Tüli on tõmmatud avalikkuse ette..
- This topic has 49 replies, 20 voices, and was last updated 14 years, 8 months tagasi by
Alexander Andrusenko.
-
AutorPostitused
-
aprill 15, 2011 at 7:31 p.l. #16943aprill 15, 2011 at 8:01 p.l. #297742
matjusm
MemberLugedes selle ürituse tutvustust ma mõtlesin miks nad seda kõike nii imelikult sõnastasid kuid nüüd saan aru.
Kas see tähendab seda et kui mõni sportlane soovib millalgi osa võtta mõnest EJTLi korraldatud võistlusest siis selles teates mainitud ürituses ta osaleda ei tohi? (hoolimata sellest et seal saavutatud tulemused ei lähe kusagile rekorditesse kirja)
aprill 15, 2011 at 9:10 p.l. #297750Alexander Andrusenko
ModeratorMa sõnastaks seda pigem nii: kui mõni sportlane osaleb mainitud võistlusel, siis lähima kahe aasta jooksul ta IPFi võistlustel osaleda ei tohi.
aprill 15, 2011 at 9:23 p.l. #297751Arnold
MemberEesti Jõutõsteliidu Vanematekogu liikmena ei soovita tõsistel Eesti jõutõstjatel osaleda allpool toodud uudises mainitud võistlustel.
Küll aga neile, kes ei seo oma tulevikku puhta ja ausa spordiga on see ideaalne üritus enda hormoonidel möllata lasta.
Vaba maa, vabad inimesed, vabad valikud…
Võistluste eesmärk
-Populariseerida tõstmissporti
-Arendada koostööd sportlaste vahel
-Selgitada parimad kolmevõistlejad
P.S. vabadus tähendab vastutust!
aprill 16, 2011 at 7:25 e.l. #297764rait83
Memberkui ma pole kunafgi ipf-s või EJTL korraldatud võistlustel osalenud, siis pole ju probleemi?
aprill 16, 2011 at 11:26 e.l. #297797joonast
Memberkui ma pole kunafgi ipf-s või EJTL korraldatud võistlustel osalenud, siis pole ju probleemi?Sa võid seal võistelda jah, aga arvesta, et tõenäoliselt 2 aasta jooksul ei saa ka osaleda ühelgi IPF üritusel.
aprill 16, 2011 at 11:31 e.l. #297798rait83
MemberSa võid seal võistelda jah, aga arvesta, et tõenäoliselt 2 aasta jooksul ei saa ka osaleda ühelgi IPF üritusel.tõenäoliselt? kui sul on mingid kindlad andmed, on teine lugu, tõenäosusteeooria mind ei huvita
aprill 16, 2011 at 4:21 p.l. #297850Alexander Andrusenko
Moderatortõenäoliselt? kui sul on mingid kindlad andmed, on teine lugu, tõenäosusteeooria mind ei huvitaEi saa kindlalt.
aprill 16, 2011 at 4:56 p.l. #297856rait83
MemberEi saa kindlalt.vägev
aprill 16, 2011 at 5:04 p.l. #297858renku
MemberEi saa kindlalt.Hea jurist on, siis saab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 4:57 p.l. #298196rennosport
MemberKui ma hakkan kulturismis võistlema ja juhtun suvel minema Pärnu randa, kus ma võtan ülakeha paljaks. Kas sel juhul määratakse mulle 2 aastane võistluskeeld, kuna olen väljaspool kulturismilava oma keha eksponeerinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 5:23 p.l. #298201Archangel
Memberhttp://www.ohtuleht.ee/423253Kui ma hakkan kulturismis võistlema ja juhtun suvel minema Pärnu randa, kus ma võtan ülakeha paljaks. Kas sel juhul määratakse mulle 2 aastane võistluskeeld, kuna olen väljaspool kulturismilava oma keha eksponeerinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tõesti täiesti mõistmatu see olukord, mis tekkinud.
Kui Leesmann nüüd siia tuleks ja kommenteeriks asja oleks küll väga teretulnud.
Saan aru, et mingit IPF reeglistikud on mängus ja puha. Kuid ei ole mõtet asja juuksekarva poolitamiseks ka ajada. Minu teada on ikka suhteliselt palju olukordi, kus loeb asja “mõte”, mitte täpselt reeglistiku jälgimine. Teatud piirides võib alati mööndusi teha ning nagu artiklist välja loeb siis eelmine aasta seda ka tehti.
Ehk kui propageeritakse sporti – täiesti kohaliku nö. “külavõistlusega”, kus kõik inimesed võivad vabalt osaleda ja oma rammu katsuda, siis on ju lollus hakata inimestele võistluskeelde määrama.
Eriti alades, mida IPF ise ei paku – ehk varustuseta alad.
Pm. ei tohiks ma endal maja taga ka surumisvõistlust korraldada, sest krt äkki antakse võistluskeeld. Et kutsun mõned sõbrad kokku, surume ilusti ja reeglitepäraselt ning jagan laiali isetehtud plastiliinist võidukarikad ning saame selle eest võistluskeelud? Lol – naljavennad.
aprill 18, 2011 at 5:28 p.l. #298205matjusm
Memberhttp://www.ohtuleht.ee/423253Kui ma hakkan kulturismis võistlema ja juhtun suvel minema Pärnu randa, kus ma võtan ülakeha paljaks. Kas sel juhul määratakse mulle 2 aastane võistluskeeld, kuna olen väljaspool kulturismilava oma keha eksponeerinud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olles õppinud majandusteooriat/ökonoomikat saan aru miks Jõutõsteliit teeb seda: et kinnitada oma monopoolset seisundit rinnalt surumise, küki ja jõutõmbe võistlustel. Samas aga tõepoolest nõme et niimodi sportlasi piiratakse.
Kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine ei ole ju mingisugused IPF’ile kuuluvad registreeritud kaubamärgid mida keegi teine ei tohi kasutada.
Kas see kui ma paari sõbraga jõusaalis hakkan üks päev võidu jõudu katsuma ühes nendest harjutustest ja siis pärast tulemused kusagile netti, näiteks oma Facebooki kontole, üles panen tähendab ka seda et 2 aastat ei tohi ma IPFi võistlustel osaleda? Asi läheb niimodi ikka päris jaburaks kätte. Keegi ei ürita siin EJTL’lt ära võtta Eesti meistrivõistluste korraldamist või midagi sellist, tegemist on lihstalt ühe suvalise jõuvõistlusega.
aprill 18, 2011 at 5:37 p.l. #298210Archangel
MemberOlles õppinud majandusteooriat/ökonoomikat saan aru miks Jõutõsteliit teeb seda: et kinnitada oma monopoolset seisundit rinnalt surumise, küki ja jõutõmbe võistlustel. Samas aga tõepoolest nõme et niimodi sportlasi piiratakse.Kükk, jõutõmme ja rinnalt surumine ei ole ju mingisugused IPF’ile kuuluvad registreeritud kaubamärgid mida keegi teine ei tohi kasutada.
Kas see kui ma paari sõbraga jõusaalis hakkan üks päev võidu jõudu katsuma ühes nendest harjutustest ja siis pärast tulemused kusagile netti, näiteks oma Facebooki kontole, üles panen tähendab ka seda et 2 aastat ei tohi ma IPFi võistlustel osaleda? Asi läheb niimodi ikka päris jaburaks kätte. Keegi ei ürita siin EJTL’lt ära võtta Eesti meistrivõistluste korraldamist või midagi sellist, tegemist on lihstalt ühe suvalise jõuvõistlusega.
Eks sama on ka kulturismi võistlustel ja vbl ka mujal spordialades – ei ole lähemalt kursis.
See, et liigadevahel pendeldamist tihtipeale ei lubata. Aga seda kuulen küll esmakordselt, et mingi külavõistlusele tahetakse niimoodi blokk peale panna.
Oleks siis nii, et need “kõrvalised” võistlused kuidagi viiks IPF-lt raha ära või muud sellist. Reaalselt ei hakka ükski profiks püüdlev sportlane keskenduma mingite külavõistluste võitmisele selle asemel, et suurimas professionaalses liigas võistelda.
Ehk vahet pole palju neid “külavõistlusi” tehakse – Liiga võistlustel on ikka sama arv sportlasi – selles olen küll kindel. Vbl isegi rohkem, sest noortel on palju suurem julgus mingil väiksemal võistlusel käppa proovida, kui et kohe esimest korda mingile liiga võistlusele ronida.
Aga vbl ma eksin. Võib-olla tõesti on mingi majandusteooria siin nii sügav, et asjal on alust. Et tõesti on majanduslikult niivõrd suur kasu IPF-il kõike muid võistlusi blokkida.
Ah – segane värk see kõik. Võimalik, et on veel mingeid tausta-asju millega me kursis pole. Isiklik vimm vms.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>aprill 18, 2011 at 5:49 p.l. #298214timo116
MemberMis ma oskan öelda. Bürokraatia valitseb igalpool..Üle mõistuse lihtsalt mis tehakse.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.