Palun asjatundjad ja targemad -AIDAKE!!!
Avaleht » Forums » Toitumine » Toidulisandid » Palun asjatundjad ja targemad -AIDAKE!!!
- This topic has 9 replies, 9 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
FG.
-
AutorPostitused
-
mai 27, 2009 at 7:34 p.l. #16954
Üksik23
MemberOlen oma murega siin 5 kuud pead vaevanud:S
5 kuud tagasi tõin ilmale poja ja nüüd istun siin oma lisakilode otsas:S
kaalun 67 kg ja olen 168cm pikk
Enne rasedust kaalusin 63 ja siiski polnud endaga rahul:S Nüüd see 67kg tundub lausa katastroof:S
Aeg on sedamaal et võiks end liigutama hakata:D
Pidasin siin nädal tagasi proteiinidieeti ja sain 65 kg peale
Peale dieeti võtsin 3 päevaga kohe 2 kg juurde…Nüüd olengi omadega jamas ei julge süüa ega kaalule minna:S
Suur soov oleks minna aeroobikatrenni aga see nõuab palju aega mida mullapse kõrvalt napib,ei ole küll rinna laps aga ikkagist:S
Nüüd kardangi et jään eluks ajaks paksuks ,jube masendus on ka peal..usun et sellist halamist on siin vb ennemgi kirjutatud aga sisimas loodan et on siin foorumis keegi kes aitaks mul mõelda kus otsast ma alustama peaks et kaal lõppuks langema hakkaks
Kardan väga et näljutmine teeb mule veel palju hädasi:S
mai 27, 2009 at 8:30 p.l. #198684PumaZ
MemberOtsingut tasuks sul kasutada. Leiaksid kindlasti vastused oma küsimusetele ja öra karda eluks ajaks sa paksuks ei jöö
mai 27, 2009 at 8:34 p.l. #198688rinaldo
MemberVeidikene lugemist
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=2417
http://www.fitness.ee/main.php?main=artikk…amp;textID=3324
Ma soovitan tellida Natalia Nazarenko-Kiivikase käest toitumiskava
http://shop.fitness.ee/product_info.php?cP…products_id=151
Sa võid oma keha muuta ükskõik milliseks, kui sul on piisavalt aega, raha ja tahtejõudu. Raha all mõtlen siis jõusaali kuumaksu ja toitu.
mai 27, 2009 at 8:42 p.l. #198694scubamonkey
MemberMinul oli selline lugu, et niikui mätas kuivaks läks tulid õlu ja šašlõkk (traditsiooniline, mis minu arvates on parim, sest seal on ka pekki). Kuna treening ei olnud sel hetkel just prioriteetseste tegevuste hulgas, lisandus paugust 5 kg…..ümber kõhu ja sealt kohe alla, kusjuures see ei olnud ei kaks -ega ka kolmpealihas.
Aga jah. Mine trenni, telli Aktivistilt toitumiskava ja kusjuures mina avastasin (Ameerika eksole) et laps on eriti multifunktsionaalne treeningvahend. Loobi, tõsta, keeruta…kes ütleb et ei arenda..
mai 27, 2009 at 8:59 p.l. #198699Wire
MemberToitumiskava raudselt võta. Saad targemaks juba kava jälgides. Saan aru, et tahad kiirelt hakata õigesti toituma… siis tee see investeering ja telli toidukava. See aitab, usu:)
Kirjutad oma eesmärgid jne ja saad vastava kava;)
mai 29, 2009 at 3:10 p.l. #198986moosese10k2sku
MemberMinul oli selline lugu, et niikui mätas kuivaks läks tulid õlu ja šašlõkk (traditsiooniline, mis minu arvates on parim, sest seal on ka pekki). Kuna treening ei olnud sel hetkel just prioriteetseste tegevuste hulgas, lisandus paugust 5 kg…..ümber kõhu ja sealt kohe alla, kusjuures see ei olnud ei kaks -ega ka kolmpealihas.Aga jah. Mine trenni, telli Aktivistilt toitumiskava ja kusjuures mina avastasin (Ameerika eksole) et laps on eriti multifunktsionaalne treeningvahend. Loobi, tõsta, keeruta…kes ütleb et ei arenda..
Ja kui maha kukub siis on ops.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Natuke hirmutamist ka.
Mõned naised ei pruugigi enam saledaks saada pärast sündimist. Näiteid oma lähedalt
mai 29, 2009 at 5:41 p.l. #199008argoll
MemberJa kui maha kukub siis on ops.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Natuke hirmutamist ka.
Mõned naised ei pruugigi enam saledaks saada pärast sündimist. Näiteid oma lähedalt
Mul oli üks töökaaslnae, kes samuti peale sünnitust võttis 10kg juurde.Talle tundus ka, et ei olegi võimalik endist kaalu enam tagasi saada.Läks siis 3a mööda ja nüüd ei tunnegi enam ära
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Tundub, et sinu tuttavate naiste haigus on LAISKUS
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu,
Argo
mai 29, 2009 at 6:21 p.l. #199013kimmel
MemberFakt on see et mis kergelt tuld see kergelt läinud…kiirelt kadunud lisakilod tulevad ka kergelt tagasi.Ma arvan et sul on kõige mõtekam tellida toitumiskava ja sinna juurde ka natuke sporti ja piisab ma arvan et vaikselt maha võtta.Või teine võimalus siin,kasuta otsingut,siin on ka väga palju häid artikleid toitumise kohta.lõppkokkuvõtteks OLE AKTIIVNE
juuni 5, 2009 at 6:20 p.l. #200376maximus89
MemberMiks dieeti pidada? Parem muuta elustiili.
juuni 5, 2009 at 7:12 p.l. #200383FG
MemberKui vähegi aega leiad poisi kõrvalt, mine ikka trenni (piisava tahtmise korral ma usun on see kindlasti võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ).Aga tegelik võti on ikka jah toitumises, ja seda muuta on ainult sinu enda tahtejõu küsimus. Aga kindlasti mitte võimatu
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> , seda enam, et sa ei toida last rinnaga ja sealt tulenevad piirangud puuduvad.Telli võimalusel siitsamalt saidilt toitumiskava, ja soovitaksin samuti Nataliat.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.