arnoldist
Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » arnoldist
- This topic has 16 replies, 10 voices, and was last updated 22 years tagasi by
hatebreed.
-
AutorPostitused
-
jaanuar 6, 2004 at 3:52 p.l. #1739
punamtsike
Memberkuidas sellega siis ikkagi on. tänapäeval soovitavad kõik profid ja niisama tegijad treenida iga lihasgruppi vähemalt 1 kord nädalas ja mitte üle 2 korra nädalas. samas arnold schwarzenegger treenis sääri ja kõhtu iga päev ja ülejäänud kehaosi ülepäeviti. ja ei saa väita et ta mingi könn oleks olnud + ületreeningut ka vist nagu ei tekkind. või tekkis? äkki keegi targematest selgitab natuke olukorda.
ette tänades.
jaanuar 6, 2004 at 4:44 p.l. #35392paingain
MemberSchwarzenegger`i puhul ei pruugi kehtida nii mõnedki üldlevinud printsiibid. Tegu on ju ikkagi unikaalse mehega, kelle organismi võimalikest omapäradest pole meil aimugi. Säärelihas on üks raskemini treeningule alluvaid lihasgruppe (Arnoldil oli sellega eriti suuri probleeme), mille treenimine nõuabki lisavaeva ning kõhulihased on samas ainsad millele ei tehta reeglina massi, vaid reljeefitreeningut, mis aga sarnaneb kohati isegi aeroobse tööga ja ei vaja pikka taastumist. Samuti pole meil ju teada fakte Arnoldi võimalikust ületreeningust või tema taastumisvahenditest (mis võisid tegelikult ka keelatud ainete hulka kuuluda). Seega võin garanteerida, et sina, mina ja kõik teisedki arenevad kindlasti üle 48-tunnise taastumisega ühele lihasgrupile palju kiiremini, kui ülepäevatrenniga.
jaanuar 6, 2004 at 5:17 p.l. #35393punamtsike
Membersina mina jne kindlasti. aga näiteks Ronnie Coleman. tema treenib biitsepsit 1* nädalas. steroididest niipalju et need olid arnoldi ajal (arnold kasutas näit winstroli) ja on ka praegu. aga ma küll ühtegi proffi ei tea kes treeniks ligilähedaseltki nii nagu arnold. samas Arnoldi biitsepsit ei ole neist kellegil. ja tundub et ei tule ka.
jaanuar 6, 2004 at 5:33 p.l. #35394muc
Memberära unusta ka fakti, et Arnoldi viimane võistlus oli 1975. aasta Mr Olympia! tugevalt treenis ta aga enne seda, seega oli see üle 20 aasta tagasi. teadus areneb iga päevaga üha enam ning on leitud palju efektiivsemaid viise ning vahendeid treenimiseks. seetõttu juba oleks väga imelik kui keegi treeniks veel nii nagu see müstiline mees. tõsi, geneetilised eeldused tal selleks alaks olid antud… seda tõestab juba see, milline ta nägi välja 17 aastaselt kui võistlema hakkas… pilte võib leida netist ning on tihti ka paljudes selle alastes ajakirjades. selles julgen kahelda, et ta päris nii noorelt hakkas süstima või tabletti neelama, küll aga tegi ta seda hiljem. tuletagem meelde, mida ta vastas hiljuti, kandideerides kuberneriks kui küsiti, et kas ta on tarbinud steroide… vastuseks andis ta lihtsalt selle, et pole kunagi üle doseerinud.
jaanuar 6, 2004 at 6:37 p.l. #35395joey
Membercoleman on ise rääkinud et tal on biitseps väga hästi arenenud ja see kasvab tal ilma mingite probleemideta. ta olevat seda isegi kord kuus treeninud
jaanuar 6, 2004 at 6:37 p.l. #35396punamtsike
Memberteadus tõesti areneb aga arnoldi biitseps oli minuarust parem kui ükskõik kellel tänapäeva proffidest. selles vallas oleks nagu tagasiminek toimunud. samas võib point olla ka selles et nad ei tahagi suuremat. kogu keha on ilusti proportsioonis ja suurem biitseps lihtsalt rikuks üldpilti. samas jalad on küll kõigil meeletud. aga nad on lühemad ka. ehk siis nagu illusioon. kurat see kisub juba ”ise küsin ise vastan” teemasse. kui ott või marek ka arvamust avaldaksid oleks omadega rahul. igatahes tänud
jaanuar 6, 2004 at 7:20 p.l. #35397Marek Kalmus
MemberKas teist keegi on lugenud Arnoldi mitteametlikku biograafiat? Mina olen, seal ta räägib mida ta sõi keelatud ainetast ja kui palju. Näit: ” Istusin 1970-dal aastal pidevalt steroididel, võtsin neid 3x päevas ja 8-10 tbl. korraga”. Ja tegemist ei olnud Winstroliga vaid Dianaboliga ehk siis sama asi mis Metandrostenolon ehk Metaan. Raamat on tõlgitud vene keelde ja pealkiri on “NEOFITSALNÕI BIOGRAFIA ARNOLDA ” Autor Vendy Ley. Raamatukogust äkki leiate keda huvitab. Igaljuhul pull mees oli noorena, naera lolliks.Raamat on välja antud Moskvas kirjastus ” Laif” poolt 1992 aastal.
jaanuar 6, 2004 at 7:32 p.l. #35398punamtsike
Memberarnold oli tõesti meeletu mees. paras valevorst jne. aga kas seda raamatut mõnes muus keeles ei ole saada. oleks väga huvitatud aga venekeelega on jams variant.
jaanuar 6, 2004 at 7:42 p.l. #35399muc
MemberArnold valetas tõesti ning oskas seda hästi. minu mäletamist mööda lõpetas ta ülikooli juura teaduskonnas. need kes on “Pumpin’ iron-it” näinud, on tunnistajaks, et ta oli üsna libe käsi ka muus peale muskli kasvatamise. nt enne võistlusi tegeles ta Lou Ferrignoga… nähes temas endale kõvat vastast, süstis ta väga osavalt viimasesse ebakindlust.
raamatu kohta veel nii palju, et kui ta inglise keelest vene keelde tõlgiti, siis on ta ju esimesena mainitud keeles olemas! loomulikult kui sa mingit kolmandat keelt peale nende ei mõelnud…
jaanuar 6, 2004 at 9:25 p.l. #35400Anonüümne
GuestArnold võitis 80` a. mr Olympia tiitli, 75` ei olnud tema viiimane võistlus.
jah ta oli valevorst. niipalju kui mina olen lugenud. olevat kellegile soovitanud, et piim soolaga on väga hea.
jaanuar 7, 2004 at 6:03 e.l. #35401punamtsike
Memberoi ta soovitas igasugu asju. ”pumpin ironis soovitas ühel dudel poseerimise ajal häälitseda või muud sarnast. et kui keegi selle raamatu pealkirja vene keelest eesti keelde tõlgiks oleks väga hää. mingi ”NEOFITSALNÕI BIOGRAFIA ARNOLDA”. nje ponal. aiman küll aga täpsemalt oleks vaja.
jaanuar 7, 2004 at 6:48 e.l. #35402Ott Kiivikas
MemberKa tänapäeva tippkulturismis on kasutusel väga erinevad meetodid. Kui olete vaadanud Yatesi kavasid siis üle paari seeria naljalt mees ühtegi harjutust ei teinud ja harjutusi tuli ka mitte üle kolme ja seda ühel korral nädalas. Samas võib vaadata Ruhli kava kus seeriate arvud on kolmekümne lähedal. Ni et meetodeid on seinast seina, järelikult ei peitu saladus niivõrd treeningmetoodikas kui nii erinevate meetoditega ühel ja samal laval võisteldakse. Erinevalt arnoldist ei vaeva näiteks mina pead niivõrd säärte arenemise pärast vaid biitsepsite – igal ühel on oma tugevad ja nõrgad lihasrühmad.
jaanuar 7, 2004 at 7:32 e.l. #35403punamtsike
Membervot see mulle pähe ei mahugi. mitte üle paari seeria ja 1x nädalas. kuda kuradi moodi ta niimoodi kasvab. aga jah otil on meeltult hea säär.
jaanuar 11, 2004 at 12:42 p.l. #35404ercman
Memberlausa lust lugeda kui mehed teavad, millest räägivad ja ei hakata kohe üksteist rullnoka kombel sõimama, kui ollekse eriarvamusel ühesõnaga respect, selliseid arutelusid võiks siin foorumis rohkem olla.
jõudu jaksu kõigile kangimurdjatele.
jaanuar 11, 2004 at 2:05 p.l. #35405hatebreed
MemberYates on hull keemik. Kuskil oli üleval nimekiri kõigest mis mees endale sisse ajab fucking jube rsk:D
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.