Sparta
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Külastajate Küsimused » Sparta
- This topic has 18 replies, 12 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Goleteral.
-
AutorPostitused
-
mai 20, 2009 at 6:07 e.l. #16851
Anonüümne
GuestTahaks klbui vahetada…kas Spartas on juba väljakujunenud ja viisakas seltskond – just õhtuti? Või on ka plätumehi, lärmajad jmt? Eks peab ikka ise tulema vaatama, aga ehk viitsib keegi kogemusi jagada.
mai 20, 2009 at 6:43 e.l. #197227rufe
MemberSparta kohta on siin enne ka kirjutatud. Ise seal pool aastakest käinud ja eks ta siuke keskeltläbi koht on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tipptundidel kipub ülerahvastuma, samas nädl. vahetustel ja hommikul-hiljemõhtul käia, siis on okei. Seltskonna mõttes küll midagi ette ei heidaks, küll aga varustuse osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osad masinad ei kannata küll mingit kriitikat. Samas, midagi tegemata ka ei jää, kui rohkem kangi ja vabade raskustega trenni teha. Mis ma ise pelgan, et kui siin suvepoole viskab õues ikka siuke +25-+30°, et siis läheb seal sees ikka kole umbseks ja palavaks. praeguste ilmadega on okei.mai 20, 2009 at 7:11 e.l. #197233M.M.
MemberSparta kohta on siin enne ka kirjutatud. Ise seal pool aastakest käinud ja eks ta siuke keskeltläbi koht on.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Tipptundidel kipub ülerahvastuma, samas nädl. vahetustel ja hommikul-hiljemõhtul käia, siis on okei. Seltskonna mõttes küll midagi ette ei heidaks, küll aga varustuse osas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Osad masinad ei kannata küll mingit kriitikat. Samas, midagi tegemata ka ei jää, kui rohkem kangi ja vabade raskustega trenni teha. Mis ma ise pelgan, et kui siin suvepoole viskab õues ikka siuke +25-+30°, et siis läheb seal sees ikka kole umbseks ja palavaks. praeguste ilmadega on okei.Võin öelda, et sügiseks saab masinaparki laiendatud nii kardio kui ka muude seadmete osas ning kui saalis läheb kole palavaks siis lülitame konditsioneerid sisse.
mai 21, 2009 at 5:12 e.l. #197410tereummikust
MemberTahaks klbui vahetada…kas Spartas on juba väljakujunenud ja viisakas seltskond – just õhtuti? Või on ka plätumehi, lärmajad jmt? Eks peab ikka ise tulema vaatama, aga ehk viitsib keegi kogemusi jagada.Treenin Sparta jõusaalis praeguseks 2 kuud. Midagi halba pole öelda. Minu jaoks rahvast liiga palju ka pole, saan alati oma kava ilma pikemate ootamisteta ilusti ära teha. Masinad korralikud, inimesed on viisakad ja treenerid abivalmid, minu arust mõnus õhkkond! Kui siis aga millegi üle vinguda, siis alakeha päeval soojendusjooksuga kipub tihti probleeme olema, kuna jooksulinte kõigest 4 (?) ja need kipuvad tihti täis olema, alati vangutan pead, et miks kurat inimesed nii soojade ilmadega juba väljas jooksmas ei käi (mõned lasevad seal küll tundide kaupa).
mai 21, 2009 at 7:21 e.l. #197430Ott Kiivikas
MemberKardioseasmeid on ka plaan sügiseks juurde muretseda, siis peaks ka selles osas olukord paranema. Loodame, et ka õige pea on võimalus treenida ka Eleiko kangidega – plaanis on nii klassika kui jõutõstekang koos ketastega soetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2009 at 9:28 e.l. #197446Samakamees
MemberKardioseasmeid on ka plaan sügiseks juurde muretseda, siis peaks ka selles osas olukord paranema. Loodame, et ka õige pea on võimalus treenida ka Eleiko kangidega – plaanis on nii klassika kui jõutõstekang koos ketastega soetada.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oujea , ei jõua ära oodata
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2009 at 9:47 e.l. #197451jrx
MemberSpordiklubi nimega Sparta peaks olema suur kivipõrandaga saal kus treeningvahenditeks on äärmisel juhul paar suurt kivi. JA selle peale võideldakse, et kes neid kasutada saab…
mai 21, 2009 at 11:28 e.l. #197458ras-
Memberkhm. OT: mis nende plätu kasutajate vastu on?
mai 21, 2009 at 12:16 p.l. #197465noPAINnoGAIN
Memberkhm. OT: mis nende plätu kasutajate vastu on?See on lihtsalt lame.
Sparta kohta tahaks ise ka muidu rohkem teada, olen seal korra käinud kui avati ja siis tundus kõik väga korralik. Ainult muusika saalis oli natuke sobimatu
mai 21, 2009 at 12:31 p.l. #197468Amarillo
Memberkui juba teemaks läks, siis et kumb on nüüdisajal parem kas Planet sport, Reval, või Artic? rääkige kuidas asjad on, ennem teema ka olnud, aga aeg läheb edasi ja kogemused uued – plaan siis kuhugi neist minna, tahaks revali ära proovida, vanasti sai käidud väga hea, nüüd ei tea, aga 150 vms ühe koora eest ei annaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 21, 2009 at 1:08 p.l. #197475rufe
MemberPaneks ühe mõtte veel siia. Mind näiteks huvitab klubi valikul, et kes on need inimesed, kes seda üritust veavad. Minumeelest on kahesuguseid klubisid – ühed, kus juhid/omanikud on nö. näoga oma klientide poole ja teised, kes on seljaga. Ehk siis Sparta näite puhul: Ehkki seal pole kõik nii, nagu mulle vbla ideaalis meeldiks, siis ometi ma klubi vahetama ei kipu ja elan need mõned ebameeldivused üle, sest minuteada on seal veduriks inimesed, kes on ise ka spordis sees ja seeläbi mõistavad ehk paremini tavalist harrastajat-klubikülastajat ja tema vajadusi. Selge, et asi on alles nii uus ja kõike kohe ei saa, aga kui ka on mingeid probleeme, siis nendele tähelepanu juhtides võetakse seda ka kuulda, mitte ei tehta möhöh ja kõik jääb endiselt nii nagu on. Ses suhtes mul on spartaga täiesti isiklik positiivne kogemus olemas. Praegu tundub, et tegijatel on hoogu ja ideid ja asi areneb(pean silmas tervet klubi, mitte ainult jõusaaliosa). Jääb vaid loota, et see hoog ei rauge.
mai 21, 2009 at 1:14 p.l. #197476M.M.
Memberkhm. OT: mis nende plätu kasutajate vastu on?Spartas ei ole plätud otseselt keelatud aga see näitab ilmselgelt, et tegemist kas algajaga või endast mitte lugupidava treenijaga. Ma ei kujuta ette, et peaksin plätadega tegema kükki, jalapressi või säärt riskides vigastusega. Tavaliselt plätamehed kükki ja jalapressi ei tee ka muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid see on umbes sama, et tahan 100 meetris head tulemust saavutada plätadega (väike liialdus muidugi aga mõte jääb samaks).mai 21, 2009 at 1:30 p.l. #197479Goleteral
MemberSpartas ei ole plätud otseselt keelatud aga see näitab ilmselgelt, et tegemist kas algajaga või endast mitte lugupidava treenijaga. Ma ei kujuta ette, et peaksin plätadega tegema kükki, jalapressi või säärt riskides vigastusega. Tavaliselt plätamehed kükki ja jalapressi ei tee ka muidugi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuid see on umbes sama, et tahan 100 meetris head tulemust saavutada plätadega (väike liialdus muidugi aga mõte jääb samaks).Mitte ainult jalatrennis, ka näiteks rinnalt surumises mängib jalats mõnevõrra tähtsat rolli..
mai 21, 2009 at 2:03 p.l. #197483zwen
MemberIse käiksin ka hea meelega Spartas, aga seal halb see, et peab aastaks liituma. Võiks ju kuu aja kaupa ka olla. Sama probleem on enamikus tallinna klubides. Ja siis veel need nõmedad kallid paketid, kus kõik võimalused sees on. Ma tahaks lihtsalt jõusaali ja kõik. Revalsport tegi lihtsalt jõusaalipaketi aga kah jälle aastase lepinguga. Ma ei ela aastaringselt tallinnas, et püsilepingut teha.
mai 21, 2009 at 2:07 p.l. #197485M.M.
MemberIse käiksin ka hea meelega Spartas, aga seal halb see, et peab aastaks liituma. Võiks ju kuu aja kaupa ka olla. Sama probleem on enamikus tallinna klubides. Ja siis veel need nõmedad kallid paketid, kus kõik võimalused sees on. Ma tahaks lihtsalt jõusaali ja kõik. Revalsport tegi lihtsalt jõusaalipaketi aga kah jälle aastase lepinguga. Ma ei ela aastaringselt tallinnas, et püsilepingut teha.Sa saad ju igal ajal lepingu lõpetada(ette teatamisega) ja siis millalgi uuesti liituda. Meil ei ole ka liitumistasu mis enamustes klubides on. Paljud näiteks lõpetavadki suveks lepingu ja tulevad sügisel uuesti tagasi. Võimalus veel 10 x kaart ja üksikpilet (99 eek). Vaata ja uuri tingimusi mis sobivad.
-
AutorPostitused
- You must be logged in to reply to this topic.