Toidulisandid
- This topic has 7 replies, 7 voices, and was last updated 14 years, 12 months tagasi by
Mart Muru.
-
AutorPostitused
-
veebruar 4, 2011 at 10:08 p.l. #17484
hybernate
MemberOlen jõukas käinud oma 3-4 kuud ja erilisi tulemusi ei ole kuna mul on suhteliselt väike keha mass, siis ma otsustasin, et ostaks pulbrid.
Aga küsimus on selles et kuidas neid peaks õigesti kasutama et mitu korda päevas, millega segada jne.
Pulbrite nimed :
Gain Bolic 6000
Creatine
Dextro
Arginiin
Whey3
Ootan vastuseid
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>veebruar 4, 2011 at 11:04 p.l. #288967K-star
MemberMis tavaliselt su menüüsse kuulub?
Vähemalt 6 söögikorda päevasse ja kõik ained kätte, küll siis massi ka tulema hakkab. Ega see pulber õiget toitu ei asenda.
veebruar 4, 2011 at 11:22 p.l. #288968hybernate
MemberMis tavaliselt su menüüsse kuulub?Vähemalt 6 söögikorda päevasse ja kõik ained kätte, küll siis massi ka tulema hakkab. Ega see pulber õiget toitu ei asenda.
Kooli pärast ei jõua süüa 6 korda päevas nii et söön 4. Kuulub kala,kana,looma/sea liha, kartul, riis,munad, iga hommik pudru.Ei ole kordagi saali aja jooksul söönud ühtegi rämpstoitu vms.
veebruar 9, 2011 at 10:19 e.l. #289347Ivz
MemberKui otsustad kreatiini (Creatine) kasuks, siis kindlasti võta ka Dextro, sest koos sellega imendub kreatiin paremini. Soovitaksin sul esialgu osta “Elementaarne Kombo”. Keegi targem oskab sulle ka siin kindlasti öelda kuidas selle paki sisu tarvitada õieti.
veebruar 9, 2011 at 1:59 p.l. #289370tarmop
MemberOlen jõukas käinud oma 3-4 kuud ja erilisi tulemusi ei ole kuna mul on suhteliselt väike keha mass, siis ma otsustasin, et ostaks pulbrid.Aga küsimus on selles et kuidas neid peaks õigesti kasutama et mitu korda päevas, millega segada jne.
Pulbrite nimed :
Gain Bolic 6000
Creatine
Dextro
Arginiin
Whey3
Ootan vastuseid
??:”>Antud lisadega mängumaad näen selliselt.
Gain Bolic 6000 on kohe peale trenni, seal sees ka kreatiini, niiet eraldi juurde segada pole mõtet. Väga suures koguses süsikat, seega hea massilisaja.
Kreatiini mõislik võtta jah koos süskar Dextroga. Pane üks tl. juurde kreatiini doosile. Mitu korda jne, ei oska öelda kuna pole kirjas mis kreatiiniga tegemist, ise eelistaks kre alkat. Kreatiini manustamise skeem peaks ka purgil kirjas olema.
Arginiini võta pool tundi enne trenni, annab võhma juurde, tuleb kordus või kaks seerias juurde.
Whey 3 võiks jääda trenni vabadele päevadele. Teine variant on segada Desxtroga ja juua peale trenni. 1 osa Whey:2 osa Dextrot
veebruar 9, 2011 at 3:07 p.l. #289380007
Memberpakun näiteks sellist skeemi:
Iga päev hommikul ärgates kohe segada kokteil 5 gr kreatiini + 15 gr dextrot + 30 gr vadakuvalku. 5 gr on umbes teelusika suurune kogus.
Sellega tagad piisava kreatiini koguse päevaks ja lisaks tagad organismi energia- ja valguvajaduse peale öist paastumist. Kui soovid valku kokku hoida siis selle asemel lisa hommikusöögile 6 kanamuna
??:”> .Treeningpäevadel:
enne trenni ca 30 min – 3 gr Arginiini
peale trenni 40 min jooksul – 100 gr GB6000 + 25 gr vadakuvalku. GB6000 sisaldab vähe valku, seega mõistlik lisada sellele juurde Whey3.
1t enne magama minekut tops kodujuustu. Enne magamist ZMA.
Kreatiini võetakse ka laadimisega, siis on kogused ja skeem teine.
Tähtis on juua palju vett.
veebruar 12, 2011 at 12:52 p.l. #289643xintoc
MemberKooli pärast ei jõua süüa 6 korda päevas nii et söön 4. Kuulub kala,kana,looma/sea liha, kartul, riis,munad, iga hommik pudru.Ei ole kordagi saali aja jooksul söönud ühtegi rämpstoitu vms.Täiesti võimalik, et need 2 korda võid toidulisanditest kätte saada, aga tahaks teada palju sa jõusaalis käid nädalas, mis on treeningkava jne. Kui väidad, et toitumine on korras, siis viga kuskil mujal. Mõnikord annab tulemust, kui seljapäev, jalapäev ja rind erinevatele päevadele korralikult ära jaotada ja harjutusi pidevalt vahetada. Toidulisanditest võib ehk alguses kasu olla, aga areng jääb üsna kiiresti kinni kui ei toitu korralikult.
Soovitan süüa nii suuri koguseid kui jaksad.. näiteks riisi ja kanaliha või midagi taolist. Ja jälgi peeglist ning kaalult, kas vähendada midagi või suurendada.
veebruar 12, 2011 at 1:05 p.l. #289644Mart Muru
MemberOlen jõukas käinud oma 3-4 kuud ja erilisi tulemusi ei ole kuna mul on suhteliselt väike keha mass, siis ma otsustasin, et ostaks pulbrid.Mida sa tulemuste all täpselt mõtled? Kas lihasmassi kasvu või jõunäitajate suurenemist?
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.