suuremaid lihaseid
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » suuremaid lihaseid
- This topic has 14 replies, 10 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
leinekas.
-
AutorPostitused
-
mai 30, 2009 at 2:32 p.l. #16979
Fight
MemberTahaksin v2ga endale suuremaid (k2te)lihaseid.Teen iga p2ev k2tek6verdusi ja t6stan iga p2ev kange, aga lihased ei kasva yldse.Mida ma peaksin teie arvates tegema ,et lihased oleksin suuremad?(mingiseid pulbreid/ja keemia v2rki ma sisse kyll v6tma ei hakka)…Ja oleks soov veel jalad nati vormimaks saada ja saada jalgadele lihaseid rohkem.Kas kykkide tegemine aitab jalgadelt rasvu p6letada ja lihaseid saada.Mis harjutusi soovitate teha???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2009 at 2:36 p.l. #199083timo116
MemberPalun loe eelnevaid teemasi ja artikleid…anna puhkust ja tee kindla treeningkava järgi, selleks sa ei kasvagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ära unusta toitumist, tahad kasvada siis Söö, söö ja veelkord söö…kiiresti ei saavuta midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2009 at 4:25 p.l. #199090Tigerkutsu
MemberLoe foorumit, artikleid ja treeningkavasid.
mai 30, 2009 at 4:28 p.l. #199091goldenphoenix
MemberMul on sulle šokeeriv saladus. Absoluutselt kõik mida sa poest toiduks ostad sisaldab vähemal või rohkemal määral keemiat. Jube eks?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 30, 2009 at 4:40 p.l. #199092heihopsti
MemberNo söömine paika ja jalgadele soovitan aeroobseks trenniks jalgratta sõitu.
Aga nagu eelnevad kasutajad ka kirjutasid siin on nii palju sarnaseid teemasi et võiks kasutada otsingut.
juuni 8, 2009 at 7:06 p.l. #200939wenom
MemberTahaksin v2ga endale suuremaid (k2te)lihaseid.Teen iga p2ev k2tek6verdusi ja t6stan iga p2ev kange, aga lihased ei kasva yldse.Mida ma peaksin teie arvates tegema ,et lihased oleksin suuremad?(mingiseid pulbreid/ja keemia v2rki ma sisse kyll v6tma ei hakka)…Ja oleks soov veel jalad nati vormimaks saada ja saada jalgadele lihaseid rohkem.Kas kykkide tegemine aitab jalgadelt rasvu p6letada ja lihaseid saada.Mis harjutusi soovitate teha???
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui tahad kasvada
esiteks ära tee kunadi ühte lihas kruppi mitu päeva järjest lihas peab ka puhkama et kasvada vähemalt kaks päeva soovituslikult isegi kuni neli päeva.
teiseks kohe peale trenni peab lihas saama ehitus materjaali kiirest imenduvaid süsivesikuid ja valke. pead sööma, sööma ja veelkord sööma rohkem kui kulutad
kolm põhi paas harjutust kükk, lamades surumine, jõutõmme
NB!!!!!!!!!! kui tahad massi tee minimaalselt aeroobset. või veel parem ära tee üldse…
juuni 8, 2009 at 7:24 p.l. #200943Hi
Memberkui tahad kasvadaesiteks ära tee kunadi ühte lihas kruppi mitu päeva järjest lihas peab ka puhkama et kasvada vähemalt kaks päeva soovituslikult isegi kuni neli päeva.
teiseks kohe peale trenni peab lihas saama ehitus materjaali kiirest imenduvaid süsivesikuid ja valke. pead sööma, sööma ja veelkord sööma rohkem kui kulutad
kolm põhi paas harjutust kükk, lamades surumine, jõutõmme
NB!!!!!!!!!! kui tahad massi tee minimaalselt aeroobset. või veel parem ära tee üldse…
See aeroobse mittetegemine võib hiljem valusalt kätte maksta
juuni 8, 2009 at 7:27 p.l. #200945tereummikust
MemberNB!!!!!!!!!! kui tahad massi tee minimaalselt aeroobset. või veel parem ära tee üldse…Ofkoors tee aeroobset, see on südamele vajalik. Lihtsalt söö rohkem, kui kulutad!
juuni 8, 2009 at 8:24 p.l. #200964wenom
MemberOfkoors tee aeroobset, see on südamele vajalik. Lihtsalt söö rohkem, kui kulutad!loomulikult on aeroobne südamele hea
jooksmine väga hea treenib vastupidavust, võhma muutud sitkeks
aga see on ka fakt aeroobne treening lõhub lihast
ma kahtlen et kui ta alustab trenni alati aeroobselt et ta kasvama hakkab
trenni lõpus võiks küll natuke aeroobset teha pekk kaob lihas nähtavale
kõike tuleb teha ega jah see viimane lause mu eelmises postituses vist tõesti kõige õigem polnd….
pole harjutus ega treening kava mida ei tohi teha kui sa tead miks milleks ja kuidas sa seda teed.
küll selliseid kepikesi näind kes iga päev 5-6 km jooksevad ja jõusaalis käivad ja hädaldavad et miks lihas ei kasva
joogstakse tavaliselt alati enne jõutrenni vurts otsas veri keeb see ei ole enam massi treening mis peale seda tuleb
juuni 9, 2009 at 5:02 e.l. #200994tereummikust
Memberloomulikult on aeroobne südamele heajooksmine väga hea treenib vastupidavust, võhma muutud sitkeks
aga see on ka fakt aeroobne treening lõhub lihast
ma kahtlen et kui ta alustab trenni alati aeroobselt et ta kasvama hakkab
trenni lõpus võiks küll natuke aeroobset teha pekk kaob lihas nähtavale
kõike tuleb teha ega jah see viimane lause mu eelmises postituses vist tõesti kõige õigem polnd….
pole harjutus ega treening kava mida ei tohi teha kui sa tead miks milleks ja kuidas sa seda teed.
küll selliseid kepikesi näind kes iga päev 5-6 km jooksevad ja jõusaalis käivad ja hädaldavad et miks lihas ei kasva
joogstakse tavaliselt alati enne jõutrenni vurts otsas veri keeb see ei ole enam massi treening mis peale seda tuleb
Ma teen 3x nädalas jõusaali treeningut, 1x nädalas taipoksi (raske aeroobne) ja 1x nädalas umbes 10ne kilomeetrise jooksu ja kusjuures ka aeroobse trenni päeval üritan süüa ~500-700kcal rohkem, kui kulutan. Siiani tulemuste üle ei kurda. Nüüd küll lõppevad ilmselt jooksmised selleks suveks, sest alganud on beachvolley hooaeg ja kuna väljak ainult 2 minuti kaugusel kodust, veedan seal tunde trennivabadel päevadel!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 5:06 e.l. #200995-TANK-
MemberMul ka sama mure. Tahaks ka suuremaid lihaseid.
Aga ma olen sellega juba ära harjunud, et lihas väga aeglaselt kasvab.
juuni 9, 2009 at 6:51 e.l. #201006PT London
MemberSee aeroobse mittetegemine võib hiljem valusalt kätte makstaomg
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juhul kui mõtled et peax tegema 1-3x nädalas 30-60min aeroobset, et infarkti kunagi ei saaks! See on old school!
wenom, kontrolli oma gramatikat, kui sa eestlane pole, siis ära pane tähele mu märkust.
juuni 9, 2009 at 7:19 e.l. #201014leinekas
MemberMul ka sama mure. Tahaks ka suuremaid lihaseid.Aga ma olen sellega juba ära harjunud, et lihas väga aeglaselt kasvab.
Lisaks oleks minu soov veel saavutada 130kg puhast lihasmassi makarone ning kartulit ja kastet süües.Ei viitsi mingit keemiat sisseajada-eriti valgusheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 9, 2009 at 7:47 e.l. #201019PT London
MemberLisaks oleks minu soov veel saavutada 130kg puhast lihasmassi makarone ning kartulit ja kastet süües.Ei viitsi mingit keemiat sisseajada-eriti valgusheiki
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kui tänase päeva jooksul mõtetumat postitust ei tule, siis saad mõtetuima postituse auhinna!
juuni 9, 2009 at 8:19 e.l. #201030leinekas
Memberkui tänase päeva jooksul mõtetumat postitust ei tule, siis saad mõtetuima postituse auhinna!ma tänan
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.