Kava
- This topic has 6 replies, 5 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Try-It-Out.
-
AutorPostitused
-
september 25, 2010 at 5:51 p.l. #17667
Try-It-Out
MemberMuideks pidin ka ära mainima,et mul oleks mõnele huvilisele kes sooviks oma rinnalt surumise rekordeid mõnusa kavaga veidi paremaks lihvida oleks mul üks super hea kava anda mis on tsükliline ja tsükkel 9 nädalat ja jaotatud raskeks ja kergeks päevaks.
Et ma ei hakka niisama kirjutama siis andke teada ja ma postitaks selle kava foorumi.
september 25, 2010 at 5:53 p.l. #277506Alexander Andrusenko
ModeratorNo postita. Huvi pärast vaataks üle.
september 25, 2010 at 5:58 p.l. #277510Try-It-Out
MemberSaab tehtud ja hea oleks ka kuulata mõne kogenud tegija muljeid.
september 25, 2010 at 6:22 p.l. #277516matjusm
MemberMuideks pidin ka ära mainima,et mul oleks mõnele huvilisele kes sooviks oma rinnalt surumise rekordeid mõnusa kavaga veidi paremaks lihvida oleks mul üks super hea kava anda mis on tsükliline ja tsükkel 9 nädalat ja jaotatud raskeks ja kergeks päevaks.Et ma ei hakka niisama kirjutama siis andke teada ja ma postitaks selle kava foorumi.
Ma ei saa sinust kohe üldse aru. Miks sa kohe seda kava siia ei postitanud? Miks sa küsid inimestelt kas selle kohta on huvi ja alles siis topid selle siia? Kui sa oled seda nõus niikuinii inimestega jagama, mis mõttega sa niimodi viivitad ja ennem üle küsid? Ja mis su teise postituse mõte oli? Vabandan kui ma ülbelt kõlan aga see ei ole üldse niimodi mõeldud, ma tõesti ei mõista miks sa lihtsalt kohe seda kava siia üles ei pane.
september 25, 2010 at 6:31 p.l. #277519rait83
MemberMuideks pidin ka ära mainima,et mul oleks mõnele huvilisele kes sooviks oma rinnalt surumise rekordeid mõnusa kavaga veidi paremaks lihvida oleks mul üks super hea kava anda mis on tsükliline ja tsükkel 9 nädalat ja jaotatud raskeks ja kergeks päevaks.Et ma ei hakka niisama kirjutama siis andke teada ja ma postitaks selle kava foorumi.
Köhi kava välja. Ma arvan, et siin on tegelasi, kes proovimatagi ütlevad, kas üldse on mõtet seda teha.
september 25, 2010 at 6:34 p.l. #277520Janar Rückenberg
MemberEga siit ilmselt mingit imet tulla ei saa, palju neid võimalusi ikka on mida me ei tea.
september 26, 2010 at 9:25 e.l. #277598Try-It-Out
MemberMa ei saa sinust kohe üldse aru. Miks sa kohe seda kava siia ei postitanud? Miks sa küsid inimestelt kas selle kohta on huvi ja alles siis topid selle siia? Kui sa oled seda nõus niikuinii inimestega jagama, mis mõttega sa niimodi viivitad ja ennem üle küsid? Ja mis su teise postituse mõte oli? Vabandan kui ma ülbelt kõlan aga see ei ole üldse niimodi mõeldud, ma tõesti ei mõista miks sa lihtsalt kohe seda kava siia üles ei pane.ei saan aru küll mida sa mõtled.
Aga asi selles et inimesi on erinevaid ja ma olen piisavalt näinud no selliseid maha tegemisi ja umbes nagu saaksid sõimata kui lisad midagi milles kindel pole.
Ning loomulikult kas keegi huvitatud üldse kuna miks ma peaksin trüki vaeva nägema kui mingit kasu kellegile ja huvi pole.
Aitäh!
Ja tänaseks üritan kava postitada niipea kui koju jõuan.
AutorPostitusedViewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)- You must be logged in to reply to this topic.