Kogu tõde toiduõlidest
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Fred Antsonilt » Kogu tõde toiduõlidest
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 4 months tagasi by
Mart Muru.
-
AutorPostitused
-
juuli 6, 2009 at 10:54 e.l. #17510
TIX
MemberKleebin silmaringi laiendamiseks Fredi kausta mõned asjalikud artiklid:
juuli 6, 2009 at 6:56 p.l. #205943tereummikust
MemberToiduõlidest olin enne juba paljutki uurinud. Ise tarbin vaid oliiviõli, ka kuumutatud vormil, olgugi, et ta siis oma kasutegurid kaotama pidi, aga maitsvam on ikka kui näiteks rafineeritud rapsiõli. Küll aga ei teadnud näiteks, et avatud pudelit külmkapis tuleb hoida. Jõudes artiklis selle kindla kohani, jooksin kohe kööki ja kinkisin oliiviõlile jahedama elukeskkonna (külmkapi). Mis aga imestama pani, on nimelt see, et enamus oliiviõlisid pidavat olema tumedas pudelis? Nagu eelnevalt mainisin, olen erinevaid oliiviõlisid tarbinud ja ükski pole olnud neist tumedas pudelis. Hetkel kasutan Borges’e oma, mis peaks olema väga kvaliteetne kaup, kuid samuti pudel täiesti tavalisest klaasist.
Kinoa tangu tarbin juba ammu, olen teadlik, et tegemist on ääretult hea ja tervisliku toitainega. Söön seda tihti, kuid peale selle artikli lugemist olen sellest lausa vaimustuses. 8 erinevad aminohapet jne jne. Usun, et hakkan seda nüüd pea iga hommik sööma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud artiklitele viitamise eest!
juuli 6, 2009 at 9:35 p.l. #205959FrodoB
MemberEi ole veel artikleid avanud aga KOGU tõde ei ole päris sobilik sõnapaar või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 7, 2009 at 7:44 e.l. #205988Aile
MemberToiduõlidest olin enne juba paljutki uurinud. Ise tarbin vaid oliiviõli, ka kuumutatud vormil, olgugi, et ta siis oma kasutegurid kaotama pidi, aga maitsvam on ikka kui näiteks rafineeritud rapsiõli. Küll aga ei teadnud näiteks, et avatud pudelit külmkapis tuleb hoida. Jõudes artiklis selle kindla kohani, jooksin kohe kööki ja kinkisin oliiviõlile jahedama elukeskkonna (külmkapi). Mis aga imestama pani, on nimelt see, et enamus oliiviõlisid pidavat olema tumedas pudelis? Nagu eelnevalt mainisin, olen erinevaid oliiviõlisid tarbinud ja ükski pole olnud neist tumedas pudelis. Hetkel kasutan Borges’e oma, mis peaks olema väga kvaliteetne kaup, kuid samuti pudel täiesti tavalisest klaasist.Kinoa tangu tarbin juba ammu, olen teadlik, et tegemist on ääretult hea ja tervisliku toitainega. Söön seda tihti, kuid peale selle artikli lugemist olen sellest lausa vaimustuses. 8 erinevad aminohapet jne jne. Usun, et hakkan seda nüüd pea iga hommik sööma!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tänud artiklitele viitamise eest!
Borges’e oliivi6lidest on heledas klaasis ainult rafineeritud oliivi6li…st mitte esimene kylmpress.
Extra virgin oliivi6li…ehk siis esimene kylmpress oliivi6li… on reeglina tumedas pudelis. Odavaim neist on 106.- l …see oli heledas. K6ik v2hegi parema maitsega on tumedas…
juuli 7, 2009 at 8:06 e.l. #205994Sadist
Memberkust saada kinoat ja palju maksab ?
samuti kust saada extra virgin 6li ?
juuli 7, 2009 at 7:45 p.l. #206161VDO
MemberOtsi sõna quinoa, vasteteks tulevad erinevad ökopoed. Kg hind ca 120EEK. Extra virgin õli saab igast suurest toidupoest. Jälgi hoolega silte, et oleks extra virgin, mitte blended ega refined. Harilikult on tumedas pudelis aga mitte alati.
juuli 8, 2009 at 4:00 p.l. #206306Fred Antson
MemberTänud TIXile!
Kinoa artiklis peaks glükeemilise koormuse asemel olema glükeemiline indeks.
september 18, 2009 at 3:56 p.l. #220388TIX
Memberseptember 18, 2009 at 4:15 p.l. #220392belvedere
Membersamuti kust saada extra virgin 6li ?Selver, Rimi…
september 18, 2009 at 5:49 p.l. #220411Mart Muru
MemberKOGU tõde ei ole päris sobilik sõnapaar või mis?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen samal arvamusel.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.