zma probleem!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » zma probleem!
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
JamesC.
-
AutorPostitused
-
juuli 7, 2009 at 8:24 e.l. #17515
PT London
MemberTervist,
zma probleem seisneb siis selles et, kui õhtul võtan, siis magan halvasti ja tihti on ka halvad unenäod! Peale tänast ööd on zma out minu lisandite nimekirjast
kas keegi oskab põhjendada MIS toimub ja on kellegil sama kogemus( va tomster
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )juuli 7, 2009 at 8:52 e.l. #206018explode
MemberTervist,zma probleem seisneb siis selles et, kui õhtul võtan, siis magan halvasti ja tihti on ka halvad unenäod! Peale tänast ööd on zma out minu lisandite nimekirjast
kas keegi oskab põhjendada MIS toimub ja on kellegil sama kogemus( va tomster
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Halvad unenäod olid ka mul,aga magada nagu sain.Samas testot tõstis küll;)
juuli 7, 2009 at 9:48 e.l. #206046Toivo295
MemberHalvad unenäod olid ka mul,aga magada nagu sain.Samas testot tõstis küll;)Mis mõõtsid siis testo taset enne ja pärast? Või ise lihtsalt tundsid mingit erinevust?
Anyway..zma-ga puhkasin mina just ennast väga hästi välja ja hea uni oli aga mingi hetk muutus mul uni juba liiga raskeks. Unenäod olid kusjuures siis väga tõelised, nagu päris elu. Aeg-ajalt nägin õudukaid ka.
Googeldades “zma nightmares” leiab ka päris palju teemasi selle kohta.
juuli 7, 2009 at 10:13 e.l. #206058Madis232
Memberzma tarvitamisega on mul ka vahest unehäireid olnud, mitte küll erilisi kozmaare, aga siiski! ammu enam ei võta zma-d
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 10:16 e.l. #206060Amarillo
Membermüüge oma zma odavalt mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma õudusunenägudega juba suur sõber , muudab elu huvitavamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 10:16 e.l. #206061Jarmo Oberst
MemberOlen ka näinud igasuguseid unenägusid ZMA tõttu, harva on esinenud ka unehäireid. Kuna, aga arvan, et asi töötab siis tarvitan ka edasi.
juuli 7, 2009 at 10:45 e.l. #206073PT London
Membermüüge oma zma odavalt mulle
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , ma õudusunenägudega juba suur sõber , muudab elu huvitavamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>myyn sulle myrki kui OT postitusi ei lõpeta.
btw, teadsin et pole ainuke, aga mind pigem huvitab MIS selle põhjus, mitte kellel sama case, no ofence
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 12:00 p.l. #206089Goleteral
MemberMida õhtul sööd ning millal võtad ZMA’d(Kas peale viimast toidukorda ning kui suure ajavahega..)?
Kaltsium ja ZMA ei pidanud väga kokku sobima seega doosi võtmise ajastamine muutub üsnagi raskeks ning võid seda uurida..
Üldiselt selle vastu väga mingit ravimit pole, liigne ‘ainete’ kõikumine pidavat olema peamine põhjus miks paljudel nn ‘lucid’ unenäod tekivad..
(melatonin > zma)
juuli 7, 2009 at 12:48 p.l. #206100Toivo295
MemberMida õhtul sööd ning millal võtad ZMA’d(Kas peale viimast toidukorda ning kui suure ajavahega..)?Kaltsium ja ZMA ei pidanud väga kokku sobima seega doosi võtmise ajastamine muutub üsnagi raskeks ning võid seda uurida..
Üldiselt selle vastu väga mingit ravimit pole, liigne ‘ainete’ kõikumine pidavat olema peamine põhjus miks paljudel nn ‘lucid’ unenäod tekivad..
(melatonin > zma)
Lucid dreaming oli vist serontiini, dopamiini või noradrenaliini tasemest sõltuv..ei mäleta täpselt..kunagi leidsin ühe hea artikli mis rääkis zma-st, tema mõjust rem-unele ja lucid dreamingust. Kahjuks enam ülesse ei leia.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 8, 2009 at 6:44 e.l. #206198jrx
MemberLucid dreamingut otseselt ei tekita ja üldse mõju serotoniinisüsteemile on ka… noh… oletus.
Siiski, elavad unenäod on kõrvalmõju mida paljud raporteerivad. Toonitan – see ei tähenda ilmtingimata, et näete ROHKEM und kui võtate ZMA’d, see lihtsalt tähendab seda, et te ärkate tõenäolisemalt REM une faasist.
Ise tunnen, et ZMAga puhkan välja PAREMINI. Ja peale kahte kuud võtmist kadus unenägude efekt (minu puhul küll kahjuks, sest huvitav oli) ära…
juuli 8, 2009 at 7:12 e.l. #206208M.M.
MemberLucid dreamingut otseselt ei tekita ja üldse mõju serotoniinisüsteemile on ka… noh… oletus.Siiski, elavad unenäod on kõrvalmõju mida paljud raporteerivad. Toonitan – see ei tähenda ilmtingimata, et näete ROHKEM und kui võtate ZMA’d, see lihtsalt tähendab seda, et te ärkate tõenäolisemalt REM une faasist.
Ise tunnen, et ZMAga puhkan välja PAREMINI. Ja peale kahte kuud võtmist kadus unenägude efekt (minu puhul küll kahjuks, sest huvitav oli) ära…
Võtke siis hommikul ja/või päeval. Ausalt öeldes ei usu, et mingi aine mõjutaks unenäo sisu ja teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll siis oleks lahe – sööks midagi sellist, et ainult ilusaid naisi näeks unesjuuli 8, 2009 at 7:56 e.l. #206213krut949
MemberVõtke siis hommikul ja/või päeval. Ausalt öeldes ei usu, et mingi aine mõjutaks unenäo sisu ja teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll siis oleks lahe – sööks midagi sellist, et ainult ilusaid naisi näeks unesMarek, milleks teile ilusatest naistest unenäod? ärkad hommikul ja kaunis naine ärkab koos teiega, mida te veel soovite? või süües kasvab isu?
juuli 8, 2009 at 8:01 e.l. #206219JamesC
MemberVõtke siis hommikul ja/või päeval. Ausalt öeldes ei usu, et mingi aine mõjutaks unenäo sisu ja teemat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Küll siis oleks lahe – sööks midagi sellist, et ainult ilusaid naisi näeks unesSoovitad teistele voodimärgamist?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.