Millist Spordiarsti soovitate
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Millist Spordiarsti soovitate
- This topic has 12 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
juuli 2, 2009 at 10:27 p.l. #17466
Whiterider
MemberHuvitab just ,et millise spordiarsti juurde tasub minna, kellest on kasu ka! Äkki kellegil kontakte jagada ja ootan kommentaare ka.
juuli 3, 2009 at 4:56 e.l. #205292Bulletproof
Membermis sind piinab?
juuli 3, 2009 at 5:36 e.l. #205295Djud
Memberja mis linnas see spordiarst olema peaks?Tartust soovitaksin Agnes Mägi-t,töötab TÜ Spordimeditsiini keskuses või kuidas seda iganes kutsutakse.
juuli 3, 2009 at 6:10 e.l. #205297Instrument
Memberja mis linnas see spordiarst olema peaks?Tartust soovitaksin Agnes Mägi-t,töötab TÜ Spordimeditsiini keskuses või kuidas seda iganes kutsutakse.Mis põhjusel Te soovitate Mägi’t? MIna oma kogemuste põhjal ei soovitaks.
Mina käisin ca 3 aastat tagasi põlvevalu pärast. Küsis, et kas täiskükki teed. Vastasin, et teen. Seepeale öeldi, et ära siis rohkem küki. Sellega lõppeski visiit. Ei mingit ravi ega midagi.
juuli 3, 2009 at 6:31 e.l. #205298Djud
MemberKas see informatsioon aitas sind või jäi valu alles?
Mul on olnud niipalju probleeme,et ei suuda neid kõiki meenutadagi ja Agnes Mägi on alati suutnud mind terveks ravida,tõsi,peamiselt ülakehast,põlvedega olen käinud doktor Toomas Teini juures aga põlved on läbi ja korda vaevalt et enam saavad.Pealegi on Mägi kõige sõbralikum arst,keda tean
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja eks ikka arstid hakkavad lahendusi otsima järjet kergematest asjadest,mitte ei lähe kohe operatsiooni tegema..Auku tuleb kaevama hakta maa pealt mitte maa seest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2009 at 9:11 e.l. #205315Ott Kiivikas
MemberTallinnas olen soovitanud kas Dr. Sergei Voronetskit, võtab vastu Kadrioru tervisekeskuses teisel korrusel ja Dr. Muza Lepikut varem töötas Spordimeditsiini Sihtasutuses.
juuli 3, 2009 at 9:12 e.l. #205316Lexusl
MemberAudenteses pidid ka head arstid olema
juuli 3, 2009 at 9:17 e.l. #205317taliindrek
MemberÕhtulehes jooksis vahepeal selline asi, et noorsportlased saavad käia mingis uues kliinikus või kuskil 1 korra tasuta, ehk siis seal on terve keha kontroll. Kui soovi on, siis ma võin veel selle aadressi üles otsinda ning uurida, kas see veel on jõus!
juuli 3, 2009 at 10:53 e.l. #205340noPAINnoGAIN
MemberÕhtulehes jooksis vahepeal selline asi, et noorsportlased saavad käia mingis uues kliinikus või kuskil 1 korra tasuta, ehk siis seal on terve keha kontroll. Kui soovi on, siis ma võin veel selle aadressi üles otsinda ning uurida, kas see veel on jõus!Võiksid otsida küll, oleks tore teada kus selline asi võimalik oleks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2009 at 2:23 p.l. #205379Vägivaldur
MemberOleneb probleemist.
juuli 3, 2009 at 2:26 p.l. #205380kuuliks
MemberÜlihead kogemused pärinevad Mihkel Mardna juurest! Soovitan alati.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuli 3, 2009 at 2:26 p.l. #205381valgumees
MemberAudentese meditsiini keskuses on DR Mardna kes on väga hea arst!
juuli 3, 2009 at 5:05 p.l. #205400Bulletproof
MemberAudentese meditsiini keskuses on DR Mardna kes on väga hea arst!ei ütleks. käisin seljavaludega tema juures. ta ei tahtnud kuulatagi, mis mul eelnev ravi seljaga olnud oli. määras kohe mingi elektriravi, sellest polnud tolku…
läksin pärast Dr Tiit Ilvese juurde, tema ütles kohe, et selgrool degeneratiivsed muutused ja nö “lekkiv disk”.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.