Päevane kalori vajadus.
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Päevane kalori vajadus.
- This topic has 39 replies, 14 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
R.Tamm.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2009 at 3:00 p.l. #17213
NatalieKelly
MemberTere.
MA olen 161cm, 46kg, Jooksen 3-4 korda nädalas:D Kas mu päevane kalori vajadus on 14oo kcal.?
Eesmärk kõht trimmi ??
Toitumine on praegu selline:
Hommik:Kaks viilu rukkileiba, 3 krabipulka, paar viilu kurki
Vahepala:1 õun, 1 tass keefiri 2,5 %
Lõuna:Kalapalli konserv , kaks viilu täisteraleiba.
Vahepala:1 viil täistera leiba 20% juustuga peale tomat ja kõrvale tass aplesini mahla.
Õhtusöök:Rosinakohupiim koos 20% hapukoorega.
juuni 15, 2009 at 3:46 p.l. #202278daemonium
MemberTere.MA olen 161cm, 46kg, Jooksen 3-4 korda nädalas:D Kas mu päevane kalori vajadus on 14oo kcal.?
Eesmärk kõht trimmi ??
Vahepala:1 viil täistera leiba 20% juustuga peale tomat ja kõrvale tass aplesini mahla.
Su BAV on ~1300kcal ja sa kavatsed oma kaloraazhi viia pea samaks …
Rasvad praktiliselt menüüst välja roogitud.Kuidas sa süsivesikute abil rasvaprotsenti vähendada kavatsed?
Näljutades?
Äkki saad üle oma rasvadefoobiast ja hakkad normaalselt toituma,enne kui tervisele matsu paned?
Mismoodi sa oma eesmärki tahad saavutada rasvadest hoidudes?Või taotledki lihastest vabanemist?
Kle,ole hea ja telli toitumiskava,enne kui endale mingi käki keerad.
No ei tule sul see kava koostamine kohe üldse välja …
foobia vist segab …,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 4:09 p.l. #202283LB
Memberkas ma eksin või on see mingi 5 sama teema sinu poolt ? kas siiani pole keegi aidanud siis või mis toimub?
juuni 15, 2009 at 5:07 p.l. #202289NatalieKelly
MemberNojh:D..
Mul on rasvad menüüs olemas, hapukoor,keefir, jogurt , kala, piim, kohuke, kohupiim, pähklid , kalamaksaõli, oliiviõli,muna.
juuni 15, 2009 at 5:16 p.l. #202290moosese10k2sku
MemberSööd küll imevähe selle kava järgi. Toitu nagu iseenesest siin eriti polegi.
Peale selle 161 ja 46 kg on ju väga kena kaal vb võiks mõni kilo isegi juures olla.
juuni 15, 2009 at 5:20 p.l. #202292Samakamees
MemberMõnda aega peale sellist toitumist tuleb sul selline magusaisu , et sa sööd ennast ogaraks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 5:25 p.l. #202293NatalieKelly
MemberMõnda aega peale sellist toitumist tuleb sul selline magusaisu , et sa sööd ennast ogaraks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ooojaaa:D
On tulnud,.ja kus ma olen puginud:d Kõht oli pärast nii täis ja raske olla:D
juuni 15, 2009 at 5:31 p.l. #202295NatalieKelly
MemberKuidas oleks sellise toitumiskavaga:
Hommikusöök. 100 g kaerahelbe putru koos 200ml piimaga. ning 5tk musta ploomi.
Vahepala: 200ml topsikohipiima, koos 1 õunaga.
Lõunasöök: 125g makarone koos aedviljadega ning tuunikalaga 175g
Vahepala:100g oad tomatikastmes. või 50 g mandleid
Lõuna: Rosinatega kohupiim 250g koos hapukoorega 20% .
MIda võiks asendada või juurte panna või ära võtta???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 6:00 p.l. #202300R.Tamm
MemberKuidas oleks sellise toitumiskavaga:Hommikusöök. 100 g kaerahelbe putru koos 200ml piimaga. ning 5tk musta ploomi.
Vahepala: 200ml topsikohipiima, koos 1 õunaga.
Lõunasöök: 125g makarone koos aedviljadega ning tuunikalaga 175g
Vahepala:100g oad tomatikastmes. või 50 g mandleid
Lõuna: Rosinatega kohupiim 250g koos hapukoorega 20% .
MIda võiks asendada või juurte panna või ära võtta???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Hommikusöögile lisa rasvast (hapukoor, peekon, avokaado, kookos) ja valku (muna; sisaldab ka häid rasvu).
Makaronid jäta menüüst välja. Kui sojaoad, siis neid pole vaja.
Viimane toidukord (ilmselt pidasid silmas õhtusööki) lisa süsivesikuid, nt kaerahelbeputru. Võid kohupiima asemel nt liha või kala süüa (päeval juba kohupiim menüüs). Et oleks mitmekesisem, söö hommikul kaerahelbepudru asemel nt tatraputru.
Toidukordades üldiselt võiks rohkem nn. värsket olla (kurk, tomat, võilillelehed
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Vahepalad pole tegelikult vajalikud. 3-4 toidukorrast piisab.
Üldpilt võiks olla selline, et täisväärtuslikku valku kogu päeva lõikes, rasvu päeva alguses rohkem, lõpus vähem; süsivesikutega vastupidi.
juuni 15, 2009 at 6:03 p.l. #202301xintoc
Member46 kg on päris vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 6:15 p.l. #202302undisputed
MemberTere.MA olen 161cm, 46kg, Jooksen 3-4 korda nädalas:D Kas mu päevane kalori vajadus on 14oo kcal.?
Eesmärk kõht trimmi ??
Oppppppppaaaa, mul kass sööb ka kuskil sama palju päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 7:07 p.l. #202319NatalieKelly
MemberOppppppppaaaa, mul kass sööb ka kuskil sama palju päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mulle ei lähe lihtsalt rohkem sisse
juuni 15, 2009 at 7:10 p.l. #202320NatalieKelly
MemberHommikusöögile lisa rasvast (hapukoor, peekon, avokaado, kookos) ja valku (muna; sisaldab ka häid rasvu).Makaronid jäta menüüst välja. Kui sojaoad, siis neid pole vaja.
Viimane toidukord (ilmselt pidasid silmas õhtusööki) lisa süsivesikuid, nt kaerahelbeputru. Võid kohupiima asemel nt liha või kala süüa (päeval juba kohupiim menüüs). Et oleks mitmekesisem, söö hommikul kaerahelbepudru asemel nt tatraputru.
Toidukordades üldiselt võiks rohkem nn. värsket olla (kurk, tomat, võilillelehed
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>). Vahepalad pole tegelikult vajalikud. 3-4 toidukorrast piisab.
Üldpilt võiks olla selline, et täisväärtuslikku valku kogu päeva lõikes, rasvu päeva alguses rohkem, lõpus vähem; süsivesikutega vastupidi.
Ohh ma sain palju targemaks:D
.
Aga kas ma peaks kartuli ka menüüst välja jätma?
juuni 15, 2009 at 7:19 p.l. #202324daemonium
MemberOhh ma sain palju targemaks:D.
Aga kas ma peaks kartuli ka menüüst välja jätma?
Mina jätaks.
juuni 15, 2009 at 7:28 p.l. #202327NatalieKelly
MemberMina jätaks.ohhh jeerum ..mulle nii maitseb see..ning makaron.:Mhhhh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui tahan tervislikult ja kõhult pekki ära saada, et ilus lame oleks.. siis jätan ära..
aga võin süüa siis tatart, pruuni riisi, kaerahelbeid, müslit, puuvilju, juurvilju, kompotis puuvilju(mhh maitsvad). Need ongi siis süsivesiku toidud menüüüs:D
Mitmekesine tõesti:D
See saab olema raske..
Ehk oskate veel soovitada mingeid kasulikke süsivesikuid:D???
Valgu suur osapool on siis hommikul ja süsivesiku õhtul(mitte väga suur aga ikkagi)Jestas ma vist sain midagi valesti aru, sest ma lugesin, et suur süsovesiku osapool on ikkagi hommikul ja valgu õhtul ja millal siis rasvU??
Kes viidiks ühe näite koostada, saAKs rohkem aimu???
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aitäääh..
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.