OLIMP CLASSIC LITHUANIA 2009 OTT KIIVIKAS ABSOLUUDI 3 KOHT
Avaleht » Forums » Treening » Jõusaal » Kulturism & Fitness » OLIMP CLASSIC LITHUANIA 2009 OTT KIIVIKAS ABSOLUUDI 3 KOHT
- This topic has 19 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 7 months tagasi by
Ott Kiivikas.
-
AutorPostitused
-
juuni 1, 2009 at 7:20 e.l. #16995
Indrek Viska
Memberjuuni 1, 2009 at 10:13 e.l. #199308juuni 1, 2009 at 5:27 p.l. #199395Ott Kiivikas
Memberjuuni 1, 2009 at 5:38 p.l. #199399Mart Muru
MemberMinu õnnitlused!!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 5:50 p.l. #199402noPAINnoGAIN
MemberTubli töö Ott
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 6:03 p.l. #199404rinaldo
MemberSuurepärane!
Paistab, et Leedus on halvad kaamerad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 7:38 p.l. #199433Ott Kiivikas
MemberTänud kõigile!Ega jah pildi kvaliteet jätab soovida. Õnneks oli Jüril korralik aparaat kaasas ja meie läti hea naaber pildistas hea kohapealt, nii et loodan et saame hea materiali lähiajal üles panna.
Võistlus ise oli väga raske, välja kutsuti kogu aeg – hiljem lõppprotokolli vaadates olid aga väga selged punktivahed, nii et ei saanudki aru, miks niipalju oli vaja poseerida. Kokku tegin kohustulikud poosid läbi 6 korda kui mitte rohkem eelvõistlus + absoluut.+vabakava.
Vett lendas, loik oli põrandal (loiguga seoses meenub tänane poeskäik Prismas, kus minu kõrvale seisis mingi vanamees ja kusespõrandale sorinal – tundsin esimese hooga hullu k…e lõhna, vana kõndis minema märjad jäljed järel…. uskumatuid tegelasi elab ikka ilmas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea et mulle jala peale ei lasknud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 7:43 p.l. #199434Samakamees
MemberTänud kõigile!Ega jah pildi kvaliteet jätab soovida. Õnneks oli Jüril korralik aparaat kaasas ja meie läti hea naaber pildistas hea kohapealt, nii et loodan et saame hea materiali lähiajal üles panna.Võistlus ise oli väga raske, välja kutsuti kogu aeg – hiljem lõppprotokolli vaadates olid aga väga selged punktivahed, nii et ei saanudki aru, miks niipalju oli vaja poseerida. Kokku tegin kohustulikud poosid läbi 6 korda kui mitte rohkem eelvõistlus + absoluut.+vabakava.
Vett lendas, loik oli põrandal (loiguga seoses meenub tänane poeskäik Prismas, kus minu kõrvale seisis mingi vanamees ja kusespõrandale sorinal – tundsin esimese hooga hullu k…e lõhna, vana kõndis minema märjad jäljed järel…. uskumatuid tegelasi elab ikka ilmas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea et mulle jala peale ei lasknud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>hahahahhaa
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Väga kõva
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei hea töö Ott !
juuni 1, 2009 at 7:50 p.l. #199435vend vähk
ModeratorTänud kõigile!Ega jah pildi kvaliteet jätab soovida. Õnneks oli Jüril korralik aparaat kaasas ja meie läti hea naaber pildistas hea kohapealt, nii et loodan et saame hea materiali lähiajal üles panna.Võistlus ise oli väga raske, välja kutsuti kogu aeg – hiljem lõppprotokolli vaadates olid aga väga selged punktivahed, nii et ei saanudki aru, miks niipalju oli vaja poseerida. Kokku tegin kohustulikud poosid läbi 6 korda kui mitte rohkem eelvõistlus + absoluut.+vabakava.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> hea et mulle jala peale ei lasknud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>No ma arvan, et sa olid ka poes oma kõige väiksema maikaga ja sellise punnis muskliga võib õrnematel hirmunud meestel k-se ja p.sa küll lahti ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 8:04 p.l. #199443Ott Kiivikas
MemberNo ma arvan, et sa olid ka poes oma kõige väiksema maikaga ja sellise punnis muskliga võib õrnematel hirmunud meestel k-se ja p.sa küll lahti ajada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sellise postitusepeale sain ikka korraliku kõhutäie naerda -hea töö Imre
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 8:10 p.l. #199450zon
Membervägev!!
juuni 1, 2009 at 8:12 p.l. #199452Ott Kiivikas
MemberKorralduse kohapealt veel niipalju, et elasime linnast väljas karpkala kasvatuses (nagu meil on need forellipüügi kohad, kus püüad kala, kohe suitsetad jne.), superkoht oli KARPYNE nimeline koht Vilnius -Klaipeda kiirtee ääres, elasime majakestes järve kaldal – hoovis on kõik meelelahutuseks vajalik olemas, basseinid, saunad järved, atraktsioonid lastele, ilusad puunikerdsed igal pool. Banketti tegimegi ise õues – ühel pool loojus päike, teisel pool säras kuu, super ilus :
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 8:12 p.l. #199453Ott Kiivikas
MemberKorralduse kohapealt veel niipalju, et elasime linnast väljas karpkala kasvatuses (nagu meil on need forellipüügi kohad, kus püüad kala, kohe suitsetad jne.), superkoht oli KARPYNE nimeline koht Vilnius -Klaipeda kiirtee ääres, elasime majakestes järve kaldal – hoovis on kõik meelelahutuseks vajalik olemas, basseinid, saunad järved, atraktsioonid lastele, ilusad puunikerdsed igal pool. Banketti tegimegi ise õues – ühel pool loojus päike, teisel pool säras kuu, super ilus :
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 1, 2009 at 8:15 p.l. #199456Ott Kiivikas
Memberjuuni 3, 2009 at 6:16 e.l. #199708Ott Kiivikas
MemberIronbull – Ogromnoi privet ot Estonii, postav sebe Galerii ssolka
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.