Skip to main content

Erinevad valgud, Na-K tasakaal ja muud…

Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Erinevad valgud, Na-K tasakaal ja muud…

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • Autor
    Postitused
    Aile
    Member

Panene teile tutvumiseks intervjuu Layne Nortoniga

tema kodukas…

Varuge aega…

asdfghjkl
    Member

Whey’ ja leutsiin-i teema.

Ja võistlus-eelne na/k teema.

Aile
    Member

Whey’ ja leutsiin-i teema.

Ja võistlus-eelne na/k teema.

…ja m6te oli?

asdfghjkl
    Member

…ja m6te oli?
    rinaldo
    Member

Kui ma raadiosaatest õigesti aru sain, siis väideti, et muna ja vadakuvalk on parimad proteiinisünteesi kiirendajad. Nisu ja sojavalk ei pidavat aga üldse proteiinisünteesi kiirendama.

Aile
    Member

Minu mõte osaliselt oli see, et näidata, et keegigi seda linki kuulas.

Valgu teema suhtes oli uuring veel korralikult teostamata ja juba väideti midagi ennatlikult nagu aru sain, aga see pole oluline, jutt oli ikka nagu igalpool olnud, et Whey valk parim.

Aminohape Leutsiin aga üks tõhusaim, sellest ka juttu olnud igalpool, nimetatakse toda leu’d isegi “geeniaktivaatoriks” mõnes tootes minu mäletamist mööda.

Soovitan.

Kui selliseid asju eriti ei kuulata, siis kaob kahjuks 2ra m6te neid siia yles riputada.

Aile
    Member

Kui ma raadiosaatest õigesti aru sain, siis väideti, et muna ja vadakuvalk on parimad proteiinisünteesi kiirendajad. Nisu ja sojavalk ei pidavat aga üldse proteiinisünteesi kiirendama.

…toonitati, et maailm ei ole must ja valge. Kuula uuesti. Samas, haakub ikka see, millega juba eelnevalt kogemus on olnud ja mida juba eelnevalt on kuuldud.

Ma usun, et v6istlejatele on see huvitavam materjal, kui j6usaali tavategijatele.

Viewing 7 posts - 1 through 7 (of 7 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.