Ma olen söönud 3päeva järjest magusat!!!Mida teha??:D
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Ma olen söönud 3päeva järjest magusat!!!Mida teha??:D
- This topic has 10 replies, 6 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Liina90.
-
AutorPostitused
-
juuni 8, 2009 at 5:14 p.l. #17112
Liina90
MemberKuidas saada lahti nendest kaloritest, ma täiega kahetsen ..Muidu olen toitunud väga tervislikult ja korrapäraselt, aga korra magusasse ampsu sain läks lahti..Ma kardan ,et kõik läksid kõhtu ja sealt ladestusid rasvaks ja mu ümbermõõt on suurenenud??
Mida teha!!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas need kolm päeva mõjuvad või mitte??
juuni 8, 2009 at 5:17 p.l. #200907moosese10k2sku
MemberSul pole muud midagi vaja teha kui hakata oma tervisliku toitumist jälle jälgima. Aega pole võimalik tagasi keerata. Ära lihtsalt rohkem söö.
juuni 8, 2009 at 5:27 p.l. #200911asdfghjkl
MemberSellega vähendasid sa oma stressitaset, ja lõid üleüldise hea oleku endale, oleksid võinud enne-ja-pärast aurapildi teha.
See on normaalne, pontshiku kohvik ja peetri pitsa ja sinu magus pudin aeg-ajalt.
Nõrmaaalne defineeriti ühe raamatu järgi kui normaalne=enamlevinud, kuid, normaalne selles mõttes, et pole selles hullu miskit,
kui veel aeg-ajalt nõndamoodi murdud*, siis tee ka statistikat sel hetkel lõpuks, et kas siis o halb tulemus tulnud nende murdumiste* pärast.
Minu arust, kui muidu teen trenni vahel ja toiduõli pannil hullult ei kõrveta ja mõnda nipet-näpet põhimõtet veel järgid, siis mahuvad sinna reshiimi sedalaadi murdumised sisse kenasti, ilma halbade tagajärgedeta.
juuni 8, 2009 at 5:41 p.l. #200912Amarillo
Membernüüd pead piiri lihtsalt, ära ennast nüüd näljutama hakka läheb veel hullemaks, mul oli ka väga raske nv, suutsin jälle 3kg kergemaks pidutseda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tordid,krõpsud,doublebigmacid läksid väga kaubaks, vahest võib lubada, aga peab piiridest kinni hoidma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , täna käisin saalis , jõud oli küll sama:)juuni 9, 2009 at 7:08 e.l. #201008Liina90
MemberSellega vähendasid sa oma stressitaset, ja lõid üleüldise hea oleku endale, oleksid võinud enne-ja-pärast aurapildi teha.See on normaalne, pontshiku kohvik ja peetri pitsa ja sinu magus pudin aeg-ajalt.
Nõrmaaalne defineeriti ühe raamatu järgi kui normaalne=enamlevinud, kuid, normaalne selles mõttes, et pole selles hullu miskit,
kui veel aeg-ajalt nõndamoodi murdud*, siis tee ka statistikat sel hetkel lõpuks, et kas siis o halb tulemus tulnud nende murdumiste* pärast.
Minu arust, kui muidu teen trenni vahel ja toiduõli pannil hullult ei kõrveta ja mõnda nipet-näpet põhimõtet veel järgid, siis mahuvad sinna reshiimi sedalaadi murdumised sisse kenasti, ilma halbade tagajärgedeta.
Suured tänud , ma tunnen nüüd palju kergemini:D..
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 7:10 e.l. #201010Liina90
Membernüüd pead piiri lihtsalt, ära ennast nüüd näljutama hakka läheb veel hullemaks, mul oli ka väga raske nv, suutsin jälle 3kg kergemaks pidutseda
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> tordid,krõpsud,doublebigmacid läksid väga kaubaks, vahest võib lubada, aga peab piiridest kinni hoidma
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , täna käisin saalis , jõud oli küll sama:)Selge,, aitäh abi eest
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 7:11 e.l. #201013Liina90
MemberSul pole muud midagi vaja teha kui hakata oma tervisliku toitumist jälle jälgima. Aega pole võimalik tagasi keerata. Ära lihtsalt rohkem söö.Okii…
Aitäh:D
juuni 9, 2009 at 7:21 e.l. #201015leinekas
MemberSoovitan veel kolm päeva magusat süüa -äkki hakkab paha ning tuleb koos eelnevaga välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 9:05 e.l. #201041Liina90
MemberSoovitan veel kolm päeva magusat süüa -äkki hakkab paha ning tuleb koos eelnevaga välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma ei taha enam magusatele isegi mõelda:D
juuni 9, 2009 at 10:16 e.l. #201056MoloM
MemberKuidas saada lahti nendest kaloritest, ma täiega kahetsen ..Muidu olen toitunud väga tervislikult ja korrapäraselt, aga korra magusasse ampsu sain läks lahti..Ma kardan ,et kõik läksid kõhtu ja sealt ladestusid rasvaks ja mu ümbermõõt on suurenenud??Mida teha!!!??
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas need kolm päeva mõjuvad või mitte??
Pakun, et Sinu tervislikus toitumises on aineid vajaka,kui selline magusavajadus niiviisi peale tuleb, Soovitan kriitilise pilguga menüü üle vaadata. Abi selleks leiad foorumist, seda teemat on asjalikult käsitletud varem siin foorumis ja asjalikke nõuandeid jagatud.
Edu!
juuni 9, 2009 at 10:18 e.l. #201058Liina90
MemberPakun, et Sinu tervislikus toitumises on aineid vajaka,kui selline magusavajadus niiviisi peale tuleb, Soovitan kriitilise pilguga menüü üle vaadata. Abi selleks leiad foorumist, seda teemat on asjalikult käsitletud varem siin foorumis ja asjalikke nõuandeid jagatud.Edu!
Okii.. ma teen seda;)
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.