Skip to main content

Toitumine (vaja kaalust maha võtta samas kasvatada kõhulihast ja rinda.Probleem)

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » Toitumine (vaja kaalust maha võtta samas kasvatada kõhulihast ja rinda.Probleem)

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    Ujuja
    Member

Vajan soovitusi teadjatelt õigeks toitumiseks.

Eesmärke on hetkel 2

Esimene eesmärk Kõhulihased välja (see nagu pioriteet nr 1 arvan)

Olen varem teinud kõhulihaseid kuskil pool aastat regulaarselt kuid nüüd oli kuskil aastake pausi ja alles nyyd alustasin uuesti.

Teine eesmärk rinnalihas suuremaks.

Kui lähen dieedile sis ju pole millest rinnalihas kasvaks või on?(rohkem valgu shake aitab?Et ennem rinnalihastele harjutuste tegemist?)

Millise toitumise peaks valima?

Hetkel toitun umbes 3 – 4korda päevas.

1 kord on hommikul ennem tööle minekut(umbes kell 06:30, maisi helbed jogurtiga.See läheb üxluiseks millega asendada?Kohupiimaga?Praemuna ehk omleti näol?)

2 kord on tööl lõunal pausil (PS! lõunad on iga päev töö iseloomu tõttu kahjuks erinevatel aegadel aga üld juhul kella 13:00 ajal)

3 kord on peale ujumas käimist.Tulles ujumast on söögi isu suur.Üritan suure nälja kustutada maisihelbed ja jogurt.

Peale seda miski 30 minutit hiljem teen viimase söögi.Supp või praad.

See mu toitumine hetkel.

Olen 99,9% kindel et mu toitumine on vale soovides seda esimest mainitud eesmärki.

Lõunad tööjuures on 30 minutit.Päevapeale on mul kuskil kaks 15 minutilist pausi, aga eks aeg ajalt saan ka lisa.

Töö on istuv.(arvutid ja kõik nendega seonduv: milleks miski error tuli mida teha et enam ei tuleks jne jne).

Ujuma jõuan tavaliselt kella 5 aeg õhtul.(kuid ka see pole alati nii sest kuus 1 kord on ka tobe öö vahetus).

Ma pole üldse harjunud hommikul sööma.(pole lihtsalt erilist isu ja deem mulle meeldib magada).

Olen üritanud viia oma õhtust magama minemist varajasemaks sis pole raske ka hommikul varem ärgata.Aga isu ikka hommikul eriti pole.

Kas peaks sundima ja sööma?

Ise mõtlesin et süüa hommikul ala oma maisi helbeid jogurtiga.Sis jõudes tööle paari tunni möödudes süüa miski banaan või õun ja näiteks miski valgu jook(need pulbrid mida müüakse.Neid annab ju veega või piimaga segada).

Sis paar tundi hiljem juba lõuna.Sis syya kaasa tehtud toit.(aga mis see olema peaks mis toiduaineid kindlasti vältida?)

Ja peale lõunat paar tundi hiljem taas üx valgu shake.

Sis juba tööpäev läbi ja ujuma ja peale seda taas ntx helbed jogurtiga?

Palun soovitage.

Mis toiduained peaks olema kindlasti olemas?Ja millise toidukorra aeg mida süüa?

Mis toidulisandeid soovitate et saavutada maximaalselt effektiivne tulemus.

Toiduainete puhul oskate / viitsite soovitada: tootaja nimi ja mis toode?

Pole ennem poes käinud vaadates pakkidelt et mida kui palju on ja ei oska eriti orjenteeruda.

Kas ja mis valgupulbrit kasutada?

Mis toidulisandeid veel kasutada?(kreatiin etc?)

Ette tänades Ujuja

Capricorn
    Member

Toitumiskava ei taha tellida spetsialisti käest? Kava koostaja kindlasti oskaks/viitsiks ka vastata kõigile su küsimustele. Peale selle mida süüa, on veelgi tähtsam, et kui palju süüa. See sõltub sinu vanusest, pikkusest, kehakaalust…

Ujuja
    Member

Toitumiskava ei taha tellida spetsialisti käest? Kava koostaja kindlasti oskaks/viitsiks ka vastata kõigile su küsimustele. Peale selle mida süüa, on veelgi tähtsam, et kui palju süüa. See sõltub sinu vanusest, pikkusest, kehakaalust…

Äsja tuli auto remondist ja sinna läks korralik summa.Palgapäevani on veel aega.Rahad enamus kinni.Näpud põhjs hetkel:D

Seega ei saa tellida hetkel.Ei taht aga oodata palgapäevani.(pool kuud ju veel).

PumaZ
    Member

Äsja tuli auto remondist ja sinna läks korralik summa.Palgapäevani on veel aega.Rahad enamus kinni.Näpud põhjs hetkel:D

Seega ei saa tellida hetkel.Ei taht aga oodata palgapäevani.(pool kuud ju veel).

Toitumine on ikka sul päris mööda :/.

Ujuja
    Member

Toitumine on ikka sul päris mööda :/.

Su kommentaar oli mulle abiks.

asdfghjkl
    Member

Tundub, et eelistad kiirelt toidu valmistamist, ala võtta kiire jogurtipakk külmikust ja ära juua.

See laiskus pole hea.

Lunchi ajal tööjuures jah võiks minna süia sööklas mida iganes, kui eesmärgid väga kõrged pole.

Aga kodus hommikul ja õhtul võiks laiskust ikka vähem olla ja miskit sooja ise söögiks sepistada, mis toidu nime väärikiks.

Jogurtis on suhkru ja piimavalgu koks, piim on nagu toidu nime väärt küll, suhkur aga mitte, kui nii radikaalselt öelda, palju seal suhkrut on kas pool klaasi või?

Trenni eesmärkide kohta soovitakski siis teha kahte harjutust, ühte rinnale ja teist kõhule, rohkem harjutusi pole vaja, lihas-toonuse andmiseks.

Aga kõht ja rind hakkab joonistuma siis ja ainult siis, kui rasva% on normis, st, et sööd mõõdukalt ja laiskust toidu valmistamisel on vähem. Rinna kasvatamiseks oleks vaja kangi, rinna toonuses hoidmiseks oleks vaja kätekõverdusi, kõhu jaoks piisab kodusest treeningust.

Pigem pole küsimus mida süia, vaid kui palju süia ühes toidukorras- söö niipalju, et tugevat täiskõhutunnet ei tekiks, liitrist jogurtist mul näiteks tekib.

See kuidas toitu kombieerida, on päris keerukas, ja praktikas raskelt teostatav, seega võiks lihtsalt jälgida, et ühe annusega üle ei sööks. See peaks juba efekti andma.

Ujuja
    Member

Tundub, et eelistad kiirelt toidu valmistamist, ala võtta kiire jogurtipakk külmikust ja ära juua.

See laiskus pole hea.

Lunchi ajal tööjuures jah võiks minna süia sööklas mida iganes, kui eesmärgid väga kõrged pole.

Aga kodus hommikul ja õhtul võiks laiskust ikka vähem olla ja miskit sooja ise söögiks sepistada, mis toidu nime väärikiks.

Jogurtis on suhkru ja piimavalgu koks, piim on nagu toidu nime väärt küll, suhkur aga mitte, kui nii radikaalselt öelda, palju seal suhkrut on kas pool klaasi või?

Trenni eesmärkide kohta soovitakski siis teha kahte harjutust, ühte rinnale ja teist kõhule, rohkem harjutusi pole vaja, lihas-toonuse andmiseks.

Aga kõht ja rind hakkab joonistuma siis ja ainult siis, kui rasva% on normis, st, et sööd mõõdukalt ja laiskust toidu valmistamisel on vähem. Rinna kasvatamiseks oleks vaja kangi, rinna toonuses hoidmiseks oleks vaja kätekõverdusi, kõhu jaoks piisab kodusest treeningust.

Pigem pole küsimus mida süia, vaid kui palju süia ühes toidukorras- söö niipalju, et tugevat täiskõhutunnet ei tekiks, liitrist jogurtist mul näiteks tekib.

See kuidas toitu kombieerida, on päris keerukas, ja praktikas raskelt teostatav, seega võiks lihtsalt jälgida, et ühe annusega üle ei sööks. See peaks juba efekti andma.

Ma tänan asjaliku info eest.

Seega pean jah laiskusest lahti saama õhtul varem magama hommikul sis ka võimeline varem ärkama.

Spagetid, makaronid, kartulid ja muu säärane on ok süüa?(mul tuttav endine treener ta ajas yldse sellist juttu et unustada ära need jahutooted kartul ja muu säärane).

Ja kui menüüst hakkasin välja arvama toiduaineid nagu makaronid, spagetid, tatar, kartul jäi alles vaid riis.

Riis mida ma tglt eriti ei söö, kuid suudan siiski süüa.

Aga kuidas on nende vahepealsete paladega?

Olen juba sellest kombest suht ruttu lahti saanud et hommikul midagi ei söö, päeval kaa mitte vaid alles siis kui õhtul koju jõudsin ja sis suurem ja rohkem.

Ok aga nyd ma magama hommikul vaja 6 ülesse tõusta.

krut949
    Member

Ma tänan asjaliku info eest.

Seega pean jah laiskusest lahti saama õhtul varem magama hommikul sis ka võimeline varem ärkama.

Spagetid, makaronid, kartulid ja muu säärane on ok süüa?(mul tuttav endine treener ta ajas yldse sellist juttu et unustada ära need jahutooted kartul ja muu säärane).

Ja kui menüüst hakkasin välja arvama toiduaineid nagu makaronid, spagetid, tatar, kartul jäi alles vaid riis.

Riis mida ma tglt eriti ei söö, kuid suudan siiski süüa.

Aga kuidas on nende vahepealsete paladega?

Olen juba sellest kombest suht ruttu lahti saanud et hommikul midagi ei söö, päeval kaa mitte vaid alles siis kui õhtul koju jõudsin ja sis suurem ja rohkem.

Ok aga nyd ma magama hommikul vaja 6 ülesse tõusta.

Miks tatra peaks ära jätma? hommikul söö putru ja mune sealhulgas justnimelt tatraputru või tatrahelbeputru, teeb kõhu korralikult täis ning seedub pikemalt (aeglaselt seeduv süsivesik) vahepalaks näiteks kodujuust ja tuunikala.

ning kui tahad tulemusi, siis soovitan soojalt minna varem magama, kui pead 6 tõusma. 5 tundi uneaega on liialt vähe. peaksd sihtima sinna 8 tunni kanti.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.