ARMID
Avaleht » Forums » Treening » Naised ja treening » ARMID
- This topic has 15 replies, 5 voices, and was last updated 16 years, 5 months tagasi by
AlanBStard.
-
AutorPostitused
-
mai 23, 2009 at 1:35 p.l. #16891
-webplix-
Memberselline mure , et siss mul on tulnud reite väliskülgedele ( puusakondi juures ka)ja sisekülgedele armid , (vist sellest , et liiga kiiresti läksin paksuks ja keha ei jõudnud sellele järgi areneda ) nüüd , aga olen maha võtnud , aga armid on ikka alles , mida ma tegema peaks , kuidas neist lahti saada.?? lühikeste pükstega ei saa üldse käija , armid näha:S:S:S
mai 23, 2009 at 1:58 p.l. #197898rinaldo
Memberselline mure , et siss mul on tulnud reite väliskülgedele ( puusakondi juures ka)ja sisekülgedele armid , (vist sellest , et liiga kiiresti läksin paksuks ja keha ei jõudnud sellele järgi areneda ) nüüd , aga olen maha võtnud , aga armid on ikka alles , mida ma tegema peaks , kuidas neist lahti saada.?? lühikeste pükstega ei saa üldse käija , armid näha:S:S:Shttp://forums.fitness.ee/index.php?showtopic=21380
september 7, 2009 at 11:18 e.l. #217950Anonüümne
GuestMine dermatoloogi vastuvõtule. räägitakse küll, et neist kuidagi lahti ei saa, aga see peaks vale jutt olema. igasugused kreemid ja geelid aitavad. kindlasti on vaja nahka niisutada, et need hullemaks ei läheks ja näiteks solaariumisse ei oleks soovitav minna – see teeb armid tumedamaks. Pealegi ajaga lähevad need armid väiksemaks ja heledamaks. Kui siiski midagi ei aita ja armid on ikka tumedad, siis on võimalik neid laseriga ka helendada
september 8, 2009 at 7:34 p.l. #218283AlanBStard
ModeratorMine dermatoloogi vastuvõtule. räägitakse küll, et neist kuidagi lahti ei saa, aga see peaks vale jutt olema. igasugused kreemid ja geelid aitavad. kindlasti on vaja nahka niisutada, et need hullemaks ei läheks ja näiteks solaariumisse ei oleks soovitav minna – see teeb armid tumedamaks. Pealegi ajaga lähevad need armid väiksemaks ja heledamaks. Kui siiski midagi ei aita ja armid on ikka tumedad, siis on võimalik neid laseriga ka helendada
Dermatoloogi juures ei öelda sulle midagi, mida sa siin juba kuulnud ei ole.
Niisutamine ei tee midagi.
Geelid ja kreemid ei tee ka midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>september 8, 2009 at 8:32 p.l. #218306Anonüümne
GuestDermatoloogi juures ei öelda sulle midagi, mida sa siin juba kuulnud ei ole.Niisutamine ei tee midagi.
Geelid ja kreemid ei tee ka midagi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dermatoloog vaatab armid üle ja määrab ravi. Regulaarne naha niisutamine ennetab arme – nahk on elastsem!
Ja tean rääkida, et geelid-kreemid aitavad! Aga kui armid juba ca aasta olnud, siis enam neist vist lahti ei saa. nii et mida kiiremini nendega tegelema hakkata, seda suurem on tõenäosus, et need ära lähevad!
Minul tulid venitusarmid raseduse ajal ja pärast sünnitust oli asi eriti hull, kuid kreemitasin korrapäraselt ja nüüd juba palju ilusam (ma pidin kasutama veel õrnatoimelisi tooteid, sest imetamise ajal ei tohi kõike kreeme kasutada)
niii et siit siis tõetus, et pole seee asi midagi nii hull:D
september 8, 2009 at 9:35 p.l. #218325AlanBStard
Moderatordermatoloog vaatab armid üle ja määrab ravi. Regulaarne naha niisutamine ennetab arme – nahk on elastsem!Ja tean rääkida, et geelid-kreemid aitavad! Aga kui armid juba ca aasta olnud, siis enam neist vist lahti ei saa. nii et mida kiiremini nendega tegelema hakkata, seda suurem on tõenäosus, et need ära lähevad!
Minul tulid venitusarmid raseduse ajal ja pärast sünnitust oli asi eriti hull, kuid kreemitasin korrapäraselt ja nüüd juba palju ilusam (ma pidin kasutama veel õrnatoimelisi tooteid, sest imetamise ajal ei tohi kõike kreeme kasutada)
niii et siit siis tõetus, et pole seee asi midagi nii hull:D
Ma tean dermatoloogiast ja armidest piisavalt palju, ma ei usu et esimene ettejuhtuv dermatoloog rohkem teab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Naha niisutamine ei enneta midagi. Kollageenimaatriksit on vaja tugevdada.
Kui sa ainult kreemitasid, siis oleks nahk sul iseenesest ka samamoodi ilusamaks läinud. Kui kreemid mingeid huvitavaid toimeaineid sisaldasid, siis võis neist natuke kasu olla.
september 8, 2009 at 9:49 p.l. #218329Annika Pärtel
MemberSee imekreemide jutt on samasugune loll jutt et tselluka kreemid aitavad, teevad a´la 2 nädalaga naha siledaks. Samal ajal süüakse ikka burksi edasi ja usutaksegi sinisilmselt, et kreem teeb kogu vajaliku töö. Loll reklaamitrikk! Sööd rohkem ja on soodumis tsellu tekkele, siis ta ka tekib ja paistab välja.
Pidev niisutamine on loomulikult nahale vajalik, seda veel eriti raseduse ajal, mil paljudel nahk kipub kergemini kuivama. Aga ükski kreem arme ei kaota ega ravi. Peale rasedust on loomulik, et armide välimus muutub, ega nad ka ilma raseduseta ei jää selliseks punaseks nagu nad algul on.
Reitel-puusadel on tegelikult enamusel inimestest need armid olemas, aga pikapeale nad lihtsalt muutuvad vähemmärgatavaks, nii et teemaalgataja- ära põe! Tekkides on nad jah üsna ebameeldivad ja punakad, pärast sa aga ei pane neid tähelegi enam.
september 9, 2009 at 6:36 e.l. #218345Tener
MemberNeed armid muutuvad aja jooksul peaaegu, et märkamatuks.
Endal on need üle keha kõikjal… Põlvede sisekülgedel (ammu juba peaaegu nähtamatud), puusadel ja reite sisekülgedel on veel näha neid, aga kaovad need ka.
Ainuke asi, mis neid rohkem esile toob, on päevitamine.
Sest olen lugenud ja enda peal näinud, et need kohad ei päevitu.
september 9, 2009 at 7:12 e.l. #218352Anonüümne
GuestMa tean dermatoloogiast ja armidest piisavalt palju, ma ei usu et esimene ettejuhtuv dermatoloog rohkem teab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Naha niisutamine ei enneta midagi. Kollageenimaatriksit on vaja tugevdada.
Kui sa ainult kreemitasid, siis oleks nahk sul iseenesest ka samamoodi ilusamaks läinud. Kui kreemid mingeid huvitavaid toimeaineid sisaldasid, siis võis neist natuke kasu olla.
“esimene ettejuhtuv dermataloog” on aga arstiteaduskonna lõpetanud, kui sa vastad, et sina samuti, siis võid öelda, et ei usu et “esimene ettejuhtuv dermatoloog” rohkem teab:)
Ja antud juhul ei olnud tegu suvalise dermatolologiga vaid väga lugupeetud ja tunnustatud arstiga:)
september 9, 2009 at 7:24 e.l. #157267AlanBStard
Moderator“esimene ettejuhtuv dermataloog” on aga arstiteaduskonna lõpetanud, kui sa vastad, et sina samuti, siis võid öelda, et ei usu et “esimene ettejuhtuv dermatoloog” rohkem teab:)Ja antud juhul ei olnud tegu suvalise dermatolologiga vaid väga lugupeetud ja tunnustatud arstiga:)
Arstiteaduskond ei ole ainus koht kust teadmisi hankida. Olen väga lugupeetud nahaarsti suust suht jama kuulnud ja ka paari teise eriala tuntud arstide puhul täheldanud, et nad ei tea omaenda valdkonnast paljusid asju. Praktiseerival arstil pole aega kirjandust lugeda.
september 9, 2009 at 7:28 e.l. #218355Anonüümne
GuestArstiteaduskond ei ole ainus koht kust teadmisi hankida. Olen väga lugupeetud nahaarsti suust suht jama kuulnud ja ka paari teise eriala tuntud arstide puhul täheldanud, et nad ei tea omaenda valdkonnast paljusid asju. Praktiseerival arstil pole aega kirjandust lugeda.Sellepärast, et praktiseerival arstil on teadmised olemas! ja lugeda võib igasugust jama.
september 9, 2009 at 7:46 e.l. #218363Annika Pärtel
MemberSellepärast, et praktiseerival arstil on teadmised olemas! ja lugeda võib igasugust jama.Jube lihtne ikka oleks, kui käid a´la 30 a tagasi kooli läbi ja punkt, oledki proff ja lugupeetud. Maailm muutub pidevalt, tehakse uusi uuringuid, uusi avastusi…
september 9, 2009 at 7:50 e.l. #218367Anonüümne
GuestJube lihtne ikka oleks, kui käid a´la 30 a tagasi kooli läbi ja punkt, oledki proff ja lugupeetud. Maailm muutub pidevalt, tehakse uusi uuringuid, uusi avastusi…jah, sellepärast ongi täiendkoolitused, igasugused konverentsid ja seminarid jne jne
september 9, 2009 at 9:10 e.l. #218383AlanBStard
Moderatorjah, sellepärast ongi täiendkoolitused, igasugused konverentsid ja seminarid jne jneTeaduskirjandust võiks ka lugeda. Fakt on et paljud arstid ei ole eriti oma erialaga väga kursis ja seda eriti just uue infoga oma erialal.
september 9, 2009 at 9:23 e.l. #218387Anonüümne
GuestTeaduskirjandust võiks ka lugeda. Fakt on et paljud arstid ei ole eriti oma erialaga väga kursis ja seda eriti just uue infoga oma erialal.ega see ei ole nii nagu keegi juba ütles, et 30 aastat tagasi oma paberi kätte saanud ja nüüd enam rohkem ennast täiendama ei pea.. peab küll. mul on perekonnas ja tutvusringkonnas päris mitmeid arste ja ma tean, kuidas (vähemalt nemad) ennast täiendavad ja nö viivad ennast uue infoga kurssi.
arste on igasuguseid, kõik polegi head. lihtsalt see, et sa oled mõne ebaprofessionaalse arstiga kokkupuutunud ei tähenda, et kõik selleala arstid ei tunne oma eriala ja ei oska oma tööd teha..
AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.