Rasvapõletamine
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Rasvapõletamine
- This topic has 6 replies, 4 voices, and was last updated 14 years, 10 months tagasi by
Stephfan.
-
AutorPostitused
-
aprill 13, 2011 at 6:42 e.l. #16853
Anonüümne
GuestTere!
Alustasin aasta tagasi jõusaalis käimist. Ostsin kohe endale ka Gain Bolic‘u, et lihast toita. Alguses olid tulemused väga head, nagu ikka alguses… ent mingil hetkel motivatsioon vähenes, kuna ei näinud enam erilisi tulemusi. Käisin trennis 3 – 4x nädalas ning trennikoormus oli tavapärasest väiksem ning juurde hakkasid tulema tänu Gain Bolic‘ule lisakalorid. Kõige rohkem tekkis rasva just kõhule, mis ei luba altumistel kõhulihastel välja paista. Toitun üldiselt tervislikult – ei käi kiirtoitu söömas üle 1 korra kahe kuu jooksul. Söön tegelikult üldiselt vähe.
Nüüd on siis soov hakata rasva põletama, et ehk saan suveks oma kõhu- ja rinnalihased (kindlasti ka kõhupõikilihased) rohkem esile tuua. Kavatsen teha 80% koormusharjutusi ning 20% jõuharjutusi. Jälgida veelgi rohkem, mida ja kui palju söön. Lisaks on ka plaan osta kas FAST Burner (fitness.ee’st) või siis hoopis Fat Burn V10 (fitnessline.ee’st) tulemuste kiirendamiseks.
Minu küsimus oleks, et kas oskate soovitada mõnda kindlat harjutuste-seeriat, toitumiskava ning anda nõu eelnevalt mainitud burnerite osas?
Olen 180cm pikk ja kaalun ~83kg
Ette tänades,
Stephan
aprill 13, 2011 at 6:50 e.l. #297189kristo1979
MemberToitumine vii paika, kindlat toitumiskava ei oska soovitada. arvuta siin tööriistade alt välja oma päevased kalorivajadused ja vii oma toitumine kaloriarvutiga paika. Netis ja ka siin foorumis on piisavalt informatsiooni olemas selle kohta. Rasv tuli kõhule sellepärast, et sul ei olnud toitumine paigas ja gain bolicust said palju süsivesikuid lisaks. Rasvapõletajaid pole ise kasutanud, keegi oskab kindlasti midagi öelda. aga kui toitumise paika viid, hakkab ka rasv põlema. Ja kui lihtsamat teed mööda soovid minna, siis toitumiskava tellida ei maksa ka palju. ja saad seda siit samalt lehelt teha.
aprill 13, 2011 at 7:07 e.l. #297198Stephfan
MemberToitumine vii paika, kindlat toitumiskava ei oska soovitada. arvuta siin tööriistade alt välja oma päevased kalorivajadused ja vii oma toitumine kaloriarvutiga paika. Netis ja ka siin foorumis on piisavalt informatsiooni olemas selle kohta. Rasv tuli kõhule sellepärast, et sul ei olnud toitumine paigas ja gain bolicust said palju süsivesikuid lisaks. Rasvapõletajaid pole ise kasutanud, keegi oskab kindlasti midagi öelda. aga kui toitumise paika viid, hakkab ka rasv põlema. Ja kui lihtsamat teed mööda soovid minna, siis toitumiskava tellida ei maksa ka palju. ja saad seda siit samalt lehelt teha.Tänan kiire reageerimise eest!
Ma olen oma soovi nimel valmis tegema mistahes harjutusi ning toituma nii õigesti kui vähegi annab (olgugi, et see on ilmselt igal inimesel individuaalne). Lihtsalt vaja siis kokku panna see kõige õigem kava enda jaoks, milles ma tunnen ennast jõledama võhikuna. Kardan ka teha midagi valesti, mille tulemusel liigun oma eesmärgist pigem eemale. Või siis kõige halvem variant – teha endale liiga.
Aga aitäh vastuse eest, Kristo!
Kui keegi tead midagi rääkida endiselt nendest rasvapõletajatest (FAST Burn ja Fatburn V10), siis ootan huviga.
aprill 13, 2011 at 7:33 e.l. #297204Stephfan
Memberaprill 13, 2011 at 7:56 e.l. #297210gmaster
MemberTere Kristo.
Arvan, et kui sa pole päris kindel oma oskustes, siis oleks sinu jaoks esimeseks ja efektiivsemaks sammuks, mis kindlustaks muide ka edaspise vormi hoidmise, toitumiskava tellimine.
Kui üldse kalleid rasvapõletajaid kasutada, siis ma soovitaks seda pigem siis, kui dieet juba käib, sest alguses põleb rasv niikuinii efektiivsemalt.
aprill 13, 2011 at 8:12 e.l. #297213Bulletproof
MemberLisan lingid, et te ise ei peaks otsima:Seda pole ju laos.
aprill 13, 2011 at 8:26 e.l. #297218 -
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.