Selline küsimus, kui tellin Smartpost’ga oma paki lähimasse Smartpost’i, et kuidas see pakk sealt ka kätte saadakse? Kas selleks on vaja maksta raha vms.. ning kuidas see värk toimib?
Kui tellin, siis kas kirjutan KOMENTAARI Smartposti automaadi asukoha, või numbri?
see on vaga lihtne, kui pakk jyuab sinna, sina saad sms, seal ekraanil sisestad sms-s antud kood, maksad kaardiga,uks avaneb, saad oma paki katte, fitshopist pole tellinud, aga sain juba niimoodi mitu pakki quellest, mulle meeldis, lihtsam kui postkontorist saamine.
see on vaga lihtne, kui pakk jyuab sinna, sina saad sms, seal ekraanil sisestad sms-s antud kood, maksad kaardiga,uks avaneb, saad oma paki katte, fitshopist pole tellinud, aga sain juba niimoodi mitu pakki quellest, mulle meeldis, lihtsam kui postkontorist saamine.
Jah, lihtne on küll. Fitshopist ise tellisin, seal maksta polnud vaja, kuna paki saatmine tehakse terve juulikuu välja. Lihtsalt kood sisse ja uks hüppas lahti.
Kuidas kellegile, minu lähim SmartPost on edasi-tagasi u 60km. Seega see tasuta fitnessi saadetis mulle küll tasuta ei tuleks kui sellise maa pean sõitma, parem lasen postkontori tuua ja maksan oma 59eeku.