Serious Mass
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Serious Mass
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 15 years, 4 months tagasi by
Jarmo Oberst.
-
AutorPostitused
-
juuli 19, 2009 at 6:30 p.l. #17662
Anonüümne
GuestTere , sooviksin hakata võta “Serious Mass” massilisajat , http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=461
aga ma ei saa täpselt aru kui tihti seda võtma peab . Kas ka nendel päevadel kui ma jõusaali ei lähe pean ka võtma ? Ja mitu korda päevas ?
Aitäh vastuste eest.
juuli 19, 2009 at 6:40 p.l. #208073Amarillo
Membervõta ainult peale trenni, saad tavatoiduga ka hakkama treeningvaba päevadel
juuli 19, 2009 at 7:38 p.l. #208099taliindrek
Membervõta ainult peale trenni, saad tavatoiduga ka hakkama treeningvaba päevadelMa arvan ka, ise tegin sama moodi. Tuleb lihtsalt korralikult toituda.
juuli 19, 2009 at 8:57 p.l. #208108Kristjan-Johannes Konsap
MemberTere , sooviksin hakata võta “Serious Mass” massilisajat , http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=461aga ma ei saa täpselt aru kui tihti seda võtma peab . Kas ka nendel päevadel kui ma jõusaali ei lähe pean ka võtma ? Ja mitu korda päevas ?
Aitäh vastuste eest.
Põhiline on seda võtta ikka peale trenni taastusjoogina. Kuna selle üks annus sisaldab 1250 kcal, siis peaks ühest annusest ehk 2 kulbitäiest päevas piisama.
Muidugi võid võtta ka mitu korda päevas, kui sa vahepeal tavatoitu süüa ei jõua vms.
Vabadel päevadel seda tingimata võtma ei pea, kui korralikult tavatoitu süüa jõuad.
juuli 29, 2009 at 10:51 e.l. #210039C1rca
MemberTõstab see kaalu kiiresti ? Endal on probleem kaaluga, poole aasta trenniga tuli 2kg kaalu, võtsin kreatiini ja proteiini ka paar nädalat. Samas jõu numbrid tulid ikka ulmelt. Söön alati lõunaks seapraadi, iga tööpäev. Nüüd olen mõelnud et oleks vaja miskit tõsisemat massilisajat (uueks jõusaali hooajaks), aga eriti rasva peale ei tahaks. Kas see Serious Mass oleks õige asi ? Proovisin HERA80 ka, seda on pool kotti alles, sõin pool ära ja midagi kasu sellest ei olnud.
juuli 29, 2009 at 10:58 e.l. #210040Siberski
MemberNaljakas on see, et inimesed arvavad, et jõusaaliga tõuseb kaalunumber ulmeliselt. Toitumine ja korralik trenn aitab teil kaalunumbrit korrigeerida. Aga serious massi kohta nii palju, et mina laadisin seda 2-3 korda päevas, isegi trennivabadel päevadel laadisin seda sisse. Üldpilt läheb vesisemaks, aga kaalu tuli 5kg juurde. Nüüd pole midagi kuu aega söönud ja kaalunumber on samaks jäänud. Minu poolt pluss punktid serious massile.
juuli 29, 2009 at 10:59 e.l. #210041Siberski
MemberLisaks veel seda, et mina sõin 5,5kg serious mass.
juuli 29, 2009 at 10:59 e.l. #210042Kristjan-Johannes Konsap
MemberTõstab see kaalu kiiresti ? Endal on probleem kaaluga, poole aasta trenniga tuli 2kg kaalu, võtsin kreatiini ja proteiini ka paar nädalat. Samas jõu numbrid tulid ikka ulmelt. Söön alati lõunaks seapraadi, iga tööpäev. Nüüd olen mõelnud et oleks vaja miskit tõsisemat massilisajat (uueks jõusaali hooajaks), aga eriti rasva peale ei tahaks. Kas see Serious Mass oleks õige asi ? Proovisin HERA80 ka, seda on pool kotti alles, sõin pool ära ja midagi kasu sellest ei olnud.No kui see ka kaalu ei tõsta, siis sa ei söö vist üldse tavatoitu.
Samas kiire kaalutõusuga on rasva lisandumine paratamatu. Kui tahad võimalikult vähe rasva juurde, pead aeglasema kaalutõusuga leppima. Eks sa pead ise vastavalt oma ainevahetuse kiirusele ja päevasele kalorikulule vaatama, kui palju üht või teist lisandit tarbida. Võtad alguses näiteks 1 kulbitäie serious massi ainult. Kui sellest piisab, siis on ju tore. Kui ei, siis paned 2. Leia selline kuldne kesktee, millega sa saad küll kaalu juurde, kuid mitte liiga palju pekki.
juuli 29, 2009 at 11:43 e.l. #210057C1rca
MemberTavatoitu söön normaalselt, peaks vist seda Serious Massi ikka ostma. Ainevahetus on ka suht kiire, see ilmselt selle kaalu tõstmise raskeks teebki.
Selle Serious Massi juurde võib ka kreatiini võtta ? või kuidas seda kreatiini ja dextroga koos kõige parem tarbida oleks ?
juuli 29, 2009 at 12:35 p.l. #210067-AJ-Styles
MemberEga minulgi kaal kergesti tule, aga serious massi vahepeal juurde võttes olid lood natukese teised, kaalu tuli tuhinal:D
juuli 29, 2009 at 12:49 p.l. #210071Kristjan-Johannes Konsap
MemberTavatoitu söön normaalselt, peaks vist seda Serious Massi ikka ostma. Ainevahetus on ka suht kiire, see ilmselt selle kaalu tõstmise raskeks teebki.Selle Serious Massi juurde võib ka kreatiini võtta ? või kuidas seda kreatiini ja dextroga koos kõige parem tarbida oleks ?
Kreatiini võid vabalt sinna juurde panna. ONil on isegi selline huvitav toode nagu CGT-10, mis sisaldab nii kreatiini, glutamiini kui ka tauriini. Antud sheigi sisse enam dextrot panna ei ole mõtet, ma arvan. Serious mass annab isegi 250g süsivesikuid.
august 7, 2009 at 4:58 p.l. #211969Perignon
MemberKui hetkel olen lihases ja võtan seda pulbrit ja teen trenni edasi, siis kui palju sellest lihaseks muutub ja kui palju rasva tuleb? Võin öelda, et rasva % on mul väga madal… kusagil 6%
keegi ennem ütles, et sai 5 kg juurde … Millised olid kehalised muutused? kas lihaskasv oli märgata või tuli pigem kaalu rasvalt ja lihased kadusid nagu ära?
august 7, 2009 at 5:00 p.l. #211970Mart Muru
MemberKui kütus on olemas, siis ei kao need lihased sul kuskile
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>oktoober 7, 2010 at 10:09 p.l. #278424Patsa
MemberEee siis 6% kusagil on rasva% jah ? lisasin väikse lingi, kus on paari sõnaga kirj. seda % asja
http://www.ut.ee/tervis/aastateema/artikli…ortlasetoit.htm
Jõudu!
oktoober 7, 2010 at 11:44 p.l. #278427Jarmo Oberst
MemberKui hetkel olen lihases ja võtan seda pulbrit ja teen trenni edasi, siis kui palju sellest lihaseks muutub ja kui palju rasva tuleb? Võin öelda, et rasva % on mul väga madal… kusagil 6%keegi ennem ütles, et sai 5 kg juurde … Millised olid kehalised muutused? kas lihaskasv oli märgata või tuli pigem kaalu rasvalt ja lihased kadusid nagu ära?
Kui üldine kaloraaž on plussis ja teed tublisti trenni siis miks peaksid sul lihased ära kaduma ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.