Barbell Upright Rows
- This topic has 9 replies, 5 voices, and was last updated 15 years tagasi by
smack.
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2011 at 9:01 e.l. #17719
Char27
MemberSaan aru, et mingit moodi neid teha ei ole soovitatav, nagu siin saidil on kirjas..
http://www.t-nation.com/free_online_articl…p_doing_forever
aga mida ma peaksin siis selle harjutuse juures jälgima?
see harjutus on mõlemal saidil harjutustepangas
http://www.fitness.ee/exercise_show.php?gr…ey=4〈=1
http://www.bodybuilding.com/exercises/deta…ght-barbell-row
http://www.bodybuilding.com/exercises/deta…ine-upright-row
et kas ma saan millegist valesti aru? on need ikka samad harjutused?
ja kui on, miks nad siis harjutuste pangas on, kui neid teha ei tohi?
veebruar 3, 2011 at 10:35 e.l. #288797Indrek K
MemberIsiklikult arvan, et kui randmed on piisavalt painduvad, siis tegelt ei tohiks suuremaid probleeme olla! Minul näiteks ei ole ja pole seda harjutust teind kah!
Ja kõiki artikleid ja saite ei tohiks ka väga tõsiselt võtta, pole need asjad midagi nii must-valged!
veebruar 3, 2011 at 12:05 p.l. #288810smack
MemberT-nationi artikli autor konkreetselt välistab harjutuse tegemise. Tsiteerin:”Period.”
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Isiklikult arvan, et kui randmed on piisavalt painduvad, siis tegelt ei tohiks suuremaid probleeme olla! Minul näiteks ei ole ja pole seda harjutust teind kah!Ja kõiki artikleid ja saite ei tohiks ka väga tõsiselt võtta, pole need asjad midagi nii must-valged!
Kas sa üldse lugesid selle artikli upright row koha pealt läbi?
Seal pole mingit juttu randmetes, vaid õlad on just probleemiks! T-nationi leht on vägagi asjalik, kui soovid treeningteadmisi!
No offence, aga kui sa sinna foorumisse postitad, siis saad vägagi professionaalseid vastuseid, mitte ehku peale vastuseid.
veebruar 3, 2011 at 4:31 p.l. #288836Char27
Memberno aga kui mul on trapetsile hetkel shrugid, siis see oli nagu mu 2. harjutus
alternatiive? ROtter seletas midagi, et asi on küünarnukkide liikumisamplituudis, aga ma ei saanud täpselt aru mida ta mõtles
aga enam ta pole mulle vastu kirjutanud
veebruar 3, 2011 at 5:16 p.l. #288842ROtter
Memberno aga kui mul on trapetsile hetkel shrugid, siis see oli nagu mu 2. harjutusalternatiive? ROtter seletas midagi, et asi on küünarnukkide liikumisamplituudis, aga ma ei saanud täpselt aru mida ta mõtles
aga enam ta pole mulle vastu kirjutanud
Tee trapetsile seda harjutust:
veebruar 3, 2011 at 5:54 p.l. #288845Char27
MemberTee trapetsile seda harjutust:ma teengi seda nagu ma kirjutasin eelmises postis, lihtsalt ma tahaks kahte harjutust teha, mis oleks erinevad
veebruar 3, 2011 at 7:17 p.l. #288852ROtter
Memberma teengi seda nagu ma kirjutasin eelmises postis, lihtsalt ma tahaks kahte harjutust teha, mis oleks erinevadTrapetslihase ülemised kimbud tõstavad õlavöödet, vahelmised kimbud lähendavad abaluid lülisambale ja alumised kimbud tõmbavad õlavöödet allapoole.
Kasutades treeningul järgmisi harjutusi:
1) õlakehitused kangiga
2) tõmbed plokil eest istudes
3) tõmbed plokil ülalt kukla taha
on kõik trapetsi erinevad osad saanud koormuse.
veebruar 3, 2011 at 9:19 p.l. #288860Indrek K
MemberOk, tunnistan, et ajasin asjad nati segamini siin ja hakkasid randmejuttu ajama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuskil artiklis, kus oli randmete teema, oli just see harjutus ka ära mainitud! Aga minul just ei kannatagi seda randmete pärast teha, väikse raskusega veel, siis saab kangi nö. sõrmede vahele lasta, aga suuremate raskustega enam mitte.veebruar 4, 2011 at 10:57 e.l. #288892viki667
Memberväikse raskusega veel, siis saab kangi nö. sõrmede vahele lasta, aga suuremate raskustega enam mitte.mul sama keiss, kunagi (4 kuud tagasi väänasin parema randme välja) ei saanud mitu kuud vabade raskustega trenni teha korralikult, see harjutus oli just üks neist mis nö. veel mitte korralikult parenenud randmesse sooritusel räige valu tagasi tõi… ehk tänu sellele ei ole neid “Barbell Upright Rowse” siiani enam teinud ja näed nüüd tuleb välja, et ei tasugi.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 11:48 e.l. #288905smack
MemberNo nüüd on selge, et mitte ainult õlgade pärast ei tasu, vaid ka randmete pärast:P
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.