Selles peaks olema juba piisavalt süsivesikuid, et juurde ei peaks kindlasti sellepärast võtma. Kui mäle ei peta, siis taolistes kohupiimades on süsivesikuid kindlasti 12-13g/100g.

Vilps
    Member

Valgupulbrit peale trenni? http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2584

http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2417

Mina isiklikult söön pärast jõusaali suht korralikult, kas siis mingi praad, supp jne. Valgurikkaid asju soovitaks süüa igal söögikorral, kas siis nt klaas jogurtit, kodujuust, kohupiim jne.

Jogurt on nüüd küll pigem süsikalaks. Valku tuleb sealt tikutulega otsida.

emmimees
    Member

Olen märganud paljusid enda ümber koheselt peale trenni erinevaid vist valke sisaldavaid jooke tarbimas. Kuid ma eeldan, et algajatel pole vast mõtet neid tarbida, kuid midagi võiks ikka esmase nälja peletuseks kaasas olla.

Kas keegi oskab midagi soovitada ?

On ikka mõtet tarbida. Valgud ja süsivesikud pead ühtemoodi peale trenni võimalikult ruttu alla kugistama – ole sa algaja või proff! See aitab lihtsalt paremini taastuda ja trenni efektiivsemaks muuta! Muidugi kui soovid, võid hunniku kodujuustu, kohupiima, mune, banaane ja piima näiteks trenni kaasa võtta ja seal vaaritama hakata

Anonüümne
    Guest

100g http://shop.fitness.ee/product_info.php?products_id=923 veega sheikeris kohe peale trenni on väga 5+

pikkpoiss
    Member

Vabandage mu rumalust aga ma pole siiani aru saanud, miks need süsikad nii olulised on pärast trenni. Ilma nende lisamist valgusheigile ei ole see lihaste kasvuks piisavalt hea ehitusmaterjal?

Mailman
    Member

Vabandage mu rumalust aga ma pole siiani aru saanud, miks need süsikad nii olulised on pärast trenni. Ilma nende lisamist valgusheigile ei ole see lihaste kasvuks piisavalt hea ehitusmaterjal?
    jrx
    Member

Jah, kõik ehituslikud (taastumise) protsessid vajavad ju energiat. Ei ole mõtet seda energiat võtta nendestsamadest “materjalidest” vaid kasutada ikka korralikku “kütust”.

Kui me tahame punktist A punkti B rongikoormat puitu viia, siis mõistlikum, kui meil ikka diiselrong, kui et meil on auruvedur, mida kütame sellesama puiduga, mis meil koormaks.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 38 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.