Kaugele võib jõuda?
- This topic has 6 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
j6ujunn.
-
AutorPostitused
-
juuni 24, 2009 at 12:55 p.l. #17351
j6ujunn
MemberTerv!
Mõtlesin et siis küsida,olen 21,5a.Süstemaatilst treeningut olen teinud aasta u vanuses 18-19 arensin hästi,ei ole hardgainer.Nüüd on tulnud pähe ikkagi ennast maksimaalselt hakata arendama,saada võimalikult laiaks ja tugevaks.Tahtejõudu ja rahakest naq on selle alaga tegemiseks,harrastussport siis ikkagi,kuna töö on istuv ja peret ei ole siis on võimalik pühenduda pea 100%.Raske vastata sellisele küsimusele aga mis oleks max.,tean et tulemus nõuab aega,arvestades ala ikkagi.
Tänud
juuni 24, 2009 at 12:58 p.l. #203780timo116
MemberTerv!Mõtlesin et siis küsida,olen 21,5a.Süstemaatilst treeningut olen teinud aasta u vanuses 18-19 arensin hästi,ei ole hardgainer.Nüüd on tulnud pähe ikkagi ennast maksimaalselt hakata arendama,saada võimalikult laiaks ja tugevaks.Tahtejõudu ja rahakest naq on selle alaga tegemiseks,harrastussport siis ikkagi,kuna töö on istuv ja peret ei ole siis on võimalik pühenduda pea 100%.Raske vastata sellisele küsimusele aga mis oleks max.,tean et tulemus nõuab aega,arvestades ala ikkagi.
Tänud
Tippu võid jõuda, raske töö ja järjepidevus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik oleneb ka muigugi geneetikast, kui sa ütlesid, et arenesid hästi, siis jätka samas vaimus ja küll näeb mis aeg ja raske töö toob…jõudu ja jaksu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 24, 2009 at 2:27 p.l. #203790oks
MemberPlaan jõuda kulturismi ?
Siis kõvasti tööd ja järjepidavust vaja !
juuni 24, 2009 at 2:33 p.l. #203793sass01
MemberTerv!Mõtlesin et siis küsida,olen 21,5a.Süstemaatilst treeningut olen teinud aasta u vanuses 18-19 arensin hästi,ei ole hardgainer.Nüüd on tulnud pähe ikkagi ennast maksimaalselt hakata arendama,saada võimalikult laiaks ja tugevaks.Tahtejõudu ja rahakest naq on selle alaga tegemiseks,harrastussport siis ikkagi,kuna töö on istuv ja peret ei ole siis on võimalik pühenduda pea 100%.Raske vastata sellisele küsimusele aga mis oleks max.,tean et tulemus nõuab aega,arvestades ala ikkagi.
Tänud
Väga vabalt võid tippu jõuda, sest minuteada Marek Morozov alustas ka 22a treeninguid…
juuni 24, 2009 at 2:44 p.l. #203797asdfghjkl
MemberMinu arust 100% pühenduda on vale, mistahes asjale elus.
Ma saan sellest 100% pühendumisest nii aru, et ju see asi, on siis kogu aeg peas, ja tekitab pikapeale tõenäoselt pärssivat stressi, kas siis sealtkaudu, et muud tähelepanu vajaka jäävad asjad annavad impulsi lõpuks, või muud teed pidi. Nagu ikka, alati on optimaalne reegel Gaussi kõvera keskosa sihtida, mitte kõvera äärmuses olla.
Olgu siis teemaks mis tahes. Ma arvan nii, selle 100% kohta.
Praktiliselt 100% perfektselt-korrektselt* pühenduda polegi võimalik seejuures mitte millekski ma arvan. Näiteks kui jälgid grammi- ja sekundi pealt toitumiskava, jm täpsete aspektide järgi, siis ega see pole parimat arengut andev kindlapeale, selles mõttes, et keha on must karp, mille sisse ei näe, ja olgu siis msitahes toitumiskavake või muu plaan, tulemuseks niikuinii on suuremal või vähemal määral loterii, kas sinna kasti pandud ka õigesti toimib seekord ja õige tulemuse välja pärast annab. Et kindlat parima edu valemit milleski leida ei saagi niikuinii.
Konkreetsemalt rääkides, läheksin ise treeneri juurde ja küsiks, kas ta näeb potensiaali ja kui palju. Siin nagu õigemat tegu teha ei näe hetkel.
juuni 24, 2009 at 4:22 p.l. #203818matroxx
Member100% asjale pühendumine ei tähenda seda et kõik muud asjad jääks tegemata või proovimata.
pigem mõeldakse selle all seda,et trenni tehes annab inimene endast kõik või niipalju kui suudab.samuti paneb paikka nii toitumise kui puhkamise.
inimese soorituse täiuslikus ongi täiuslik sinnamaani kus vigu või eksimusi on juba niipalju,et ei suudeta enam asja kontrollida.
tähtis on pigem see kui palju suudetakse ära teha mitte tegemata jätta…
juuni 24, 2009 at 4:43 p.l. #203821j6ujunn
Membertoitumiskava on kiivikase poolt ja ostan juurde ka toidulisasi..meeldib olla suure treeningkoormusega,tuleb kokku pea 2 trenni päevas,hommikul kerge aeroobne ja jõusaal õhtu poole,milliseid toidulisad sobivad parimaks taatumiseks??
tänud postituste eest,siiamaani fitness.ee minu lemmiksaite üleyltse
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.