Vajan veidi nõu
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Looduses6ber.
-
AutorPostitused
-
aprill 6, 2011 at 7:44 p.l. #17104
Greipfruit
MemberOlen siis 15. aastane poiss, kellel oleks vaja veidi nõu kaalu alandamisega. Talvel kimbutasid tihti haigused ning sealt hiilisid ka lisakilod peale, kohe kuhjaga. Hetkene kaal on 89 kanti ning oleks soov saada juuniks 83-84 kilogrammi juurde. Pikkust on veidi üle 175e ja hetkel on ainus igapäevane trenn mul selline tunniajane jalutuskäik. Olen proovinud teha kõhulihaseid, kuid millegipärast ei lähe need eriti peale, väsitavad selja ära. Olen üritanud enda toidukogust piirata ja seda on ka õnnestunud, kuid sooviks siis igasuguseid ideesid, mida võiks veel teha või kuidas seda kiirendada. Kõik ideed on oodatud.
aprill 6, 2011 at 8:19 p.l. #296235Viiking
MemberOlen siis 15. aastane poiss, kellel oleks vaja veidi nõu kaalu alandamisega. Talvel kimbutasid tihti haigused ning sealt hiilisid ka lisakilod peale, kohe kuhjaga. Hetkene kaal on 89 kanti ning oleks soov saada juuniks 83-84 kilogrammi juurde. Pikkust on veidi üle 175e ja hetkel on ainus igapäevane trenn mul selline tunniajane jalutuskäik. Olen proovinud teha kõhulihaseid, kuid millegipärast ei lähe need eriti peale, väsitavad selja ära. Olen üritanud enda toidukogust piirata ja seda on ka õnnestunud, kuid sooviks siis igasuguseid ideesid, mida võiks veel teha või kuidas seda kiirendada. Kõik ideed on oodatud.Kas jooks poleks mitte efektiivsem variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga päris kahtlane tundub see jutt, et selg väsib ära, no kui sa ennast liigutad siis sa peaksidki väsima ju
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, päris kahtlane oleks, kui suudaks teha kasvõi seda sama kõhulihast 1000 kordust järjest nii, et mitte kuskilt ei valutaks pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2011 at 8:47 p.l. #296238Greipfruit
MemberHetkel on tervise pärast ühed tabletid peal, mis peaksid kuskil suvel ära minema. Jooksu olen ka kaalunud, aga seni, kuni pole korralikke jooksuradasid (Mõtlen, et lumi pole ära sulanud ja üprsiki porine ning libe) seni ei saa sellega väga tegeleda. Kas oleks mõtekas mingisse jõusaali ennast kirja panna?
aprill 6, 2011 at 8:56 p.l. #296241lifter
MemberKas jooks poleks mitte efektiivsem variant
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> …aga päris kahtlane tundub see jutt, et selg väsib ära, no kui sa ennast liigutad siis sa peaksidki väsima ju
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>, päris kahtlane oleks, kui suudaks teha kasvõi seda sama kõhulihast 1000 kordust järjest nii, et mitte kuskilt ei valutaks pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul on tunne, et teemaalgatajale on kiirem kõndimine piisav aeroobne. Põlvedele juba mõjuks jooksmine halvasti, põrutab ära. Anaeroobset tuleks ka teha, aga mitte ainult.
Rasvade põletamine toimub eelkõige aeroobses faasis. Anaeroobset tarvis teha aeroobse läve tõstmiseks, mis omakorda kiirendab rasvade kulutamist aeroobsel trennil.
Üks asi, mida kõik teadma peaksid: kõhulihaste treenimine ei ole efektiivne moodus kõhult rasvakihi kaotamiseks! Pigem tekib vastupidine efekt. Kõhulihased arenevad kiiresti ja jätavad veel paksema kõhu mulje. Nüüd on ju rasvakiht + lihas seal, mitte ainult rasv.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 6, 2011 at 10:29 p.l. #296244AlanBStard
ModeratorAnaeroobne põletab rasva paremini ja põrutused on põlve ainevahetuseks vajalikud… aga mingi piirini ja keegi täpselt ei tea, kus see piir on.
Olen proovinud teha kõhulihaseid, kuid millegipärast ei lähe need eriti peale, väsitavad selja ära.Vale tehnika. Vanakooli kõhulihaste tehnika tekitab paljudel seljavalu.
aprill 7, 2011 at 6:46 e.l. #296251Bulletproof
MemberHetkel on tervise pärast ühed tabletid peal, mis peaksid kuskil suvel ära minema. Jooksu olen ka kaalunud, aga seni, kuni pole korralikke jooksuradasid (Mõtlen, et lumi pole ära sulanud ja üprsiki porine ning libe) seni ei saa sellega väga tegeleda. Kas oleks mõtekas mingisse jõusaali ennast kirja panna?Mis tabletid siis peal on? Mis haiguse vastu?
aprill 7, 2011 at 7:16 e.l. #296254Looduses6ber
MemberSelg on nõrk. Mul oli ka samamoodi, et selg väsis ära(heida voodile/põrandale pikali ja proovi ülesse tõusta(istukile) ilma käte abita, alaselja lihaseid kasutades. Aeglselt tõustes tunnetad hästi, kas on valus või ei, kui on, siis võikski see harjutus alustuseks olla). Kõigepealt proovi teha venitus/soojendus harjutusi. Rahulikult, see on ka väikestviisi trenn. Noh, nagu kehalisekasvatuse tunni alguses, aga põhjalikumalt, mina alustasin just sealt. Hakka jälgima oma keha hoiakut, nii istudes kui ka kõndides. Ära lase kehal ära vajuda.Tunneta oma lihaseid, see, et väike rasvakiht peal on ei tähenda, et seal all lihaseid poleks, on küll. Keskendu söömisele, ära kiirusta. Mälu aeglaselt ja korralikult. Väldi rasvaseid toite ning hoidu magusatest snäkkidest(küpsised, shokolaadid, karastusjoogid…).
Mis põhiline, ära kiirusta. Kiirelt ei saa tulemusi. See on kogu elu kestev protsess. See ei ole niimoodi, et treenid end vormi ja siis võid vana eluviisi juurde tagasi minna. See hõlmab kogu su eluviisi. Alustad nüüd, ning paari aasta pärast vaatad oma vana eluviisi peale tagasi ja mõistad, et tegid õige otsuse. (:
aprill 7, 2011 at 8:03 e.l. #296258eesti mees
MemberSelg on nõrk. Mul oli ka samamoodi, et selg väsis ära(heida voodile/põrandale pikali ja proovi ülesse tõusta(istukile) ilma käte abita, alaselja lihaseid kasutades. Aeglselt tõustes tunnetad hästi, kas on valus või ei, kui on, siis võikski see harjutus alustuseks olla). Kõigepealt proovi teha venitus/soojendus harjutusi. Rahulikult, see on ka väikestviisi trenn. Noh, nagu kehalisekasvatuse tunni alguses, aga põhjalikumalt, mina alustasin just sealt. Hakka jälgima oma keha hoiakut, nii istudes kui ka kõndides. Ära lase kehal ära vajuda.Tunneta oma lihaseid, see, et väike rasvakiht peal on ei tähenda, et seal all lihaseid poleks, on küll. Keskendu söömisele, ära kiirusta. Mälu aeglaselt ja korralikult. Väldi rasvaseid toite ning hoidu magusatest snäkkidest(küpsised, shokolaadid, karastusjoogid…).Mis põhiline, ära kiirusta. Kiirelt ei saa tulemusi. See on kogu elu kestev protsess. See ei ole niimoodi, et treenid end vormi ja siis võid vana eluviisi juurde tagasi minna. See hõlmab kogu su eluviisi. Alustad nüüd, ning paari aasta pärast vaatad oma vana eluviisi peale tagasi ja mõistad, et tegid õige otsuse. (:
Sinu soovitus alaselja treenimiseks on vägagi hea , peaks ainult lisama et alguses kui ta ei oska lihaseid kasutada võib hakkata kaasama tuharalihaseid. Veelparem varjant on alustuseks kui oled kõhuli ja paned oma käed niimoodi et käelabad on kannikatel ja siis kergita oma keha. Kui tunned et pingutad tuharalihaseid on tehnika vale.
aprill 7, 2011 at 8:50 e.l. #296261Looduses6ber
MemberPeamine ongi lihaseid tunnetada
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.