Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta
Avaleht » Forums » Tehniline Info » Fitness.ee » Fitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine mul endiselt ei tööta
- This topic has 12 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
Bulletproof.
-
AutorPostitused
-
juuni 19, 2009 at 9:51 e.l. #17286
AlanBStard
ModeratorFitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine endiselt ei tööta mul.
See on mingi aasta juba nii olnud vist.
Osa moodulite skriptid ei armasta ülakoma mu kasutajanimes vbl.
juuni 19, 2009 at 10:23 e.l. #203167Goleteral
Member+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..
juuni 19, 2009 at 11:00 e.l. #203171Indrek Viska
Member+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..Rebane saabub tagasi 25 juunil, siis kindlasti vaatab üle, milles küsimus.
Palun vaata üle oma settingud äkki annab sealt kuidagi järjele saada, sest enamustel töötab.
Vabandame,
Fitness.ee
juuni 19, 2009 at 2:47 p.l. #203236hirmusmees
Member+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..vastab tõele
juuni 19, 2009 at 3:10 p.l. #203240AlanBStard
Moderator+ Kogu fitness.ee portaali linkide süsteem on omamoodi vigane, mõned lingid vajavad 2x vajutamist(Avad esimese korra – avaneb fitness.ee avaleht, vajutad uuesti lingile avaneb lingi õige sisu..)..See on feature — esilehe reklaam.
juuni 19, 2009 at 4:33 p.l. #203260L6viLeo
MemberMul on see jama, et ma ei näe enamjaolt foorumite pealkirju esilehel.
juuni 19, 2009 at 4:35 p.l. #203261rinaldo
MemberMul avaneb tihti ainult pool avalahte. Vahel jookseb ka avaleht kinni nii, et foorumisse läbi avalehe linkide ei saa.
juuni 19, 2009 at 6:42 p.l. #203285L6viLeo
MemberKrt ja mina olen mingi pool aastat juba mõelnud, et ma ei näe foorumi pealkirju oma aegalse interneti ühenduse pärast
juuni 19, 2009 at 7:07 p.l. #203287Alexander Andrusenko
ModeratorSee linkide probleem (et 2x vajutada tuleb) on ammu teada, aga seda ei ole võimalik olnud parandada, nagu ma aru sain. Lähimal ajal vist olukorra paranemist oodata ei ole.
juuni 19, 2009 at 7:35 p.l. #203289ants16
MemberSee linkide probleem (et 2x vajutada tuleb) on ammu teada, aga seda ei ole võimalik olnud parandada, nagu ma aru sain. Lähimal ajal vist olukorra paranemist oodata ei ole.Kui see “link” avaneb uues aknas, siis pange lihtsalt “back” ning olete õige artikli juures.
juuni 19, 2009 at 8:06 p.l. #203295rait83
MemberMul avaneb tihti ainult pool avalahte. Vahel jookseb ka avaleht kinni nii, et foorumisse läbi avalehe linkide ei saa.sama siin…
juuni 22, 2009 at 7:06 e.l. #203510Rebane
KeymasterLuban käsi südamel, et lähiajal on oodata parandust antud probleemide suhtes.
Mis puutub ainult poole lehe loadimist või foorumi pealkirjade mittekuvamist – proovige uuendada internetilehitsejaid või kasutada teist encodingut.
Olen korduvalt proovinud erinevate internetilehitsejate pimesiinstalleeringuid ning need jooksevad kõik ilusasti ja probleemideta.
Mis puutub foorumi teemade mitte avamise peale (tõenäoliselt siis avatakse, aga loadib hiiglama kaua), siis viimasel ajal näitab server kummalist koormust – uurin järgi, mis on pudelikael ja kõrvaldan selle.
juuni 22, 2009 at 3:39 p.l. #203597Bulletproof
MemberFitness Rate ja esilehe artiklite kommenteerimine endiselt ei tööta mul.sama siin. a topelt klõpsu ei ole veel täheldanud, et vaja läheks….
AutorPostitusedViewing 13 posts - 1 through 13 (of 13 total)- You must be logged in to reply to this topic.