Patustamine!!!
Avaleht » Forums » Spetsialistid » Küsi Teadjatelt » Küsi Spetsialistidelt » Patustamine!!!
- This topic has 28 replies, 18 voices, and was last updated 16 years, 8 months tagasi by
Toivo295.
-
AutorPostitused
-
mai 17, 2009 at 11:05 e.l. #16800
NatalieKelly
MemberMA püüan suveks trimmi saada, aga ma olen sel kuu jooksul kaks päeva maiustustega patustanud, kas see mõjutab midagi või mitte? Kui ma järgmisel päeval paastun ?? Või mida tuleb teha , et nendest kaloritest lahti saada?
ootan huviga teie vastuseid???
Aitäääh!!!!!!
mai 17, 2009 at 11:09 e.l. #196798shreku
MemberVähenda süsivesikud järgnevaks 1-2 päevaks poole peale. Seejärel söö normaalselt edasi. Paastuda pole küll erilist mõttet, sest see võib viia veel suurema söömiseni.
mai 17, 2009 at 11:32 e.l. #196800NatalieKelly
MemberVähenda süsivesikud järgnevaks 1-2 päevaks poole peale. Seejärel söö normaalselt edasi. Paastuda pole küll erilist mõttet, sest see võib viia veel suurema söömiseni.Okiiii:D ..
mai 17, 2009 at 11:51 e.l. #196802undisputed
MemberSoovitaks natuke rohkem teadmisi muretseda selles vallas. Sul on asjast hetkel väga vale ettekujutus. No ofence, kuid lausa haiglane. See oleks sama, kui õppida terve kuu mingit luuletust. Siis jätad 2 päeva vahele ja kardad, et see on juba ununenud.
mai 17, 2009 at 1:17 p.l. #196812bohemianrhapsody
MemberMA püüan suveks trimmi saada, aga ma olen sel kuu jooksul kaks päeva maiustustega patustanud, kas see mõjutab midagi või mitte? Kui ma järgmisel päeval paastun ?? Või mida tuleb teha , et nendest kaloritest lahti saada?ootan huviga teie vastuseid???
Aitäääh!!!!!!
Kui sa oled sel kuul ülejäänud aja olnud kaoridefitsiidis, siis ei ole vaja midagi ette võtta, lihtsalt jätkad oma dieediga. See, et pärast süsikaid vähendada, nagu mõni siin väidab, see ei anna midagi, lihtsalt glükogeeni varud tühjenevad kiiremini ja satud juba kiiremini “patustama”. See on minu arvates kõige tõenäolisem.
mai 17, 2009 at 2:06 p.l. #196818NatalieKelly
MemberKui sa oled sel kuul ülejäänud aja olnud kaoridefitsiidis, siis ei ole vaja midagi ette võtta, lihtsalt jätkad oma dieediga. See, et pärast süsikaid vähendada, nagu mõni siin väidab, see ei anna midagi, lihtsalt glükogeeni varud tühjenevad kiiremini ja satud juba kiiremini “patustama”. See on minu arvates kõige tõenäolisem.Okiii:D:D
mai 17, 2009 at 2:07 p.l. #196821NatalieKelly
MemberSoovitaks natuke rohkem teadmisi muretseda selles vallas. Sul on asjast hetkel väga vale ettekujutus. No ofence, kuid lausa haiglane. See oleks sama, kui õppida terve kuu mingit luuletust. Siis jätad 2 päeva vahele ja kardad, et see on juba ununenud.Mis siis oleks õigem?
mai 17, 2009 at 2:09 p.l. #196823jrx
MemberMis siis oleks õigem?Tahaks su üldist menüüd näha. Aga see 2x patustamine midagi hullu ei tee, jätka lihtsalt pärast oma normaalse söömisega. Isegi 2x nädalas ei tohiks hullu teha. Kui patustamine toimub 2x päevas, vot see hakkab juba halvasti mõjuma
mai 17, 2009 at 2:17 p.l. #196830InsaneQlimax
MemberKui sa sa maiustustest saadud kalorid ära kulutad ei ole see mingi patustamine
mai 17, 2009 at 3:15 p.l. #196840NatalieKelly
MemberTahaks su üldist menüüd näha. Aga see 2x patustamine midagi hullu ei tee, jätka lihtsalt pärast oma normaalse söömisega. Isegi 2x nädalas ei tohiks hullu teha. Kui patustamine toimub 2x päevas, vot see hakkab juba halvasti mõjuma
mai 17, 2009 at 3:16 p.l. #196841NatalieKelly
MemberKui sa sa maiustustest saadud kalorid ära kulutad ei ole see mingi patustamine
juuni 3, 2009 at 1:49 p.l. #199804NatalieKelly
MemberKuidas mitte mõelda palju toidule??..Igakord kui ma ärkan mõtlen ma hommikusöögile ja kui see ära söödud tahan ma jälle süüa(mis siis, et mul kõht täis) , aga siis püüan piiri pidada, et palju ei kugistaks. Ja iga jumala päev on selline isegi päeva ajal mtlen ma sellele.. Jube
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja kui ma midagi head saan näiteks magusat,, hakkan ma ahmitsema, ei suuda piiri pidada siis.(süüan näiteks üksi terve koogi ära, pärast kahetsen, kuid mis sellest enam abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). ma ei julge sellepärast magusat süüa. Ma ei taha koguaeg toidule mõelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida teha??????????????????
juuni 3, 2009 at 1:53 p.l. #199805PT London
MemberKuidas mitte mõelda palju toidule??..Igakord kui ma ärkan mõtlen ma hommikusöögile ja kui see ära söödud tahan ma jälle süüa(mis siis, et mul kõht täis) , aga siis püüan piiri pidada, et palju ei kugistaks. Ja iga jumala päev on selline isegi päeva ajal mtlen ma sellele.. Jube
Ja kui ma midagi head saan näiteks magusat,, hakkan ma ahmitsema, ei suuda piiri pidada siis.(süüan näiteks üksi terve koogi ära, pärast kahetsen, kuid mis sellest enam abi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ). ma ei julge sellepärast magusat süüa. Ma ei taha koguaeg toidule mõelda.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mida teha??????????????????
Otsi boyfriend!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 2:01 p.l. #199806rinaldo
MemberOtsi boyfriend!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Või muretse omale mingi (muu) hobi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>juuni 3, 2009 at 2:03 p.l. #199807Panda
MemberOtsi boyfriend!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei ole lahendus. Sel juhul mõtled nii boyfriendile kui ka toidule
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kõige paremini aitab tasakaalustatud toitumine ja sport
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> … kuigi jah, meelelahutust ei tohi ka unustada. Kõik peab olema tasakaalus
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused- You must be logged in to reply to this topic.