Reljeef
Avaleht » Forums » Treening » Muud spordialad » Reljeef
- This topic has 8 replies, 7 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Raivo Piiber.
-
AutorPostitused
-
mai 17, 2009 at 6:39 p.l. #16811
Infinity
MemberEt oleks mõtekas umbes 5kg juurde võtta selle kuuga ning siis juunis kuivatada vms? Tahaks veits massi ja samas ka lihast. tahaks lihtsalt teada, et kas oleks üldse mõtet proovida?
mai 17, 2009 at 6:43 p.l. #196874Raivo Piiber
MemberEt oleks mõtekas umbes 5kg juurde võtta selle kuuga ning siis juunis kuivatada vms? Tahaks veits massi ja samas ka lihast. tahaks lihtsalt teada, et kas oleks üldse mõtet proovida?Ühe kuuga massi tuleb kergelt – rasvamassi! Lihasmassit sellises koguses võid vaid unistada. Hea, kui 50 grammigi tuleb ja seda ka vaid korraliku trenni, toitumise ja puhkusega
Seega – rannavormi võid proovida ajastada järgmiseks aastaks, veel parem ehk ülejärgmiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 17, 2009 at 6:44 p.l. #196875tereummikust
MemberEt oleks mõtekas umbes 5kg juurde võtta selle kuuga ning siis juunis kuivatada vms? Tahaks veits massi ja samas ka lihast. tahaks lihtsalt teada, et kas oleks üldse mõtet proovida?No loomulikult sa võid kuu ajaga juurde võtta lihasmassis ja järgmine kuu põletada rasva keha pealt, aga olen üsna kindel, et nii lühikese ajaga ei ole tulemused päris need, mis sa loodad / vaimusilmas näed.
mai 17, 2009 at 6:48 p.l. #196877Infinity
MemberAaga oleks siis targem lasta edasi vaikselt 4x nädalas jõusaal + 30min ratast peale trenni ja hommikul (1x nädalas) teha tühja kõhuga kardiot, et midagi paistma hakkaks? ja ärge arvake, et ma mingit kõhulihast ainult taga ajan ja kõvat 6-packi tahan.. vastupidi, tahaks rasvaprotsenti madalamaks ja rohkem lihast.
mai 17, 2009 at 7:21 p.l. #196883Kevin de puta madre
MemberMa aastaringi massiperioodil.
Asi tuleb lihtsalt kontrolli all hoida.
Liigset rasva tuleb lisad veits kardiot või vähendad kaloreid.
Kuu massi ja kuu reljeefi – sellel pole mõtet.
Ma mõltesin ka et teen mingeid kolme-neljakuiseid massiperioode, senikaua kuni mõistsin, et kui ma tahan kunagi suureks saada ,siis pean asja käsile võtma, mitte reljeefi taga ajama
mai 17, 2009 at 7:26 p.l. #196885undisputed
MemberMillisest hetkest algab rannavorm
mai 17, 2009 at 7:41 p.l. #196887PT London
mai 17, 2009 at 7:51 p.l. #196889Bonsuna
mai 17, 2009 at 7:52 p.l. #196890Raivo Piiber
MemberMeestel on kohustuslik, vähemalt ujukad. Kui pole tegemist nudistide alaga.Irw
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)- You must be logged in to reply to this topic.