Skip to main content

Milleks on mõeldud kreatiinid ja muud taastajad???

Avaleht » Forums » Arhiiv » Vana Foorum » Milleks on mõeldud kreatiinid ja muud taastajad???

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Autor
    Postitused
    Silversten
    Member

ehk siis mind huvitab milleks on sellised ained nagu kreatiinid ja igasugused taastajad???

Anonüümne
    Guest

kreatiini kasutatakse selleks, et jõudu ja lihast juurde saada. kreatini kasutatakse ka muudel aladel (sprinterid jms.).

entusiast
    Member

+

Ott Kiivikas
    Member

Nagu nimi juba ütleb siis enamus toidulisade turul olevaid tooteid on mõeldud eelkõige taastumise parandamiseks. Sõltuvalt ala suunitlusest ja treeningu spetsiifikast kasutatakse erinevaid tooteid, kuid kõigi nende eesmärk on üks – taastada keha nii, et ka homme jaksaks trenni teha. Kui on tegemist jõ-

utreeniguga, siis aitavad sellised komponendid nagu kreatiin ja glutamiin kasvatada ka lihaseid. Kreatiini kasutamisel võib kehakaal tõusta 1 – 15kg. kuid on ka inimesi kes ei tunne kreatiini mõju üldse ( tänu looduslikule kõrgele kreatiinitasemele kehas). Minul on kõige rohkem tulnud jurde just esimese kreatiini kuuriga 10kg, peale dieeti jäi alles 5 kg. lihaseid poole aastaga, see on kaüks parimaid progress olnud minu treeningstaazi juures.

TANK
    Member

Olen lugenud et kreatiin annab jõudu ja vastupidavust ning laadimisega saab lihased vett täis tõmmata…

Mul tekkis selline küsimus. Kas kreatiini saab ka kasutada ka taastumise kiirendajana… …kui kasutada ainult n. 2g peale trenni – kui treenida 2x nädalas siis kokku 4g nädalas… mis mõju see annaks…??? Igatahes selline kasutamine ei tohiks anda järgmiseks trenniks midagi rääkimata siis lihaste vett täis ajamisest…

Ott Kiivikas
    Member

Pidev kreatiini tarbimine väikestes kogustes 2 – 5 gr. päevas aitab tõsta ja hoida töövõimet, kiirendada taastumist, st. ka puhkepäevadel võib selle paar grammi süüa, tõenäosus on see et olete järgmisteks trennideks paremini taastunud ja suudate parandada oma tulemusi. Väikeste koguste puhul ei ole ohtu liigsele kehakaalu tõusule.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.