Kui kiiresti sa saavutasid oma tulemused.
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » Kui kiiresti sa saavutasid oma tulemused.
- This topic has 20 replies, 17 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
Kevin de puta madre.
-
AutorPostitused
-
juuli 13, 2009 at 6:03 p.l. #17602
Liina90
MemberHuvitav oleks teada, kui kiiresti saite nt oma kõhu trimmi või saavutasite oma tulemused. Mis teid inspireeris vms. Ning millised olid teie nipid ja saladused vormi saamisel.
juuli 13, 2009 at 6:08 p.l. #207084Bulletproof
MemberHuvitav oleks teada, kui kiiresti saite nt oma kõhu trimmi või saavutasite oma tulemused. Mis teid inspireeris vms. Ning millised olid teie nipid ja saladused vormi saamisel.keha tuunimine käib. kui üks eesmärk saavutatud, sean kohe uue. vormimiseks HIIT programm, tellitud toitumiskava ja vahetatud pidevalt jõusaalikava.
juuli 13, 2009 at 6:41 p.l. #207092Beljo
MemberSpordiga olen eluaeg tegelenud. Seega keha on suht trimmis alati olnud aga kõhnavõitu. Nüüd siis eesmärgiks natuke rohkem musklisse ja suuremaks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ütleme et veel pole saavutanud oma tahtmist, aga asi areneb
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2009 at 7:06 p.l. #207100Capricorn
MemberNähes millisesse alamfoorumisse teema on tehtud, võiks arvata, et oodatud on naiste vastused?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 13, 2009 at 7:12 p.l. #207102JamesC
MemberAasta oli 2007, kui alustasin tõsiselt jõusaaliga. Rinnalt 60 kg, kükk 70 kg, jõutõmme 120 kg… 7 kuud sai trenni tehtud ja tulemus oli märgatav. Rinnalt 80 kg, kükk 115 kg, tõmme 160 kg. Siis tuli periood kus õppimine oli tähtsam ja trenni ei jõudnud mõnda aega. 2008 a lõpp võttsin taas vaevuks Jõusaaliga ühineda.. ja sellist vormi saada nagu ma seda sain 2007a, tasa ja targu, kuid sinna ma ei jõudnud, aga jõu taastasin enam vähem tagasi, et maal sai ikka mehe eest juba väljas oldud, isa enam enda haige seljaga ei viitsinud punnitada, siis müttasin nagu ARNOLD SWARZZ. filmist “Komando”, metsas palgid õlal ringi… meenutamist väärt, annab mõnusa motivatsiooni põksu!
Naistele niipalju veel, et pole vaja karta, kui lähete jõusaali, kunagi on ikka esimene kord. Ja kui korra käid pole enam võimalik lahti saada.
juuli 13, 2009 at 8:07 p.l. #207115Bulletproof
MemberNähes millisesse alamfoorumisse teema on tehtud, võiks arvata, et oodatud on naiste vastused?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>heh
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>naised, jagage muljeid sis!
juuli 13, 2009 at 10:08 p.l. #207146Beljo
Memberoi jh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kogemata.juuli 13, 2009 at 11:16 p.l. #207150Liina90
MemberHeh:D.Siia võivad kõik kirjutada, huvitav on lugeda ja saada inspiratsiooni.
juuli 14, 2009 at 6:19 e.l. #207166daman
MemberErinevalt enamusest siin on jõutrenni osa minu puhul väike (5%), valdav enamus aeroobne: jooks, ratas, ujumine. Kaalunumber on vähenenud 20kg (alguspunkt oli 96kg). Motivatsiooniks ja eesmärgiks ei ole olud keha väline areng, kuigi sixpack teeb rõõmu muidugi, vaid pigem soov kiiremaks saada.
Ja hakkab alles vaikselt tulema, peale 3. aastat tööd. Saladusi ja nippe ei ole, järjepidevus on asja võti. Päevast päeva, kuust kuusse pidevalt ennast treenida ja küll tulema hakkab. Söömist võiks ka jälgida, vähemalt teadvustada endale, palju ja mida endale suhu pistad. Toitumiskava kui selline pole nüüd otseselt vajalik ,aga aitab kindlasti.
juuli 14, 2009 at 6:51 e.l. #207170Alfonze
MemberSee jah selline keeruline teema, tulemustel on ikka mingid sammud, olgu see siis mingi ümbermõõdu nr, kaal, visuaalne muutus vms. Ja kuna niiöelda süües kasvab isu, siis ei saa vist keegi väita, et vot nüüd olen tulemusega lõplikult rahul ja midagi pole rohkem vaja vms. Aga muidu minu esmased eesmärgid said ilusti paika pandud ajavahemikus täidetud, need olid siis kunagi kaalunumber teatud sammudega alla ja hiljem visuaali lihv, mis on kestev protsess:-)
juuli 14, 2009 at 8:36 e.l. #207197daemonium
MemberSee jah selline keeruline teema, tulemustel on ikka mingid sammud, olgu see siis mingi ümbermõõdu nr, kaal, visuaalne muutus vms. Ja kuna niiöelda süües kasvab isu, siis ei saa vist keegi väita, et vot nüüd olen tulemusega lõplikult rahul ja midagi pole rohkem vaja vms. Aga muidu minu esmased eesmärgid said ilusti paika pandud ajavahemikus täidetud, need olid siis kunagi kaalunumber teatud sammudega alla ja hiljem visuaali lihv, mis on kestev protsess:-)Kui sa pidasid silmas,et selles asjas ei ole mingit ajaloo lõppu,mil tulemus on käes ja võib … e-ee …
maha rahuneda,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>…
vaid et tegemist on permanentse protsessiga …
siis olen ma sinuga nõus,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 14, 2009 at 8:45 e.l. #207201Capricorn
MemberKui jõusaali läksin, siis üks esmaseid eesmärke oli rinnalt suruda 100 kg.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Inspireeris see, et sõber jõudis.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Selle eesmärgi saavutasin 8 kuuga. Kaalu alandamisel mingeid erilisi eesmärke pole olnud, sest kaal pole ka väga hullult suur olnud, max. 100 kg., vahepeal oli 86,5, praegu 95-96.juuli 14, 2009 at 7:11 p.l. #207337ingrid81
MemberHuvitav oleks teada, kui kiiresti saite nt oma kõhu trimmi või saavutasite oma tulemused. Mis teid inspireeris vms. Ning millised olid teie nipid ja saladused vormi saamisel.olen saavutanud 5 kuuga 20 kilo …siis peenem , ja köhu ümer mööt on palju palju väiksem , teen trenni igateine päev jöusaalis , ja üritan veidi vaatata mida ma sinna suhu toppin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aga minul on vedanud , et sain nii kiiresti sellised tulemused , sellisele naisele kes on ka siin fitnessis . ilma temata poleks päris nii kiirest oma keha tagasi saanud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 15, 2009 at 4:59 e.l. #207367tereummikust
MemberHakkasingi jõusaalis peale aastast pausi käima Mais (2009), et treenida endale nn. rannakeha. Siis tutvusin ka selle foorumiga, et saada nõu toitumise koha pealt. 1-2 nädala möödudes sattusin vaimustusse raskustest, unustasin pea täielikult dieedi ja six-pack’i ja püsitasin endale koheselt eesmärgi, et ei hakka enne mingil juhul alla võtma, kui suudan rinnalt suruda 150kg. Esimene trenn tegin rinnalt surumist 40kg’ga, praeguseks (2 ja pool kuud hiljem) teen seeriat juba 75-80kg’ga. Maksimumi pole kordagi proovinud, sest veel hetkel ei ole sel minu jaoks erilist tähelepanu. Loodaks 150kg suruda järgmiseks suveks ehk, võib olla olen selle suhtes liiga optimistlik, aga eks näis, kuidas läheb!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>august 20, 2009 at 2:20 p.l. #214617Sakurai
MemberEesmärgid tekivad juurde. Sellise vormi olen kindlasti saavutanud, mida soovisin aga lihtsalt ei mõtle selle peale nii. Nüüd tahaks aina paremat.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.