Skip to main content

Kava

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Kava

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Try-It-Out
    Member

Muideks pidin ka ära mainima,et mul oleks mõnele huvilisele kes sooviks oma rinnalt surumise rekordeid mõnusa kavaga veidi paremaks lihvida oleks mul üks super hea kava anda mis on tsükliline ja tsükkel 9 nädalat ja jaotatud raskeks ja kergeks päevaks.

Et ma ei hakka niisama kirjutama siis andke teada ja ma postitaks selle kava foorumi.

No postita. Huvi pärast vaataks üle.

Try-It-Out
    Member

Saab tehtud ja hea oleks ka kuulata mõne kogenud tegija muljeid.

matjusm
    Member

Muideks pidin ka ära mainima,et mul oleks mõnele huvilisele kes sooviks oma rinnalt surumise rekordeid mõnusa kavaga veidi paremaks lihvida oleks mul üks super hea kava anda mis on tsükliline ja tsükkel 9 nädalat ja jaotatud raskeks ja kergeks päevaks.

Et ma ei hakka niisama kirjutama siis andke teada ja ma postitaks selle kava foorumi.

Ma ei saa sinust kohe üldse aru. Miks sa kohe seda kava siia ei postitanud? Miks sa küsid inimestelt kas selle kohta on huvi ja alles siis topid selle siia? Kui sa oled seda nõus niikuinii inimestega jagama, mis mõttega sa niimodi viivitad ja ennem üle küsid? Ja mis su teise postituse mõte oli? Vabandan kui ma ülbelt kõlan aga see ei ole üldse niimodi mõeldud, ma tõesti ei mõista miks sa lihtsalt kohe seda kava siia üles ei pane.

rait83
    Member

Köhi kava välja. Ma arvan, et siin on tegelasi, kes proovimatagi ütlevad, kas üldse on mõtet seda teha.

Ega siit ilmselt mingit imet tulla ei saa, palju neid võimalusi ikka on mida me ei tea.

Try-It-Out
    Member

Ma ei saa sinust kohe üldse aru. Miks sa kohe seda kava siia ei postitanud? Miks sa küsid inimestelt kas selle kohta on huvi ja alles siis topid selle siia? Kui sa oled seda nõus niikuinii inimestega jagama, mis mõttega sa niimodi viivitad ja ennem üle küsid? Ja mis su teise postituse mõte oli? Vabandan kui ma ülbelt kõlan aga see ei ole üldse niimodi mõeldud, ma tõesti ei mõista miks sa lihtsalt kohe seda kava siia üles ei pane.

ei saan aru küll mida sa mõtled.

Aga asi selles et inimesi on erinevaid ja ma olen piisavalt näinud no selliseid maha tegemisi ja umbes nagu saaksid sõimata kui lisad midagi milles kindel pole.

Ning loomulikult kas keegi huvitatud üldse kuna miks ma peaksin trüki vaeva nägema kui mingit kasu kellegile ja huvi pole.

Aitäh!

Ja tänaseks üritan kava postitada niipea kui koju jõuan.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.