võimalikult kiiresti karuks?
- This topic has 42 replies, 23 voices, and was last updated 16 years, 6 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
juuni 29, 2009 at 7:47 p.l. #17421
karupoegpuhhh
MemberEt küsimus selline mis harjutusi teha ning mis aineid süüa et tuleb liha kondi ümber tagasi, ise olen küll suure kondiga, kunagi olin jämedam kui nüüd hakkan kõhnaks jääma, jõuka minna ei viitsi endal kodus hantlid ning tõstmispink olemas.
juuni 29, 2009 at 7:53 p.l. #204733vaaagu
MemberEt küsimus selline mis harjutusi teha ning mis aineid süüa et tuleb liha kondi ümber tagasi, ise olen küll suure kondiga, kunagi olin jämedam kui nüüd hakkan kõhnaks jääma, jõuka minna ei viitsi endal kodus hantlid ning tõstmispink olemas.Pead sööma hakkama naq karu…
juuni 29, 2009 at 8:10 p.l. #204736Capricorn
MemberPeab magama nagu karu.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 29, 2009 at 8:43 p.l. #204746emmimees
MemberJa vahest rassi trenni teha, nagu karu.. erinevaid massiharjutusi leiad siitsamast protaalist.
juuni 29, 2009 at 9:02 p.l. #204750inside14
MemberKui sa juhuslikult inimesena sündinud oled siis ei saagi sinust tõelist karu!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olgu. Mida sa üldse mõtled karuks saamise all? Lihtsalt suureks, kasvõi rasva arvelt? Põhimõtteliselt tee trenni, söö ja puhka piisavalt ning varu kannatust.
juuni 30, 2009 at 3:27 e.l. #204775karupoegpuhhh
MemberEiei mitte rasva arvelt vaid justnimelt suureks sedasi et on ka lihased, soovitage mis lisandeid asju tuleks süüa ning mõnda kava kui mul olemas ainult tõstepink ning hantlid
juuni 30, 2009 at 7:29 e.l. #204795rasmus16
MemberEiei mitte rasva arvelt vaid justnimelt suureks sedasi et on ka lihased, soovitage mis lisandeid asju tuleks süüa ning mõnda kava kui mul olemas ainult tõstepink ning hantlidsiis tuleb kõvasti trenni teha ja endale treeningkava muretseda.
juuni 30, 2009 at 7:34 e.l. #204797MEE
Memberteate… aeg-ajalt tahaks öelda, et kuradile teie krt kavadega! miks? algajad võtku ja tehku klassikalist kolme – kükk, tõmme ja surumine. Söögu kõht täis puhastest toitainetest ja magagu nagu nooruk ikka magab ja poole aasta pärast pole enam häbi ka peeglisse vaadata.
liiga keeruliseks aetakse see keha arendamine, pole ju tavatreenijal vaja 20 eriharjutust ühele või teisele lihasgrupile. Treenigu endale baas alla – õppigu oma keha tunnetama ja siis ronigu seda lihvima.
juuni 30, 2009 at 7:51 e.l. #203445matti
Memberteate… aeg-ajalt tahaks öelda, et kuradile teie krt kavadega! miks? algajad võtku ja tehku klassikalist kolme – kükk, tõmme ja surumine. Söögu kõht täis puhastest toitainetest ja magagu nagu nooruk ikka magab ja poole aasta pärast pole enam häbi ka peeglisse vaadata.liiga keeruliseks aetakse see keha arendamine, pole ju tavatreenijal vaja 20 eriharjutust ühele või teisele lihasgrupile. Treenigu endale baas alla – õppigu oma keha tunnetama ja siis ronigu seda lihvima.
Siin olen ma nõus sinuga, MEE, olen samuti arvamusel,et harrastussportlasel pole vaja täpset toitumiskava, põhimõtted peavad selged olema, igat grammi mida sööd pole küll mõtet analüüsida, rohkem tuleb lähtuda sisetundest. Korralik treeningkava peaks küll olemas olema,aga seal domineerigu põhiharjutused, pole mõtet seda nii peeneks ajada ( teha näiteks eraldi harjutus õla esiosale ja eraldi harjutus õla keskosale). Parem teha baasharjutusi, areng on kiirem, lisaks kulub treeningule ka vähem aega, mida saate kasutada siis söömiseks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2009 at 8:50 e.l. #204807oks
MemberKuna näed, et eriti püsivust/viitsimist teema tegijal pole, siis süüa ikka viitsid.
Söö kuis jaksad ja tee kõvasti trenni ! Magus uni on ka väga vajalik.
Edu ja ära oota tulemusi kohe, vaid mõne aja pärast !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 30, 2009 at 6:38 p.l. #204934karupoegpuhhh
Memberma pole kondine tahaks lihtsalt veel laiemaks minna
juuni 30, 2009 at 8:21 p.l. #204955maximus89
MemberJõusaali minna ei viitsi, mingeid aineid tahaks võtta, mis laiemaks teeksid?Isegi need kõige kangemad ja illegaalsemad ained eeldavad pühendunud treeningut.
juuni 30, 2009 at 9:14 p.l. #204966wenom
Memberteate… aeg-ajalt tahaks öelda, et kuradile teie krt kavadega! miks? algajad võtku ja tehku klassikalist kolme – kükk, tõmme ja surumine. Söögu kõht täis puhastest toitainetest ja magagu nagu nooruk ikka magab ja poole aasta pärast pole enam häbi ka peeglisse vaadata.liiga keeruliseks aetakse see keha arendamine, pole ju tavatreenijal vaja 20 eriharjutust ühele või teisele lihasgrupile. Treenigu endale baas alla – õppigu oma keha tunnetama ja siis ronigu seda lihvima.
100% nõus MEEGA tee paasharjutusi- kükki, tõmmet, surumist väga head on ka tõukamine, rebimine, istudes kangi surumine kukkla taha, rinnale, jne. kui tahad tulemusi siis tee tugevalt, ära karda raskusi. kangi silitamisest on vähe tolku.
söö palju, tugevalt ja tihti.
väga olulisel kohal menüüs peaks olema liha, kohupiim, juust, muna, piim, jne. pahna minimaalselt või veel parem kui üldse mitte sai, krõpsud, küpsised, kommid, alkohol, jne.
ja loomulikult puhkus, ei tohi mitte mingil juhul ala hinnata. öö on magamiseks mitte joomiseks ja ringi laaberdamiseks…
mingit ime toitumis ja treening kava pole olemas. kõige lihtsamad harjutused on paraku kõige paremad.
ja veelkord ära nälgi vaid söö.
kui süia kardad siis ära loodagi, et lihas kasvama hakkab….
mina isiklikult söön 5-6 korda päevas isegi praegu selle meeletu kuumusega. isu väga nigel, aga ikkagi iga söögi kord vähemalt 1000 kalorit…
vahest tuleb ka üks söögi kord kuni 4000 kalorit….
juuli 1, 2009 at 4:51 e.l. #204971tereummikust
Membervahest tuleb ka üks söögi kord kuni 4000 kalorit….Kui küsida tohib, siis puhtalt huvist – millest koosneb siis sinu 4000 kcal’ne söögikord?
juuli 1, 2009 at 10:40 e.l. #205004maximus89
Member100% nõus MEEGA tee paasharjutusi- kükki, tõmmet, surumist väga head on ka tõukamine, rebimine, istudes kangi surumine kukkla taha, rinnale, jne. kui tahad tulemusi siis tee tugevalt, ära karda raskusi. kangi silitamisest on vähe tolku.söö palju, tugevalt ja tihti.
väga olulisel kohal menüüs peaks olema liha, kohupiim, juust, muna, piim, jne. pahna minimaalselt või veel parem kui üldse mitte sai, krõpsud, küpsised, kommid, alkohol, jne.
ja loomulikult puhkus, ei tohi mitte mingil juhul ala hinnata. öö on magamiseks mitte joomiseks ja ringi laaberdamiseks…
mingit ime toitumis ja treening kava pole olemas. kõige lihtsamad harjutused on paraku kõige paremad.
ja veelkord ära nälgi vaid söö.
kui süia kardad siis ära loodagi, et lihas kasvama hakkab….
mina isiklikult söön 5-6 korda päevas isegi praegu selle meeletu kuumusega. isu väga nigel, aga ikkagi iga söögi kord vähemalt 1000 kalorit…
vahest tuleb ka üks söögi kord kuni 4000 kalorit….
Sa eksisid selles postituses tõenäoliselt iga õigekeelereegli vastu vähemalt korra.Aga kui nüüd asjast rääkida, mis eesmärgiga sa sööd 5000-6000kcal päevas, tahad sumomaadlejaks saada? Ja kuidas sa sööd 4000kcal ühe söögikorraga? Sa kas tõesti ei tea millest sa räägid või sa lihtsalt oled oma kalorite arvestamises tõsise vea teinud.Ning kangi surumine kukla tagant on üks kõige vigastuseohtlikumaid harjutusi üldse, mida jõusaalis teha saab.See, kui sina pole ennast veel sellega vigastanud, ei tähenda, et sa võiksid seda teistele, eriti veel algajatele soovitada.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.