Menüü kaalu alandamiseks
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Menüü kaalu alandamiseks
- This topic has 5 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
kristo1979.
-
AutorPostitused
-
aprill 1, 2011 at 10:21 e.l. #17312
Anonüümne
GuestTere.
Ma tahaks arvamusi selle menüü kohta, mida Otter soovitab teha, kaalu alandamiseks.
Tema menüü näeb ette siis põhimõtteliselt ilma süsivesikuteta toitumist. Enamus teemades ta väidab, et süsivesikud on halvad ja, et need tuleks asendada rasvaga. Samas mõnes teises teemas ta siiski väidab, et süsivesikud on olulised, kuid nendega ei tohi liialdada.
Hommikusöök: omlett singi, 40% hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Lõuna: grillkana rohelise salatiga, milles on oliiviõli
Õhtu: ahjus küpsetatud lõhe röstitud spargliga või brokkoliga.
Joo päeva jooksul 1,5-2 liitrit vedelikku.
Selles menüüs süsivesikud ju peaaegu puuduvad. Kas nii pikalt toitudes tervis halvemaks ei muutu, kui keha peaaegu üldse süsikaid ei saa?
aprill 1, 2011 at 10:57 e.l. #295508Ott Kiivikas
MemberIgal ühel oma nägamus ja nagu ma ise olen läbi proovinud teinud seda küll nii ja naapidi, siis tulemuseni võib jõuda igat moodi. Suurem küsimärk on tulemust hoida ja see ongi enamus inimestel komistuskiviks, sest ühekülgne toit või rangelt piiratud toitumist ei ole inimesed suutelised pikalt järgmina.
Mina oma koolitustel ja ka kogemustest süsivesikutele selga ei keera, tuleb lihtsalt osata oma kulutust ja tagasisöödava energia hulka adekvaatselt hinnata. Mida vähem sa liigud seda vähem vajad ka energiat. Tugevalt treenides inimene vajab süsivesikuid, vastasel juhul on treeningprotsessi keeruline läbi viia ja ka taastumisprotsesse käivitada. Olen seda omal nahal kogenud – võrratult parema enesetundega saab treenida kui on paigas sv,rasvade ja vakude suhe.
aprill 1, 2011 at 12:17 p.l. #295519ROtter
MemberTere.Ma tahaks arvamusi selle menüü kohta, mida Otter soovitab teha, kaalu alandamiseks.
Tema menüü näeb ette siis põhimõtteliselt ilma süsivesikuteta toitumist. Enamus teemades ta väidab, et süsivesikud on halvad ja, et need tuleks asendada rasvaga. Samas mõnes teises teemas ta siiski väidab, et süsivesikud on olulised, kuid nendega ei tohi liialdada.
Hommikusöök: omlett singi, 40% hapukoore, tomatite ja avokaadoga, kohv 35% vahukoorega ja ilma suhkruta
Selles menüüs süsivesikud ju peaaegu puuduvad. Kas nii pikalt toitudes tervis halvemaks ei muutu, kui keha peaaegu üldse süsikaid ei saa?
Ärge üksikuid lauseid tekstidest välja noppige, sest nii muutub tervik ja arusaamad asjadest hägustuvad.
Ühtemoodi ei saa toituda tipp-kulturist erinevatel treeningperioodidel, kestvusspordiharrastajad, massi lisavad sportlased ja ülekaalulised inimesed, kes tahavad kehakaalu vähendada. Soovitused süsivesikute tarbimise osas on erinevad nii koguste kui ka toidukordade osas. Sellepärast ei tohi internetist leitud toitumiskava kasutada enda toitumiskava koostamiseks teadmata antud menüü tagamaid.
Mis ülevalpool mainitud menüüsse puutub, siis ei ole ta tõesti ette nähtud kõikidele inimestele pikaajaliseks järgimiseks.
Aga aitäh, et teema tõstatasite. Me oleme foorumis kogu aeg sellest kirjutanud, et ärge kasutage teistele inimestele koostatud toitumiskavu, sest nad on individuaalselt sellele isikule koostatud ja mõju teie soovitud tulemustele võib olla vastupidine.
aprill 1, 2011 at 2:59 p.l. #295542vrsm
MemberTere.Ma tahaks arvamusi selle menüü kohta, mida Otter soovitab teha, kaalu alandamiseks.
pisut offtopic küll, aga kas 40% hapukoor on tõesti kuskil saadaval?
aprill 1, 2011 at 3:30 p.l. #295549ROtter
Memberpisut offtopic küll, aga kas 40% hapukoor on tõesti kuskil saadaval?Momendil ei tea, aga Maximas oli.
aprill 1, 2011 at 3:58 p.l. #295551kristo1979
Memberma olen ka maximas näinud kunagi, päris paks võib olla.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.