Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks!
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Kõige intensiivsem kõhulihaste treening ja toitumine selle jaoks!
- This topic has 13 replies, 8 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
lightning.
-
AutorPostitused
-
juuni 15, 2009 at 9:30 e.l. #17125
lightning
MemberSoov oleks midagi sellisest natuke lahjemat saavutada
. Tavalise üles ja alla kõhulihaste harjutusega naljalt vist selliseid ei saa
Suveks oli soov saada normaalsed kõhulihased ja tõsta 5 kilo rohkem oma kehakaalust, nüüd on see kõik käes.
Tahaks hakata kõhulihaseid intensiivsemalt treenima.Kas kellegil mingit kava ei ole pakkuda?Ja kuidas on toitumisega kui tahad kõhulihaseid arendada?
Ma olen midagi kuulnud ka külje kõhulihastest, mis lugu nendega on
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.
Pean veel mainima et mu jõusaalis on ainult 1 kõhulihaste jaoks mõeldud masin (Ab beach bench) või mis iganes see olema peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja siis veel lõuatõmbamis toru.juuni 15, 2009 at 9:42 e.l. #202224rinaldo
MemberRasvaprotsenti saab vähendada vaid siis, kui kulutad energiat rohkem kui sisse sööd. Kõhulihaste harjutustega saad küll tugevad kõhulihased, kuid rasvapõletus on pea olematu.
juuni 15, 2009 at 9:53 e.l. #202226lightning
MemberPmts kui tahad suuri ja tugevaid kõhulihaseid pead palju sööma , siis lihas kasvab ja siis kui on parajad kõhulihased käes hakkad rasva põletama?
On mul mingis osas õigus?
juuni 15, 2009 at 10:21 e.l. #202232Sõlm
MemberPmts kui tahad suuri ja tugevaid kõhulihaseid pead palju sööma , siis lihas kasvab ja siis kui on parajad kõhulihased käes hakkad rasva põletama?On mul mingis osas õigus?
Nii see asi käib, jah. Tasuks vaid jälgida, et massi kasvatades ülemäära suureks oma rasvaprotsenti ei aja, nii on sellest kergem vabaneda hiljem. Rasvaprotsenti vähendades tuleb olla ettevaatlik, et lihasmassi kadu liiga suur ei oleks, selleks kulub hea toitumiskava marjaks ära.
juuni 15, 2009 at 11:00 e.l. #202239lightning
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi nüüd mingeid harjutusi või seeriaid ei julgeks pakkuda?juuni 15, 2009 at 12:27 p.l. #202247ROtter
MemberTänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Keegi nüüd mingeid harjutusi või seeriaid ei julgeks pakkuda?http://www.fitness.ee/lehed/tooriistad/har…k/koht/120.html
Nõrkemiseni.
juuni 15, 2009 at 3:28 p.l. #202272tereummikust
MemberSuveks oli soov saada normaalsed kõhulihased ja tõsta 5 kilo rohkem oma kehakaalust, nüüd on see kõik käes.Tahaks hakata kõhulihaseid intensiivsemalt treenima.Kas kellegil mingit kava ei ole pakkuda?Ja kuidas on toitumisega kui tahad kõhulihaseid arendada?
Pean veel mainima et mu jõusaalis on ainult 1 kõhulihaste jaoks mõeldud masin (Ab beach bench) või mis iganes see olema peaks
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ja siis veel lõuatõmbamis toru.Kardan, et selleks suveks sa oma kõhulihaseid küll enam rasva alt välja ei saa, selle peale oleks pidanud mõtlema hakkama mitu kuud tagasi. Selle eest on sul rohkem kui enam aega, et järgmiseks aastaks korralik sicpack välja töötada!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 15, 2009 at 8:47 p.l. #202369PumaZ
MemberNende telturu reklaamide kus sulle lubatakse suuri kõhulihaseid selle taga on alati mitte see hajrutuste kasset/kõhulihatsemasin vaid toitumiskava mille sa saad samuti kaasa.
juuni 15, 2009 at 8:59 p.l. #202373JamesC
MemberTehtud, jõudsin kuidagi arvuti taha istuma, edasi ma ei tea mis ma teen…
juuni 16, 2009 at 5:49 e.l. #202414ROtter
MemberTehtud, jõudsin kuidagi arvuti taha istuma, edasi ma ei tea mis ma teen…Kui oled ära taastunud, siis tee jälle nõrkemiseni ja veel +1 kordus.
juuni 16, 2009 at 10:08 e.l. #202501lightning
MemberVäga tore harjutus tundub, aga kaldpinna pinki pole mul jõusaalis. Mingeid toredaid harjutusi veel pakkuda?
Ja miks ma ei saaks selleks suveks normaalse 6 packi ?Mul pmts natuke rasva ainult kulutada vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 16, 2009 at 11:45 e.l. #202517tereummikust
MemberVäga tore harjutus tundub, aga kaldpinna pinki pole mul jõusaalis. Mingeid toredaid harjutusi veel pakkuda?Ja miks ma ei saaks selleks suveks normaalse 6 packi ?Mul pmts natuke rasva ainult kulutada vaja
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Arvestades sellega, et rannailmad on tavaliselt juulis. Loodad 2 nädalaga piisavalt rasva põletada w? Jõudu!
juuni 16, 2009 at 12:22 p.l. #202527L6viLeo
MemberNende telturu reklaamide kus sulle lubatakse suuri kõhulihaseid selle taga on alati mitte see hajrutuste kasset/kõhulihatsemasin vaid toitumiskava mille sa saad samuti kaasa.Ausalt öeldes see teleturu kraam on puhas jama. ja veel vähem usaldaksin ma neid kassete ja toitumis kavasid, mis sealt saab.
Iga toitumiskava ei sobi kõigile ju. Sa võid sinna panna nimekrija soovitustega, aga mitte toitumiskava
juuni 17, 2009 at 7:27 e.l. #202695lightning
MemberArvestades sellega, et rannailmad on tavaliselt juulis. Loodad 2 nädalaga piisavalt rasva põletada w? Jõudu!Kes rääkis rannailmadest? Ega mul rasva nii kohutavalt palju ka pole et ma selle sisse ära upuks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Natuke kõhukest vaikselt maha selle suvega, siis sügisel natuke rohkem sööma jälle ,et lihas kasvaks.
Ja selle peale peaks ka mõtlema et ma 15, ma arvan et mul see rasv peaks kuluma kiiremini kui täiskasvanutel

-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.