Skip to main content

suveks trimmi

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » suveks trimmi

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Autor
    Postitused
    eerik110
    Member

Tere mul selline küsimus,et ma olen läinud selle suure talvega veits paksuks ja väike kõht ees.Ma hakkasin hiljuti tegema trenni.

Mu trenn koosneb sellest,et ma ärkan söön natuke vaatan päeva uudisd läbi ja siis lähen jooksma,jooksen umbes 5-7km peale jooksu veits kosun

siis teen kätele natuke trenni ja siis kõhule kas mu trenni tegemise järjestus on õige või vale ja kui palju mul sellega aega läheb et saab tulemusi näha .

Äitäh.

kalmer87
    Member

Tulemuste nägemiseks kulub tavaliselt kuskil 3 nädalat. Kaalupeal võivad numbrid ka kiiremini kukkuma hakata. Oleneb muidugi ka toitumisest. Vaevalt lisakilod ainult vähesest füüsilisest aktiivsusest tingitud on, enamikel juhtudel lisandub sellele ka ebatervislikud toitumisharjumused ja/või alkoholi liigtarbimine jne. Kui kõike seda arvestad siis on okei. 5-7km on normaalne. Kõhulihaseid, kätekõverdusi peale jooksu teha on ka väga hea. Võid ju ka enne jooksu proovida aga ma arvan, et olulist vahet sel ei tohiks olla. Tee trenni vähemalt 3x nädalas. Küll suveks vormi saad.

Edu!

Bulletproof
    Member

Tere mul selline küsimus,et ma olen läinud selle suure talvega veits paksuks ja väike kõht ees.Ma hakkasin hiljuti tegema trenni.

Mu trenn koosneb sellest,et ma ärkan söön natuke vaatan päeva uudisd läbi ja siis lähen jooksma,jooksen umbes 5-7km peale jooksu veits kosun

siis teen kätele natuke trenni ja siis kõhule kas mu trenni tegemise järjestus on õige või vale ja kui palju mul sellega aega läheb et saab tulemusi näha .

Äitäh.

Distants on OK. Kui suudad aeroobset 3-4 nädalas teha, siis peaks tulemusi varsti näha olema. Tähtis on järjepidevus ja veel tähtsam on toitumine.

priit002
    Member

Sa kindlasti ju unustasid kirjutada, et sa peale hommikusi uudiseid teed kerge jooksusoenduse ja enne kätekõverdusi mõned käte ja kereringid?Soojenduse tähtsust ei alahinda ma arvan siin ükski tõsine treenija,sest pole midagi nõmedamat kui rahmeldades äratõmmatud/rebestatud lihas.

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.