Skip to main content

max. raskuse surumine

Avaleht » Forums » Treening » Algajad » max. raskuse surumine

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
    prd
    Member

terv, mul selline küsimus, kui proovida rinnalt surumise max. raskust, siis umbes mis protsendiga eelmisest max raskusest tuleks sooja teha?

mitu kordust? mis protsendiga mitu seeriat jne?

ise ei leia kuidagi seda õiget, küll väsitab liiga ära või siis ei saa üldse soojaks…

abi palun

taliindrek
    Member

terv, mul selline küsimus, kui proovida rinnalt surumise max. raskust, siis umbes mis protsendiga eelmisest max raskusest tuleks sooja teha?

mitu kordust? mis protsendiga mitu seeriat jne?

ise ei leia kuidagi seda õiget, küll väsitab liiga ära või siis ei saa üldse soojaks…

abi palun

Kas sa mõtled see raskus, mis on hetkel sinu max, et kui palju võtta sellest raskusest maha, et sooja teha? Kui mina õieti aru saan, siis piltilikult öeldes: nt sinu max on 100 ning, et proovida uut max peaksid tegema selleks 50 sooja?! Mina saan nii aru…

Roio
    Member

Tee mõnda aeroobset harjutust. Jalgrattaga ~10min või siis sõudmist umbes sama kaua, aga mitte nii suure raskusega, et ära väsitab.

Venitada tuleks ka kindlasti korralikult, mina läksin külmalt proovima maksimumi ükskord ja tulemuseks oli rebend.

naissfeiss
    Member
    renku
    Member

Kui tahad suruda 100, siis võiksid teha näiteks 20ga 10se seeria, 40ga kuuese, 60ga paar korda, 70-80ga 1 kordust ja siis rekordit. Mina teen umbes sellise suhtega.

Aga kuna teema on sarnane siis kuidas oskate te mind aidata. Ma teen trennis tavaliselt 90’a 10’seid seeriaid või siis 100’a 6’seid aga mu rekord ja 110 ja rohkem üles ei tule. Minu jaoks on see absurdne ning ma ei oska midagi teha ka.

renku
    Member

Aga kuna teema on sarnane siis kuidas oskate te mind aidata. Ma teen trennis tavaliselt 90’a 10’seid seeriaid või siis 100’a 6’seid aga mu rekord ja 110 ja rohkem üles ei tule. Minu jaoks on see absurdne ning ma ei oska midagi teha ka.

Arvetsades tulemusi 90 ja 100 ga surumisel võiks su max rekord olla kusagil 130 kandis. See tähendab vaid seda, et kui on eesmärk 1 kordusmaksimum suruda, siis tuleb ka seda harjutada- tee paar nädalat kordusi 4-6, paar nädalat 2-3 (nii suure raskusega kui jõuad) ja proovi siis maksimumi uuesti. Usun, et asi muutub.

Arvetsades tulemusi 90 ja 100 ga surumisel võiks su max rekord olla kusagil 130 kandis. See tähendab vaid seda, et kui on eesmärk 1 kordusmaksimum suruda, siis tuleb ka seda harjutada- tee paar nädalat kordusi 4-6, paar nädalat 2-3 (nii suure raskusega kui jõuad) ja proovi siis maksimumi uuesti. Usun, et asi muutub.

Selge, teen seda. Aitäh.

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.