Power Nap
Avaleht » Forums » Päevakajaline » Vaba foorum » Power Nap
- This topic has 11 replies, 11 voices, and was last updated 16 years, 9 months tagasi by
tereummikust.
-
AutorPostitused
-
mai 10, 2009 at 7:01 p.l. #16695
big poppa pump
MemberKes on sina peal power nap-idega (klassikaline päevauinak, 20min) või siis ka lihtsalt päevauinakutega?
MIKS? MILLAL? KUIDAS SEE ON TEID AIDANUD või KUIDAS SEE ON TEIE EDASIST PÄEVA PARANDANUD?
Need, vastikud karjuvad küsimused, on just needsamad küsimused, millele ma ootan teilt, kallid kaasfoorumlased, vastuseid
mai 10, 2009 at 7:06 p.l. #195353Samakamees
MemberMulle eriti ei sobi päevased uinakud , võtavad ülejäänud päevaks rajalt maha
mai 10, 2009 at 7:09 p.l. #195354Goleteral
MemberMulle eriti ei sobi päevased uinakud , võtavad ülejäänud päevaks rajalt maha
Liiga pikalt magad järelikult,
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul tuleb neid mõni päev ikka ette, üldjuhul sellised 25-30 minutilised, kui üle magan siis tirib tunniks pildi väga hägusaks ja uimaseks..
Mingeid miinuseid ei oska küll tuua, muidu magan 8-10h päevas ja tavaliselt on need 25-30 minutilised uinakud just rasketel päevadel(Selg, jalg..)
mai 10, 2009 at 7:16 p.l. #195360Mart Muru
MemberEi poolda eriti neid napsutamisi.. teeb uimaseks ja lojuks
mai 10, 2009 at 7:45 p.l. #195368tsanm
MemberMa teen iga päev ühe väikese uninaku, umbes 30 minti. Minule sobib väga hästi, pärast on hea ärkvel olla. Kooli ning eksamite ajal on see eriti tähtis, et jõuaks rohkem õppida.
mai 10, 2009 at 7:57 p.l. #195370big poppa pump
mai 10, 2009 at 8:18 p.l. #195375MikroToitaine
MemberEi ütleks ,et see just minujaoks päevauinak on gaa tuleb vahest ette , teisip,kolmap ehk selja ja jala päevadel , peale trenni lähen koju , söön kõhu täis ja kui enda igapäevaste tegemiste juurde asun tekib jube uni peale ja siis lähen magama , millegi pärast on see kusagil 1-2 pm kuni õhtusöögini , siis on paugupealt uni kadunud
Turgutab küll hästi aga segab vahest ööse magama jäämist ….mai 10, 2009 at 8:25 p.l. #195377MWEchamp
MemberIse olen ka mõnikord natuke tukastanud, eriti kui koolis 2 kehalist ja siis veel trenn. Võtab suht läbi. Koolist koju, trenn, söön ja siis natuke magan ( pool tundi kuni poolteist). Peale seda kui ärkan ole hästi värske, “pea lõikab”, tavaliselt teen matemaatika ül. kohe peale seda ära. Tean et paar mu klassiõde magavad regulaarselt iga päev päeval 1-2 tundi. Mina nii küll ei suudaks. Mul ei tuleks und lihtsalt. Öeldakse et harjumise asi. Kunagi isegi proovisin aga ei tulnud midagi välja
mai 10, 2009 at 8:33 p.l. #195379nyc
MemberKunagi ei suutnud absoluutselt päeva aeg magada, tundus täiesti mõttetu. Pärast kaitseväge on kuidagi teistmoodi, seal sai pea igapäev ikka pärast lõunat mingis kõveras poosis korraks uinutud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nüüd, kui käin hommikul trennis, pärast seda söön midagi, siis on mingi pool tunnikest mõlemale silmale päris hea lasta
Ja pärast seda on alati palju parem olla
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ilmselt tuleb see ka sellest, et pärast ajateenistust olen harjunud märksa varem ärkama ning trennid on ka ikka tunduvalt intensiivsemaks läinud. Magada on hea (Y)
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mai 10, 2009 at 9:03 p.l. #195385InsaneQlimax
MemberKui päeval pisikese uinaku olen teinud siis üldiselt õhtu on päris lodu…
Kui siis juba magada päevani aga mitte teha eraldi uinakut päeval.
mai 10, 2009 at 9:28 p.l. #195393nitro force
Memberpäris hea on teha tunnine uinak kui väsinud peale kooli või midagi hea trenni minna hiljem ei jää magama trennis
mai 11, 2009 at 4:56 e.l. #195401tereummikust
MemberEi mäleta, et oleks kunagi katsetanud päeval tukkumist. Hetke elutempo juures poleks selleks nii või naa aega, töölt koju tulles vaid väike näks ja väike kohvi ja juba ongi aeg trenni minna
AutorPostitusedViewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)- You must be logged in to reply to this topic.